- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HUTCHDB
nagyúr
hú ez a videó tényleg nem a legjobb!
tudom troll vagyok, meg s...... buzi, de ezen a videón is azt látom, amit már tegnap is írtam.....amikor is kegyetlenül le lettem tolva, hogy hogy képzelem.....
"nem akarok ezen rágódni, de nem csak a képminőséggel, hanem az állandó fókuszálással, az ellenfénynél (fehér hó) fellépő "tétovázással" is küszködik a HTC....."
[link]esküszöm, hogy a HOS-al készített jobb!
-
Burt1793
veterán
-
Burt1793
veterán
Az jó, így már le tudod mérni a fűnyírót is
A videókat most akkor le kell töltenünk és el kell forgatnunk, hogy normálisan lássuk, nem? Legalábbis fejjel lefele most nem 1az1ben látom, mert álló a videó a fekvő monitoromon...
A youtube lassan reagál, de mindjárt jó lesz! -
Burt1793
veterán
Ha letöltesz a playről egy hangerőmérő programot, ami kiírja decibelben az adott értékeket és beleordibálsz, lesz egy határ, amíg kiírja. Ez ilyen paraszt módszer, szerintem ez így megmutatja a valós értéket. (Bár ha nagyon jó a mikrofonja, akkor 100+ decibellel kell majd ordibálnod
Nálam 93 dB a határ, az előző telefonom kevesebb volt, szóval gondolom ez a mikrofonon múlik!
Én feltekertem a hangerőt, ordított a sub bass monster, most nem hallok semmit!Én a smart tools-t ismerem, abban van ilyen lehetőség, de fizetős lett...
-
HUTCHDB
nagyúr
teljes képernyős mód van-e?
a megnyitott oldalak közötti lapozás mennyire jó?
a baj az, hogy pl. a samsungnál kicsit nehézkes a megnyitott mondjuk 6 lap közül kiválasztani azt amit szeretnék, mert ahogy oldalra görgetek, mindig túl pörög....
hány oldalt enged megnyitni egyszerre? -
FeRRaR1
őstag
Majd írhatnál egy élménybeszámolót, mennyire vagy elégedett, milyennek találod, kamerát, mindennapi használatot, stb...
HUTCHDB
Fejezzétek be ezt, vagy folytassátok privátba.
Burt1793
Ez semmit sem jelent, lehetetlen hogy ugyan úgy használták a két készüléket, ha meg kihasználnád azokat a funkciókat ami miatt okos telefonnak hívjuk a készüléket közel sem menne ennyit.
Amikor csak Sms/Mail-t fogadtam meg pár hívást, plusz néha időt néztem nekem is ment több mint két napot a HOX.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest