- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple Watch
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
A facebook app tényleg ilyen szar, vagy én csinálok valamit rosszul?
Egy ember 1-2 status updatejéről jönnek notificationok, és kezdem k.vára unni, szóval megpróbáltam utánajárni mi lenet. (asztali gében nem látszanak ezek a notif.-ek)Elvileg a telefonon a notif.-eket a bal oldali menüben a privacy settings alatt lehet matatni.
Na most ha arra rákattintok akkor karikázik, karikázik, mintha töltene / gondolkozna / a rák ellenszerét kutatná / bármi értelmeset csinálna, de több perce nem jut már semmire.
Ugyanez a helyzet mondjuk ha az eventeket akarom megnézni, vagy az account settingst, és még talán ezt-azt, nem nyomkodtam végig mindent.Ez így normális, tapasztalt más is ilyet? Megoldás esetleg?
Próbáltam törölni az appot, de nyomok neki egy uninstallt, csak az updateket törli, nem magát az appot.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch
- Nem darabolták fel a Google-t, a sztratoszférába repült a részvény
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest