Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
F_Gergely
üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy téged igen erősen szivatnak. 72órán belüli cserénél, megkapod a papírt, hogy bent voltál és jelezted a hibát (és ugye mivel nem volt készlet, nem kaptál másikat, ezért nálad maradt a teló, csak megkaptad a pépört hogy ott jártál és rögzítették az igényed nehogy kifuss a 3napból).
Ismerős is van Vodánál, ő is ezt mondta. Meg gondolj csak bele, hogy megveszed a készülékedet vasárnap, de úgy adódik hogy neked hétfő reggel már el kell utaznod 3 napra, és csak hétfő este, vagy kedden veszel észre valami hibát, akkor nem rohansz haza a vodafonba, hanem ott ahol vagy megpróbálod elintézni és ott ha nincs másik, akkor is rögzíteniük kell a "bejelentést" amiről kapod az igazoló papírt.
Én 3x cseréltettem 3 napon belül a One X-et anno. Az első a DunaPlázából volt, aztán két nappal később, (mivel a Dunában nem volt készlet, és csak a papírt kaptam meg róla) a második a SmartStore-ból, amit még aznap vissza kellett vinnem mert otthon feltöltés után nekiállt elöregedett neoncsöveset játszani, akkor kaptam még 1-et a Store-ból, amit 2 nappal később megint vihettem vissza, de nekik sem volt már készlet, de megkaptam tőlük a papírt amivel átmehetek máshova, vagy ha lesz készlet azzal ugyanúgy cserélik, csak az a lényeg hogy jelentsem be és legyen nálam, így megkaptam 5 napra rá a papír, és a rossz telefon leadása ellenében a jót.

Bocsi a hosszú postért, de hát sajna ez még csak a kálváriám egy része mert még volt szerviz is, de az nem tartozik ide.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest