- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshileon
csendes tag
Azt mondják hogy ez az ultrapixel sötét fényviszonyokban jobb képet készít... hát, de minél? Összehasonlítottuk egy ismerősöm iPhone 5-ösével, az mérföldekkel jobb képet készített sötétben is.
Énis nyomom pár óránként a szoftverfrissítés keresését, az enyém teljesen független, de még mindig semmi
megnéztem modellszám alapján, elvileg csehországban lett értékesítve, én a Speedshopból szereztem.Szóval várom a 4.2.2-t, de ami mégjobban érdekel, hogy megszellőztették a nexus élmény lehetőségét a korai ONE-ra váltóknak.
Lehet már volt róla szó, de azért bemásolnám ide amit egy hivatalos HTC emberke írt a Verge-nek:
"currently examining the best way to support early adopters of the One that may prefer the stock Android experience over Sense, perhaps by way of an AOSP ROM."
Gondolom, ha ezt meg is valósítják, akkor is csak a google editionos ONE után...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest