- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg-77
aktív tag
Ma nagyon furcsa dolog történt és történik jelenleg is. Végre elhatároztam, hogy akkor nekem a One-kell! El is kezdtem a T-oldalán weben rendelni, régen lejárt a hűség a számról, minden ok vele. Szépen halad a rendelés, mikor is a végére kapok egyenleget, hogy mi menyibe fog kerülni, hova, mikor hozzák stb... Egy kis keretben üzenet, hogy ennek a cikknek nincsen árazása, rendeljek mást!
Na mondnom akkor elölről! Megismétlődik ugyan ez! Ügyfélszolgálatot felhívom, elmesélem mi a baj. Az ügyintéző végig zongorázza, nála ugyan ez a hiba! Azt mondja ilyet soha nem látott, átküldi a háttércsoportnak a hibát. Néhány óra múlva kapok egy hívást, hogy valami hiba volt és most már minden ok, de vonalban marad, hogy tuti minden ok-e? Természetesen ugyan az a hiba!
Azt mondja, hogy újra utána néznek. Most megint próbáltam, odáig jutottak a hibajavítással, hogy már nincsen jogosultságom készüléket venni. Gondoltam akkor aktiválódott a rendelés, de nem!
Hívom őket újra! Mondom, hogy rosszabb lett mint volt. Azt mondják fogalmuk sincsen és lehet csak a jövőhétre tudják kijavítani a hibát! Mondom szuper!
Valaki belefutott már ilyen hibába? Olyan jó, hogy egy ennyire egyszerű dolgot nem lehet megvalósítani 2013-ban. Nyomják, hogy vegyél új készüléket, meg weben rendelj! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- IPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest