- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
wazzuuup
csendes tag
Sziasztok!
Galaxy S4 Topicba nem tudtak segíteni, valószínűleg fogalmuk sincs miről beszélek.
Nagyon tetszik a HTC One és a Galaxy S4. Valószínűleg be is ruházok valamelyikre de előtte azért kíváncsi vagyok egyik másik készülék gyengeségére és erősségére. Szerintem ezzel nem csak én vagyok így mikor 2 telefon közül kell választanom. Tehát:
Feltűnt valami. Ha képet csinálok a HTC One kamerájával a Zoe módban akkor kapok egy 3mp-s videót amit elment a telefon és később akárhogy tudom szerkeszteni. Gondolok itt olyan, hogy pl szeretnék Drama Shot -ot csinálni a "videobol" és szeretnék mondjuk ki is törölni belőle valamit (erase) egy képen! Ez nagyon nagyon tetszik a One-ban, hogy van egy képem és akkor szerkesztem a későbbiekben, amikor csak akarom.
Azonban ugyan ezt SGS4-el nem tehetem meg hiszen, ott a kép készítése előtt kell kiválasztanom, hogy most Drama Shot-ot akarok e vagy egyes nem kívánt elemek majd eltüntetni (erase) a képről (akik esetleg belemozdulnak vagy valami) vagy always smile ilyesmi. Ezt jól gondolom vagy van lehetőségS GS4 esetében arra hogy egyszerre több kamera módot is felhasználjak egy már elkészített képen?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő