Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
wazzuuup
csendes tag
Sziasztok!
Galaxy S4 Topicba nem tudtak segíteni, valószínűleg fogalmuk sincs miről beszélek.
Nagyon tetszik a HTC One és a Galaxy S4. Valószínűleg be is ruházok valamelyikre de előtte azért kíváncsi vagyok egyik másik készülék gyengeségére és erősségére. Szerintem ezzel nem csak én vagyok így mikor 2 telefon közül kell választanom. Tehát:
Feltűnt valami. Ha képet csinálok a HTC One kamerájával a Zoe módban akkor kapok egy 3mp-s videót amit elment a telefon és később akárhogy tudom szerkeszteni. Gondolok itt olyan, hogy pl szeretnék Drama Shot -ot csinálni a "videobol" és szeretnék mondjuk ki is törölni belőle valamit (erase) egy képen! Ez nagyon nagyon tetszik a One-ban, hogy van egy képem és akkor szerkesztem a későbbiekben, amikor csak akarom.
Azonban ugyan ezt SGS4-el nem tehetem meg hiszen, ott a kép készítése előtt kell kiválasztanom, hogy most Drama Shot-ot akarok e vagy egyes nem kívánt elemek majd eltüntetni (erase) a képről (akik esetleg belemozdulnak vagy valami) vagy always smile ilyesmi. Ezt jól gondolom vagy van lehetőségS GS4 esetében arra hogy egyszerre több kamera módot is felhasználjak egy már elkészített képen?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest