Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ennek is megvannak a hátrányai, mint minden telefonnak. Ne ezen menjen már a vita, átolvastam, azért annyira nem istenítette. Az hogy milyen android van a telefonon 4.1, vagy 4.2 azt meg pont lesz*rom
Annyira nem nagy a különbség. Jó ez a telefon nem azzal van baj. Felsőkategóriába amik vannak, szerintem arról mind hasonlókat lehetne elmondani.Én speciel szeretek ROM-okat rakosgatni a telefonra, nekem ez hobbi is úgymond. Sokkal többet hoznak ki a gyári rendszerből, lásd MIUI, CyanogenMOD. Ez a kettő igen kedvencem

A Sense-TW hasonlatra csak annyit hogy kinek mi. Lehet hogy tud 1-2 dolgot, nekem nincs rá szükségem, de ettől még nem nézem le, csak mert nekem nem az a bejövő

Ne veszekedjetek, kérlek, ez nem az a hely.
Ám keresem a linket pill, és dobok PÜ-t.

Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Annyira nem nagy a különbség. Jó ez a telefon nem azzal van baj. Felsőkategóriába amik vannak, szerintem arról mind hasonlókat lehetne elmondani.