- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ennek is megvannak a hátrányai, mint minden telefonnak. Ne ezen menjen már a vita, átolvastam, azért annyira nem istenítette. Az hogy milyen android van a telefonon 4.1, vagy 4.2 azt meg pont lesz*rom
Annyira nem nagy a különbség. Jó ez a telefon nem azzal van baj. Felsőkategóriába amik vannak, szerintem arról mind hasonlókat lehetne elmondani.
Én speciel szeretek ROM-okat rakosgatni a telefonra, nekem ez hobbi is úgymond. Sokkal többet hoznak ki a gyári rendszerből, lásd MIUI, CyanogenMOD. Ez a kettő igen kedvencem
A Sense-TW hasonlatra csak annyit hogy kinek mi. Lehet hogy tud 1-2 dolgot, nekem nincs rá szükségem, de ettől még nem nézem le, csak mert nekem nem az a bejövő
Ne veszekedjetek, kérlek, ez nem az a hely.Ám keresem a linket pill, és dobok PÜ-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Viccrovat
- BMW topik
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung s22 Ultra
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest