-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ennek is megvannak a hátrányai, mint minden telefonnak. Ne ezen menjen már a vita, átolvastam, azért annyira nem istenítette. Az hogy milyen android van a telefonon 4.1, vagy 4.2 azt meg pont lesz*rom
Annyira nem nagy a különbség. Jó ez a telefon nem azzal van baj. Felsőkategóriába amik vannak, szerintem arról mind hasonlókat lehetne elmondani.
Én speciel szeretek ROM-okat rakosgatni a telefonra, nekem ez hobbi is úgymond. Sokkal többet hoznak ki a gyári rendszerből, lásd MIUI, CyanogenMOD. Ez a kettő igen kedvencem
A Sense-TW hasonlatra csak annyit hogy kinek mi. Lehet hogy tud 1-2 dolgot, nekem nincs rá szükségem, de ettől még nem nézem le, csak mert nekem nem az a bejövő
Ne veszekedjetek, kérlek, ez nem az a hely.Ám keresem a linket pill, és dobok PÜ-t.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nálatok is Pilos tej van? Csaknem Lidl?
A telefonhoz: tetszik, főleg a kinézet, és hogy nem mentek fel 5"-ig. A kijelző valóban jó lehet, az a hardver brutális (ezek mellett eltörpül a kis Grand X-em). A kamerától viszont kicsit jobbat vártam. Annyira mondogatták ezt az Ultrapixel dolgot, de amint látom, nem lett kiemelkedő. Azért jó telefon, méltó ellenfele a többinek
Köszi a tesztet.
Rosszalkodik az egész PH! család? Nem bírom off-ba rakni a dolgokat, meg nem irányít át miután leokézom a hozzászólást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 2042
- Trollok komolyan
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amatőr csillagászat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged