- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aty01
újonc
Üdv! Adott egy HTC One M7 mobiltelefon. A zsebemből kivéve a telefont, érdekes dolog köszöntött a kijelzőn. A telefon titkosítani akarta magát, valószínűleg feloldódott a zsebembe a billentyűzár és valamilyen balszerencsés módon elnavigálódott idáig. Extrém, de megtörtént. Mindent megtettem annak érdekében, hogy abbahagyja a folyamatot, ennek köszönhetően mást nem tudtam csinálni, mint újraindítani. Utólag belegondolva nem biztos, hogy jó ötlet volt. Újraindulás után a következő üzenet várt: "A titkosítás sikertelen A titkosítás megszakadt és nem lehet befejezni. Ezért a telefonon található adatokhoz nem lehet hozzáférni. Ahhoz, hogy újra használni tudja a telefontját, vissza kell állítani a gyári beállításokat. Ha a visszaállítás után beállítja telefonját, lehetősége lesz minden, a rendszer Google Fiókjában tárolt adat visszaállítására." Szóval abba már belenyugodtam, hogy bizonyos adataim elvesztek ez most nem is olyan nagy probléma. A szöveg alatt az egyetlen lehetőség a telefon visszaállítása. Erre rá is nyomtam újraindul majd behozza az Android system recovery-t. itt reboot to bottloader lehetőséget választottam. Ekkor bejött a HBOOT menü amit a bekapcsolás+lehalkítás gombbal is elérhető. Rámentem a factory resetre (biztos ami biztos) újraindul elkezdi csinálni pár másodpercig aztán a következő üzenetet írja ki alulra: (felül ismét az Android sytem recovery menüje látható)
E:missing bitmap oem_unlock_bg
(Code -1)
E:missing bitmap oem_unlock_bg_yes
(Code -1)
E:missing bitmap oem_unlock_bg_no
(Code -1)
E:missing bitmap icon_ruu
(Code-1)
Backup necessary files in data partition
E:failed to mount /data (Invalid argumnet).. try emmc mount
Formatting /cache...
Data wipe failedKérdés: Mi tudok csinálni, hogy ismét betöltse a rendszert, illetve használni tudjam a telefont?
(Gondoltam arra, a htc oldaláról letölthető rom-ot telepítem, ezt nem tudtam megtenni, gondolom azért, mert régebbi verzió volt a telefonon telepítetthez képest és a downgrade-t csak s-off-al engedi. S-off-olni nem tudtam, de unlockolnom sikerült)
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Autós topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen egeret válasszak?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest