- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
ha most stock 5.0.2-m van fenn elementalx 20.2-vel, amire fel akarok tenni egy insertcoint vagy egy stock 5.0.2-t (még nem döntöttem el, de szerintem kipróbálom az insertcoint) egy eggyel újabb elementalx kernellel (22.3), akkor mi lenne a helyes sorrend? ferob említette a múltkor, hogy az utolsó elementalx-szel vigyázni kell, ajánlott azonos kernelről feltenni, vagy ha nem, akkor a boot.img-t újra flashelni.
ez kevert meg:3. Do not flash custom kernels on top of each other
Always reflash your ROM when changing kernels. Reflashing without wiping data (known as a “dirty flash”) is the best way to ensure your new kernel works properly. It is not enough to simply reflash the stock boot.img. Many kernel installers make changes to the /system partition as well, which could prevent your new kernel from working correctly. Many kernels (including most versions of ElementalX) use the existing boot.img as a base (often called the “anykernel” installation method), so it’s very important to have the kernel boot.img that came with your ROM, as this contains scripts necessary for the ROM and kernel to work correctly together. Dirty flashing before you install a new kernel will do the trick.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest