-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
frewwy
tag
Sziasztok! Sajnálatos módon nem javult az akkumulátor kijelzése,így szerintem elviszem a telót szervízbe. Azonban van valami bökkenő. S-ON vagyok,és ugye fastbootban kijelzi,hogy nyitottam már bootloadert,ezért valamilyen eljárással szeretnék S-OFF lenni. Sunshine-ra sajnos jelenleg nem tudok kiadni pénzt,de mivel a legújabb hboot verzión vagyok (1.61) ezért a többi S-OFF program nem működik. Tudnátok nekem ingyenes megoldásokat mondani? Illetve azt szeretném megkérdezni,hogy a szervízben erre mennyire érzékenyek? Gondolok arra,hogy első lépésük megnézni,hogy nyitva van-e,vagy csak szimplán átsiklanak felette? Nyílván az S-OFF arra kellene,hogy az UNLOCKED és RELOCKED felirat helyett LOCKED-et írjon ki fastbootban. Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Horgász topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2
- SSD kibeszélő
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- iPhone XS 64Gb használt hibátlan működés
- iPhone 16 Pro 128gb Natural Titanium
- iPhone 13 128Gb fehér (starlight) első tulaj, patika állapot, akku 85%, új kijelzóvédő
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest