- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- uleFone Power
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
frewwy
tag
Sziasztok! Sajnálatos módon nem javult az akkumulátor kijelzése,így szerintem elviszem a telót szervízbe. Azonban van valami bökkenő. S-ON vagyok,és ugye fastbootban kijelzi,hogy nyitottam már bootloadert,ezért valamilyen eljárással szeretnék S-OFF lenni. Sunshine-ra sajnos jelenleg nem tudok kiadni pénzt,de mivel a legújabb hboot verzión vagyok (1.61) ezért a többi S-OFF program nem működik. Tudnátok nekem ingyenes megoldásokat mondani? Illetve azt szeretném megkérdezni,hogy a szervízben erre mennyire érzékenyek? Gondolok arra,hogy első lépésük megnézni,hogy nyitva van-e,vagy csak szimplán átsiklanak felette? Nyílván az S-OFF arra kellene,hogy az UNLOCKED és RELOCKED felirat helyett LOCKED-et írjon ki fastbootban. Köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-book olvasók
- Milyen routert?
- Kutya topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi