Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nagyzoltan87

csendes tag

Juniusban akarok telefont venni...eddig galaxy s2 es 3 volt...most szeretnek valtani, foleg ez a htc tetszene de vannak fenntartasaim! Mindenhol szidjak a htc szervizeleset meg a managementet...ez a samunal kirivoan szuperul mukodott kijott a szevizes ingye kicserelt rajta mindent mondvan h ez is meg az is elromlott fel ora mulva majdnem egy zsir uj telefonom volt...a masik az akksi a one xnel mindenki szidta, most nem tudom ebben az uj tipusban mennyire birja...nah es itt a kamera ha ilyen az ejszakai akkor fuck az egesz...nem vagyok fotos ugyh az eddig latott kepek es videokra azt mondtam h nekem ez boven a megfelelten tul van nah de ez...nagyon gagyi...nem is ertem mert par videot neztem full hd tvn es nagyon raj videot csinalt...nagyon huz a kinezet ebben odavissza agyon szarra alazza a samut...nem tudom hogy szoftveresen javithato-e az ejszakai kamera remelem igen! De a legfontosabb amit el akarok kerulni hogy veszek egy uj telefont (pl s3 utan) es fel ev mulva "de szeretnek egy ujat" gondolat megjelenjen...inkabb "de szeretem ezt a telefont" gondolatot szeretnek...szerintetek? Valakinek esetleg one is meg s4 is van???

Új hozzászólás Aktív témák