Hirdetés
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
sif85
tag
válasz
Burt1793
üzenetére
Sajnos egy bizonyos Desire HD-vel engem annyira megfertőzött a Sense, hogy a Samsung bármit rakhat elém, nem hat meg.
Többször próbáltam Galaxy S-t, SII-t, és SIII-t is. Köszönöm nem! Ez a táccsviz nevű színkavalkáddal tarkított kifestőkönyv pedig nem említhető egy lapon az általam preferált gyártó UI-jával.Játszani nem szoktam, de nem hinném, hogy a bencsmárkos pontok miatti e-pénisz növelésen kívül többet ér majd a konkurencia procija. Használhatóságban pedig egészen biztosan nem...
Esetleg többet bírhat majd az akksi, bár nekem egy nap tökéletesen elég...Az SD bővíthetőséggel arra akartam célozni, hogy ha nincs normális méretű belső memó, akkor nyilvánvalóan indokolt. 32 gigán a userek 99%-a elfér szvsz. Így nekem nem kell még egy lyuk a telóra emiatt..
Jujj de gusztustalanul elfogult vagyok, de legalább nem az a típikus gyökér Apple fan, aki "buzizöldcentrifugázik" :-)
Sorry érte...

Új hozzászólás Aktív témák
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Arc Raiders
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest