- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
sif85
tag
válasz
Burt1793 #102 üzenetére
Sajnos egy bizonyos Desire HD-vel engem annyira megfertőzött a Sense, hogy a Samsung bármit rakhat elém, nem hat meg.
Többször próbáltam Galaxy S-t, SII-t, és SIII-t is. Köszönöm nem! Ez a táccsviz nevű színkavalkáddal tarkított kifestőkönyv pedig nem említhető egy lapon az általam preferált gyártó UI-jával.Játszani nem szoktam, de nem hinném, hogy a bencsmárkos pontok miatti e-pénisz növelésen kívül többet ér majd a konkurencia procija. Használhatóságban pedig egészen biztosan nem...
Esetleg többet bírhat majd az akksi, bár nekem egy nap tökéletesen elég...Az SD bővíthetőséggel arra akartam célozni, hogy ha nincs normális méretű belső memó, akkor nyilvánvalóan indokolt. 32 gigán a userek 99%-a elfér szvsz. Így nekem nem kell még egy lyuk a telóra emiatt..
Jujj de gusztustalanul elfogult vagyok, de legalább nem az a típikus gyökér Apple fan, aki "buzizöldcentrifugázik" :-)
Sorry érte...
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Jövedelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest