- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Igen, én már korábban is leírtam, hogy mindenki elfogult és hogy ez a jó, mert mindenki szeret egy márkát elvakultan. Én szerencsére a jobbik márkát szeretem
Igen, ezt énis látom a törésteszteken, mindegyik máshogy esik, 100 telefont kéne ugyanonnan ledobni és megnézni mindet,, hogy melyik jobb/rosszabb allapotú -
HUTCHDB
nagyúr
szabad!
nézzük a tényeket!
eddig nem esett szó arról, hogy az utóbbi időben megjelent HTC-k zárt bootloaderrel jöttek ki.
míg a samsung s4 megjelenésekor már mókolható, olyanná alakítom, amilyenre akarom, és ha kell akkor gyári állapotra visszaállítható.
a HTC elveszi az android összes előnyét!
ez van és kész, ezt kell szeretned.
már majdnem IOS!
ezért (is) lett elegem a HOX-ból!tudom, hogy sokan gyári állapotban szeretik használni a telefonjukat, de itt a PH!-n, valljuk be nem ezek a felhasználók "laknak".
már a megjelenés mutatja, hogy le van maradva a supporttal....4.1.2-vel jelenik meg, míg az s4 4.2.2.-vel.
ígérik, biztos jön.....ugyan ez volt a HOX-nál is.le merem fogadni, hogy az xda-n először az s4-re lesz portolva az 5-ös android......
kérem továbbá az egyedi, gyönyörű, esztétikailag lenyűgöző külsőt megnézni....
ja hogy ez nem is a ONE....
(ÉS ELNÉZÉST KÉREK A JIAYU G3 FELHASZNÁLÓKTÓL, NEM NEKIK SZÓL!)
-
Burt1793
veterán
Igen, kell rá a tok, de mivel alapból nincs8 mm vastag ez nem okozhat gondot. Egyébként ez az én véleményem lehet, hogy valakinek tetszik az az ocsmány hátlap...
Elismerem/tem hogy ez a telefon nagyon jó, ahogy azt is tudom, hogy az s4 még ennél is jobb, ezt nem kell megmagyarázni
Nyugi, ez az én véleményem még mindig.
-
Burt1793
veterán
Nem gond, az a jó, ha elfogult vagy és elvakultan szereted azt amid van
Lehet, hogy én is ilyen vagyok. Nekem tetszik a sima touchwiz, sok launchert próbáltam, de az alap a legjobb szerintem (4.0.3-as android).
HTC-ket ráadásul csak képeken láttam kb. egy középkategóriásat ismerek, a nevét annak se tudom, biztos szép a felület, csak nekem nem tetszik
Én sem játszom.
Szerintem az S4 a majdnem tökéletes S3 javítása, így nekem nagyon bejön, de nem váltok rá a mostani S2-ről...
Hiába, valahogy Samsung-buzi lettem, de nem sajnálom.
Az S2-met jóideje használom, egy karc sincs rajta, mindig tok nélkül hordom, most új hátlap került rá a nagyobb, 2000mah-s gyári aksinak köszönhetően. -
Burt1793
veterán
Nem tudom, miért játéktelefon az S4, igaz, erősebb, ezért lehet játéktelefonnak nevezni. Teljesen jól néz ki, össze van rakva. Szebb a HTC, de használat közben, kinézetre nekem az S4 jobban tetszik. Mondom ezt úgy, hogy nem kérek egyikből sem.
Az ismerőseim S3-jaiban kivétel nélkül van microsd... hacsak egy régi 8 gigás is, de van. És nem csak ezek a samsung előnyei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged