- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidoff 12
csendes tag
sziasztok segíitséget szeretnék kérni htc magic
Nem indítható sem recovery, sem fastboot módban, semmilyen gombra nem reagál, bekapcsolás után a képernyőn látható HTC Magic felirat jelenik meg a kijelzőn és itt megáll. -
Coyote2000
őstag
válasz
Coyote2000 #246 üzenetére
Továbbléptem!
A T-Mobile beállításaival most már eljut odáig, hogy kiírja a 3G ikont, és a Facebook, Gmail, Hotmail mind futnak rajta!
Viszont a böngésző azt írja ki bármelyik oldalra keresve: ACCESS DENIED
Na ez már végleg kifogott rajtam. Az Operát letöltöttem, az is ugyanezt írja.
A böngészőkön kívül a Market (Play) sem hajlandó működni...
Mit hagyhattam ki?
-
Coyote2000
őstag
Sziasztok!
Most szereztem be egy HTC Magicet. Trémobilos ikon előfizetésem van, azaz iPhone-hoz kaptam a kártyát. A HTC is szépen 3G-re csatlakozik vele, de mégsincs kapcsolat, egyik app sem hajlandó wifi nélkül netre kapcsolódni adatkapcsolat híján.
Próbáltam kétféle APN beállítást: az egyik az alap web'n'walk, a másik az iPhone "internet" APN. De sehogy sem hajlandó kapcsolódni :-(((Help! Lehetséges, hogy ez az előfizu csakis iPhonera van korlátozva???
-
ficere
aktív tag
Sziasztok kellene egy kis segitség magic recovery telepitésben.
-
Zirowe
nagyúr
De most komolyan, nem vagyok oda az iphone-ért, de nem lehet azt hasonlítgatni egy magic vagy tattoo-hoz..
Az az alsó közép kategória akarna lenni..528as proci, kevés ram, alacsony felbontás..
Eleve magicből két féle van..
Szerintem kezdő android telefonnak spica tökéletes lenne, hivatalos 2.1 is van már hozzá, illetve azon ritka android telefonok közé tartozik, amik le tudnak játszani divxet.
-
Fulmi
senior tag
sziasztok!
mennyire ajanljatok ennek a modellnek a vetelet? WM 6.1-es telorol valtok. E es IPhone kozott gondolkozok. Fo szempont a gyorsasag, szaggatasmentesseg, hasznalhatosag es az, hogy ne kelljen cerkazni es ujjal jol lehessen tapizni.
koszi: fulmi
-
Zirowe
nagyúr
Látom eléggé kihalt a fórum.
A következő problémám lenne:
rom frissítés közben félrement vmi, és már csak a jtag segítene a telefonnak, hogy újjáéledjen.Itthon csak egy vki foglalkozik ezzel, viszont neki nincs htc magic dump.
Nincs vkinek egy olyan magic 32b-je, amin már nincs garancia és vállalná, hogy a telójáról lemásolják a dumpot?
Nagyon megköszönném!
-
Pero
senior tag
válasz
RandomGosu #233 üzenetére
azt tudom, már pár napja azt bogarászom, csak hol SPL verzió nem felel meg hol nincs egyértelműen leírva h A-s vagy B-s a dolog, és már sikerült pár olyat leszednem ami nem is ment.
-
Pero
senior tag
válasz
RandomGosu #231 üzenetére
jöszönöm, azt elolvastam és probálgattam is, bár egyenlőre csak updete.zipből,de azt megtapasztalatam h kevés ROM megy 32A-n. SPL-t frissíteni nagyon macerás, mert találtam egy oldalt egész jól le van írva és hátha akkor kicsit több ROM is menne.
kipróbáltam egy 2.1 et, Sens-vel, nem is lett volna lassú ha nem lett volna telerakva számomra haszontalan app-okkal. most olyat próbálok keresni ami 2.1 senseével de semmi többel. végső eset tiszta 2.1 -
Pero
senior tag
válasz
RandomGosu #229 üzenetére
hát nem tom, nálam van már pár napja és azért vannak furcsaságok pl call logból ha a hardveres gombbal akarok visszahívni vkit akkor kiakad. lehet felkéne tenni egy másik 2.1et....
igazából annak még nem mertem nekimenni h romot cseréljek, de keresek hozzá egy jó leírást amivel bármit feltudok rakni. -
Pero
senior tag
köszönöm, sikerült megoldani. nektek melyik rom vált be legjobban? 32A-s magicam van és most 2.1 van rajta de a srác akitől vettem azt mondta szte nem az igazi. ti mit ajánlotok?
-
RandomGosu
senior tag
szia
itt nézkörül -
Pero
senior tag
hi,
meglett az első androidos telefonom egy 32A-s magic személyében, valaki tudna segíteni abban h korább winmobile ról az outlookos névjegyeket hogyan lehet rendesen áttenni. vmiért bárhogy csinálom minden névjegy unknown lesz.....
ill van olyan oldal ahol az ilyesmi infók össze vannak gyűjtve? -
RandomGosu
senior tag
válasz
sirszevenap #224 üzenetére
még szerencse hogy semmi baja, mondjuk nekem 32b-s verzióvan és a gyári szoft mert nem sikerült megoldanom a goldcardot, viszont nekem sürün fagy.
-
sirszevenap
addikt
válasz
RandomGosu #223 üzenetére
Természetesen!
Bármilyen poén, de csak ki kellett venni az aksit egy kis időre ( Előtte csak kivettem visszaraktam kapcsoltam vagy 100x és természetesen nem volt jó!) és aztán rádugni usbvel gépre és úgy bekapcsolni! Minden megjavult! De a biztonság kedvéért újraraktam a szoftvert mert 1000% hogy az zavarodott be!
ennyi, nem nagy kunszt de hátha segítettem ha valakinek ilyen fordul elő a közeljövőben.
üdv.
-
RandomGosu
senior tag
válasz
sirszevenap #222 üzenetére
szia
és mivel tudtad megoldani? megtudnád velünk osztani? -
sirszevenap
addikt
Megoldva!
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok! A problémám a következő amiben segítséget szeretnék kérni... A készülékem (32A alaplapú) a mai nap folyamán egyik pillről a másikra megadta magát! A helyzet a következő. Beültem a kocsiba előtte megnéztem mennyi az idő... Minden rendben volt. Aztán kb 25 perc múlva megálltam... Előveszem a telefont és nem érzékel semmi! Jó mondom kiveszem az akut, visszarakom, indítom és a szokványosabbnál hosszabb ideig bootolt... Aztán kérné a pint és a kockák számok nélkül feljönnek és nem érzékel a kijelző, viszont a gombok igen! Azóta is próbálgatom de semmi eredmény! megakartam próbálni szoftvert frissíteni, de mivel a kijelző nem érzékel amikor rádugom a gépre ugyebár felül le kell huzni egy kis fület és a mount-ra rá kell bökni h érzékelje a gép... mivel addig csak annyit érzékelt h v.milyen eszköz de nem lehet használni... Na ezt én így nem tudom megcsinálni így nem tudom frissíteni sem! esetleg v.mi más megoldás létezik h újrarakjam a rendszert rá? A választ nagyon nagyon megköszönném, mert irtózatosan szükségem van a telefonra.
Előre köszönöm!
üdv.
-
heroic
tag
sziasztok,
van magyarosított ROM a készülékre?
és a létezik, h tudom feltenni a készülékre?
előre is köszi! -
RandomGosu
senior tag
válasz
RandomGosu #218 üzenetére
nah jó ismételten sikertelen inkább hagyom, viszont nektek szokott fagyni a teló? vagy újra inditja magát vagy kikapcsol?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
RandomGosu #215 üzenetére
Ezt passzolom,mert sajnos én is letöröltem,és ahogy néztem mindenhol ugyanaz a megaupload link van fent:S
Csak azt tudom ajánlani,hogy google-ez,vagy vedd fel a kapcsolatot más magic userekkel,akik rootoltak és még nem törölték ki ezt a filet..
Egyébként itt találtam magyar leírást is rootolásra,de sajnos ugyanazt a linekt használja ez is
-
Zirowe
nagyúr
válasz
RandomGosu #213 üzenetére
Szerintem nem 11,hanem 1.
Elvileg ezt rootolni könnyű dolog lesz,de azért ha nem nagyon vágod a dolgokat és nem akarsz bajt (bmi lehet,senki nem vállal felelősséget ezért),akkor inkább hagyd alapon a telefont és ne birizgáld.Először is ha 1.6os android van fent, akkor vissza kell rakni rá az 1.5öt így.
Aztán jöhet a rootolás.
Végül itt egy leírás a rom cseréről.Ha esetleg a rootolás a fentebb linkelt módon nem menne, akkor a goldcardos módszert kell kipróbálni
32b-re ezt a romot ajánlom. 2.1,gyors,stabil,sok szabad rammal.
Remélem érthető volt
Csak akkor kezdj bele,ha biztos vagy a dolgodba,illetve keress egy gyári romot a készülékedre vagy mentsd le az eredetit,ha van még a telefonodra gari,mert a rootolással ugrik a gari,de ha visszarakod szervizelés előtt a gyári romot,akkor a gari megmarad!
Ez egyébként ugye nem számít wareznak?
Lehet nyugodtan írni és linkelgetni erről itt? -
Zirowe
nagyúr
válasz
RandomGosu #211 üzenetére
Hol akadtál el és milyen spl-ed van?
-
RandomGosu
senior tag
nekem valamiért még mindig nem sikerült ráraknom a romot, :S valaki esetleg segítene pü-ben? már lassan 1hónapja szenvedek ezzel
-
Zirowe
nagyúr
válasz
sirszevenap #209 üzenetére
Na de én 2.1en vagyok sense nélkül
-
Zirowe
nagyúr
válasz
sirszevenap #206 üzenetére
Nem a sense felület,hanem az android 2.1-be van integrálva a multitouch,ha jól tudom.
De csak böngészőben és képnézőben.
Mindjárt meg is nézem,csak a barkács eclairben,amit használok, a képnéző nem az igazi.
Megnéztem és igen,működik a multitouch a képeknél,gondolom a böngészőben is.
-
sirszevenap
addikt
válasz
RandomGosu #205 üzenetére
Természetesen! A HTC Sense felülettel képes a multi touchra! Egyszerüen guglizz rá hogy HTC Magic Sense ui és megtalálod a megoldást ... felteszed a telefonra és kész.
Viszont az az egy igaz h hivatalosan még csak 1.5 ös android mellé van magicre de meg lehet oldani a 2.1 mellé is
Én igazábol azt nem merem megkockáztatni!
-
RandomGosu
senior tag
azt olvastam hogy képes a magic multitácsra, valaki próbált már ilyet? vagy tudd valaki segíteni?
-
Zirowe
nagyúr
Basszus,névre rákeresve tényleg van ilyen!
32a típusú,16gb microsd és 3,5 mm jack.
Hogy szakadna ketté a htc..
Fenékért nem lehet egy modellt kiadni (mondjuk csak ezt a fendert?
)??!!
(és még a borítása se néz ki olyan rosszul ezzel a fa stílussal,az ára viszont az egekben..)
-
Zirowe
nagyúr
válasz
RandomGosu #198 üzenetére
Passz,erről aztán nem hallottam,de szerintem nem igaz.
Már így is sokan fújnak a htc-re a két fajta magic miatt,kétlem,hogy kiadtak volna egy harmadik variációt is
Engem csak az zavar,hogy alul van a headset csatlakozó,így amikor rá van dugva a telóra,akkor csak fejjel lefelé tudom belerakni a bőr tokjába,ami viszont így nem illik rá.. :S
-
sirszevenap
addikt
Lehet valami abba hogy azért tűnnek többnek
De nem, nem hiszem... Ez csak azért van mert sokkal több ember vesz szolgáltatónál telefont mint pl speedshop-ba stb... Ennyire egyszerű. Különben én itt vettem PH!-n kb két hete, előtte szifonos voltam
Szal átpártoltam most az ellenséghez.
Szokom, bár még most sem dobnám el az iphonet ha adnának egyet...
De lényeg a lényeg, ez tényleg gáz a htc részéről hogy ilyet megenged... A korrekt az lenne ha mindenki ugyan azt kapná a pénzéért..
Vagy ha ilyet csinálnak akkor olcsóbb legyen a butitott.. -
Zirowe
nagyúr
válasz
sirszevenap #195 üzenetére
Igazából én most először hallok olyanról,hogy ugyanaz a készülék más belsővel rendelkezik csak azért mert brandelve van.
De ez a htc sara,hogy ilyet enged,mert ezzel a saját márkáját alázza és hozza kínos helyzetbe!
Vodás magicre hátul az van írva,hogy "with google",és az angol voda support szerint ennek a készüléknek a frissítését nem a htc,hanem maga a google intézi egyenesen..
Szóval megy nagyban a szarkeverés és az egymásra mutogatás.
Engem inkább az érdekel,hogy vásárláskor nem figyelmeztették a vevőket arra,hogy nem teljes értékű magicet kapnak a pénzükért,hanem egy butítottat,aminek a frissíthetősége kérdéses..Mondjuk engem nem érdekel,mert én használtan vettem,de azért mégis.
Neten körbenézve elég sok a 32b tulaj,több,mint a 32a (vagy lehet csak azért tűnnek többnek,mert többet panaszkodnak?).
-
sirszevenap
addikt
Hm... igen, értem. Én is Vodás vagyok, 2 évente vehetek tőlük telefont egy kártyára (hűségnyilatkozat), de tavaly előtt óta meguntam, mert minden egyes telefon amit vettem sz*rrá volt butítva... Természetesen rengeteg készüléknél megoldható ez a probléma, de ezeknél az okos kütyüknél 90%-ba nem... Nem tudom mi ebbe nekik az üzlet, hogy lebutítják a telefont, erre kíváncsi lennék...Nem tudod véletlenül? Mellesleg régebben csak szoftveresen művelték ezt... azt kilehetett játszani, de a hardverest nem igazán.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
sirszevenap #193 üzenetére
Sajnos azért nem hivatalos ez nekem,mert a 32b tipikusan vodafone szolgáltatói telefon,amin nem is működik a htc féle sync,tehát az ilyen jellegű rom frissítés sem megy.
Elvileg a vodafone beígérte a 32b tulajoknak a sense frissítést,de nem tudni mikor jön+kevesebb a rendelkezésre álló ram.
Meg ez még nem android 2.1 ugyebár
Bár azt is ígérték vmikorra.. -
Zirowe
nagyúr
válasz
sirszevenap #191 üzenetére
32a-val könnyű
Nekem is jobban tetszik (bár a einmo féle tf3d-t jobban megszoktam),de inkább sebesség mellett döntöttem és open eclair tisztán.Bár már egy ideje ígérik magicre a sense-t hivatalosan..
Csak sosem ér ide!
És akkor is kérdéses,hogy mi lesz a 32b-sekkel. -
Zirowe
nagyúr
válasz
RandomGosu #189 üzenetére
Nem nehezebb,hanem attól függ milyen spl van a gépeden (az enyémen egy perfect spl volt,amivel két napot szoptam,de végül sikerült).
A romok úgy vannak,hogy 32a-ra felmegy a 32b,de fordítva nem,valóban,mert kevesebb ram van a 32b-ben,de ezt általában az sd kártya particionálásával szokták kiküszöbölni,de erre csak a hero és sense romoknál van szükség (mivel ott szükség lenne a többlet ramra),ezért azok a romok kicsit lassabbak.
De szerintem az open eclair 2.1 a tökéletes választás a gépre,ha nem ragaszkodsz a sense felülethez.
Én is 32b-t használok
-
RandomGosu
senior tag
válasz
sirszevenap #188 üzenetére
PVT32A handsets have 288MB total RAM (192MB usable by OS -- same as Hero handsets) and use the Qualcomm MSM7200A CPU.
PVT32B handsets have 192MB total RAM (96MB usable by OS) and use the Qualcomm MSM7201A CPU.
tehát az eljárás lehet hogy úgyan az de 32a-ra felmegy a 32b-s rom de vissza felé nem bejátszható mert belassul.
végre rájöttem hogy kell, köszönöm Edenyke
-
sirszevenap
addikt
válasz
RandomGosu #187 üzenetére
A módszere tudtommal u.az... a lényeg h lehet lassabb lesz 32B-n az adott szoftver mint a A-n... rosszul tudom?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
RandomGosu #185 üzenetére
Attól függ mire akarsz..
Ezen fut hero rom sense felülettel, valamint az android 2.1
Mindenképpen előtte rootolni kell a telefonodat (érdemes lementeni a gyári romot,ha még van a telefonra érvényes garanciád),majd xda fórumon keresel megfelelő romot.
Én az open eclair-t tudom neked ajánlani,az viszonylag gyors és stabil.
Nézd meg milyen spl van a telefonodon és aszerint keress rootolási lehetőséget.
Lényeget leírtam,most már tudsz keresni google-al.
-
RandomGosu
senior tag
erre valaki? jah és 32B-s a teló :s
-
Zirowe
nagyúr
Hogy a fenébe van 240mega? Nem fél giga ramja van a nexusnak?:S
Nekem csomó widgettel és induláskor bekapcsoló programmal (pl: hívásrögzítő) van kb 47 szabad megám induláskor és folyamatos task killerezés és ram tisztító programmal tudom kb szinten tartani,mert ha nem 10perc alatt lemegy 30megára (a kb 200megából).
-
animoo
senior tag
Vannak állítólag jó kis taskkillerek (advanced task killer) ahol be lehet állítani, miket ne lőjön ki, és akkor gombnyomásra kilövi a többi feleslegest. El tudom képzelni, hogy gáz, mert a Nexusnál is elfogy egy idő után, ha sokat marketelek meg mókolok, ahogy elnézem (a 240-ből lesz 60), ilyenkor ki szoktam lőni pár cuccot manuálisan, bár még ettől se lassul be.
-
Zirowe
nagyúr
Mondjuk én nem a sima winmo felületet használtam,hanem a htc sense felületet,azzal nagyon elvoltam.
Igen,2.1 van fent,eléggé jó,sense is megy a gépen,de nem győzött meg,inkább maradok a natúr andoridnál+rendes 2.1es sense-el még nincs.
Hivatalosan csak pár ország magicjére van sense,az is csak 1.6os,de nem hivatalosan meg a hero romjait szokták felrakni a userek,és azt hiszem hero sincs még 2.1
Mondjuk ami zavaró volt,hogy alapból baromi sok programot tölt be,és nagy nehezen sikerült ezeket letiltanom,de még így is használat közben visszatöltődik sok program+nincs direkt kikapcs gomb a programok többségén.
-
animoo
senior tag
Nekem fehér kell, ha kell
Egyébként 1.5-öt nem használtam, de nekem egyből logikus volt a hangok, az internet meg az ilyen egyebek beállítása a menükben, mikor bekapcsoltam a Nexust, és tök kuka voltam az egészhez (hiába néztem csomó videót). De minden elég egyértelmű. Én nem is szidtam, pedig volt winmom több is (van is csak szervízben nyaral). Más és szokatlan, de pl. ez a widgetes today rendszer piszkosul bejön. Mindent odarakhatsz, és egy nyomásra elérhető (a winhez ehhez spb-t kellett felrakni). A Market is penge (bár aki Symbianos, annak nem újdonság).
A rootolással, unlockkal, romfrissítéssel, recoveryvel én is elvoltam, de főleg azért, mert a neten össze-vissza kering csomóféle leírás, amiből ki kell hámozni ami neked kell. Egyébként türelmes vagyok, kitartóan szoktam próbálkozni, ez a winmonál se volt hátrány mondjuk
Használ valaki 2.1-et a magicen? Egyébként erre is van már Sense, nem? Az is lassú?Ja, látom neked is Eclair van rajta...
-
Zirowe
nagyúr
Van egy eladó magicem ha esetleg érdekel
Nexuson nem csodálkozom,hogy gyorsabb
Vannak jobb elgondolások az andoridban,de összességében akkor se fogott meg annyira,mint mondjuk a htc felületes winmok.
Meg nagyon sok alapbeállítás hiányzik,vagy nehézkes megtalálni az androidban,ugyanakkor vannak ötletes megoldások is,az tény.De az első napokban az agyamra ment,főleg a rootolás.
-
animoo
senior tag
Én is Winmoról váltottam, igaz, Nexusra, ott nincs lassulás. De az Android egész elgondolása (mondjuk ezen 2.1 van) már alle natur sokkal szimpibb mint a winmoé. Egy percig se sírom vissza. Itt az alap Google-os UI tökéletesen megfelel mindenre.
Egyébként azért olvasgattam a Magic topicot, mert esetleg az egyik családtagnak az lenne a kiszemelt, vagy a Hero... -
Zirowe
nagyúr
válasz
RandomGosu #174 üzenetére
Érdekes,én is diamondról váltottam,de sírom vissza.
Egy dolgot nem talán,az a kijelző. Mert szép és jó+kapacitív,de egyébként..
Idegesítő a belassulás,bár már megvan a rendszerem ennek elkerülésére, a ram tisztogatás se a legegyszerűbb (bezzeg winmo-n
),quickgps nélkül sokáig keresi a műholdakat (van vmi hasonló program androidra,mert nem találtam még), az xyflash a közelébe sem ér a coreplayernek se minőségben,se lejátszásban,se opciókban.
Szépen személyreszabható,ok. Sok az alkamazás rá,ok. Az is tetszett,hogy úgymond eddig csak "unisex" alkalmazásokkal találkoztam,tehát nincs annyira készülék specifikus app,ami pozitívum.
De nem igazán győzött meg
-
RandomGosu
senior tag
nekem már 2-3hete van meg és megszerettem, tényhogy van hova fejlődni de akkor is beleszerettem
Edenyke : azért szerintem wm után sokkal jobb lett az android, volt diamondom, kaiserem és touch pro-m. Ezek sose érik el azt amit magic. Bár tényhogy néha idegesítő a belassuló rendszer progi kikapcsolás után
-
Zirowe
nagyúr
Nekem magic van pár hete,első andoridos telefonom,sokat szoptam vele,mire végre elsajátítottam minden fortélyát,de most már kenem vágom a témát (remélhetőleg
),de nagyon nem jön be,sőt egyenesen idegesít winmo után,bár van pár jó tulajdonsága,de az összkép nagyon nem jön be,ezért is akarok megszabadulni tőle
-
HardRic
addikt
Máshol olyan sok Magic tulaj van, itt meg jóformán senki? Mindenki Herot vett, amikor megtehette?
-
RandomGosu
senior tag
valaki tudna segíteni a rom ugradeléssel kapcsolatban?
-
Zirowe
nagyúr
Eladó htc magic érdekel vkit?
-
16gaborm
csendes tag
Mikor jön újabb verzió Magic-re?
Most az alap 1.5 van fent!!
-
Máté94
addikt
Októberre lesz Sense UI HTC Magcire!
[link] -
Konflikt
addikt
mitgondoltok mennyire erzodik a G1 es a Magic kozti RAM kulonbseg? (192 vs 288 MB)
-
Nincs kizárva. Mondjuk csak a Dreamről tudok nyilatkozni, Cyanogen az XDA-ról már hozott át dolgokat ebből az új verzióból. Meg az egyik Google-ös fejlesztő is azt nyilatkozta, hogy "nem tesznek azellen, hogy kompatibilis legyen a G1-gyel is".
Ennyi erővel a Magic is belefér
-
jdg
csendes tag
Sziasztok,
Mivel kiakadtam az iphone 3gs árain, asszem új telefon után kell néznem és ez a magic elég igéretesnek tűnik, főleg az ebay-es árakat figyelembe véve. Van-e valamilyen infó arról, hogy ha megjelenik egy új android (mondjuk a 2-es) akkor fel lehet-e azt rakni egy régebbi telefonra mint pl az iphone esetében?
-
vtechun
veterán
Könnyen le lehet ezen cserélni a Sense felületet? vagy hogy müxik az?
-
legiaap
félisten
A kamerája kicsit meglepett.
Nagyon jó képet készít.
-
-
joey04
titán
-
Ezt az idiótát... Már elnézést. Mert az okostelefon piac két nagy ereje az S60 és a Windows Mobile
Valaki kicsit le van maradva, talán olvasgathatna pár híroldalt, hogy képbe jöjjön.
Ténybeli hibák (ezek szúrtak szemet):
1) A Home gomb nem a futó alkalmazásokat hozza elő, hanem a nemrég használtakat. Ezt egy Marketről ingyenesen telepíthető task managerrel simán le is lehetne ellenőrizni.
2) Nincs lekorlátozva a Bluetooth. Egyszerűen nincs benne a rendszerben az OBEX/FTP támogatás, 3rd party programmal, már a Marketről is simán belerakható. -
joey04
titán
másik teszt: [link]
-
joey04
titán
Akit érdekel: Speedshopban van egy kiállított darab, amit ki lehet próbálni! Én tuti beugrok.
-
törölt tag
Megnéztem a szokásos összehasonlítási alapot a mobilok hozzáférhetőségével kapcsolatban, és [link]
Ahogy a T-Mo G1 is volt náluk.
Allez la Tchéquie! -
DarkByte
addikt
De szeretnék egy ilyen telefont... kár hogy most pénz szűkében vagyok és nem is kapható itthon
A tesztet köszönöm! -
N-vidi-A
őstag
Tényleg nagyon drága, még szebb is van tőle, olcsóbban és többet is tud...
Ez nem azt jelenti, hogy nem jó, de még mérsékelni kell az árát! -
Komplikato
veterán
"Az 528Mhz-s proci elég kevés szerintem."
Akkor ez kell neked ... [Sony-Ericcson Xperia X5 Rachael]
1GHz-es sárkány dobog benne. -
Én eddig mindenhol csak azt láttam a Hero kapcsán, hogy "Multi-touch browser" - ami szerintem azt jelenti, hogy beépítik azt a hacket, amit régesrég írtak, még a G1-re (többek között az enyémen is ilyen böngésző fut). Persze így is előrelépés, mert nem kell root jogokat szerezni egy ilyen aprósághoz
A Google álláspontja (levelezőlistán) eddig az volt, hogy ha valaki készít egy jó API-t a multi-touch-hoz, akkor bekerülhet a rendszerbe. Ilyenről eddig még nem hallottam.
-
ronaldo
őstag
Oh, köszönöm.
Szóval a hero-ban már lesz? De ez a htc műve, vagy alapból az androidon belül is használható lesz? Mert pl. gmapsnál nagyon hasznos tud lenni (erre iphone, meg touch tapcsikolásánál jöttem rá), meg képeknél is. Ha jól látom a videón a muki egy böngészőben próbálkozik.
-
ronaldo
őstag
Lesz multitouch valamikor?
-
eami
veterán
Itt szó sincs arról, hogy mindenkiben meg kell bízni. Amúgy ekkora felhasználó számnál te egy szem magad csak egy elhanyagolható statisztikai adat vagy.
Abban viszont teljesen igazat adok, hogy elég veszélyes lehet ha azt az egy jelszavadat ellopják amivel millióegy dologhoz hozzá lehet férni
-
erdoke
titán
válasz
asadasad22 #115 üzenetére
Az lehet, hogy a hackerekkel szemben nagyobb biztonságban vannak, viszont számukra én nem is vagyok célpont. Viszont a guglitól biztonságban a Gmailen?
-
>-48-<
aktív tag
Szerintem a tesztben egy függetlenített voda uk-s teló látható ( a németek az órát lecserélték gyorskereső sávra, bár ez biztos szabadon állítható).Anno a tesztkészülékeiken a voda felirat jobboldalt, mellete a htc felirat bal oldalon volt látható (és a gombjai is mások voltak, ezen meg középen virít a voda felirat.)
-
Bocha
HÁZIGAZDA
-
szente
addikt
a cikkben azt írjátok,hogy a vodafone számára készült.viszont van a t-mobile-nál is.akkor ez most kié?vagy senkié?
-
BloodRay
veterán
Na ez az androidos telefon már tényleg egész szimpatikus.
Alakul ez. Már csak az lenne jó ha nálunk is kapható lenne emberi áron. -
erdoke
titán
Hát, iwiw-en megtalálnak engem, meg egy webes mailcímet. A PDA-mon van úgy 4-500 kontakt, köztük sok fontos üzleti kapcsolat. Van egy rakás bankos értesítő SMS, vannak privát dokumentumok, adatok. Ha felhatalmazol egy szoftvert az egyik rész szinkronizálására, gyerekjáték a többit is lementeni.
Nem biztos, hogy ezeket az adatokat másképp lehetetlen megszerezni, de hogy tálcán kínáljam az egyik leginkább adatéhes cégnek, na arra várhatnak.Az OK, hogy ki lehet kapcsolni, de mindeközben a legelterjedtebb operációs rendszerekkel (és vállalati szervező/levelező szoftverekkel) nem nagyon lehet offline profin szinkronizálni. Innentől kezdve jó mondjuk az asszonynak, aki itthon van a gyerekekkel...
-
Ricardo
titán
Így a leírás alapján nagyon tetszik a rendszer. egy gondom van. Miért kell a kékfogat kiherélni?
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Ehhez képest fent vagy iwiwen, mi?
Biztos én vagyok naiv, de nem hiszem, hogy a te telefonszámaid — amik úgy egyébként a szolgáltatóknál is megvannak — olyan nagyon érdekelnek bárkit, az enyémek meg aztán végképp a kutyát nem érdeklik. De persze embertípustól függ, hogy valaki parázik-e az ilyen dolgoktól, én a mai világban nem, ezer és egy fél módon "kémkedhetnek" után, kivédeni nem tudom, az erdő közepére költözni nem akarok, innentől fölösleges ezen agyalni.Az Androidra visszatérve: a naptárhasználat korlátozása az egyetlen, ami engem zavar. A szinkronizáció lehetősége nem, ki lehet kapcsolni, ha kikapcsolod, nem küldi el a cuccokat.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Köszi, hogy ezt nem nekem kellett beírnom.
Hozzátenném, már az is hatalmas különbség, hogy Androidra nem csak a Marketen keresztül tölthetsz le cuccokat, hanem simán netről is, csak az a te felelősséged. Applenél nincs 3rd party letöltő, azaz persze, van, de mind "illegális". -
"Pont úgy, mint az apple SDK-jával is. Mindkét fejlesztői eszköz esetén a gyártó API-jait használhatod, nem hinném, hogy sok különbség lenne."
Egyrészt az Android SDK+NDK több lehetőséget biztosít az alkalmazásfejlesztésre (nincs olyan, hogy "privát framework"), másrészről meg ott a forráskód, ott van egy csomó könyvtár, ott van a natív könyvtárak JNI-s illesztésének a lehetősége. Meg persze az értelmezett kódot se tiltja senki.
"Dehogy nincsenek, a Google is cenzúráz, még elég nagy felhördülést is kiváltott, hogy a Google nemcsak az alkalmazásáruházából vonhat vissza alkalmazást, hanem ha egy programot nemkívánatosnak ítélnek, akkor a következő csatlakozásnál a készülékedről is törlődik, cserébe az árát jóváírják a számládon."
A Google akkor töröl alkalmazást, ha káros hatást vélnek felfedezni rajta - ez le is van írva. Olyan korlátozások, mint az App Store-ban, egyáltalán nincsenek. Felnőtt téma, rendszert okosító programok, root jogokat igénylő programok, ezek mehetnek (és vannak is) fenn.
-
Ulkesh
őstag
"Lehet, hogy picit furcsán fogalmaztam, arra gondoltam, hogy a fejlesztôk hozzáférnek az összes erôforráshoz"
Pont úgy, mint az apple SDK-jával is. Mindkét fejlesztői eszköz esetén a gyártó API-jait használhatod, nem hinném, hogy sok különbség lenne.
"plusz itt nincsenek tiltások és megkötések azzal kapcsolatban, hogy milyen típusú programokat lehet fejleszteni."
Dehogy nincsenek, a Google is cenzúráz, még elég nagy felhördülést is kiváltott, hogy a Google nemcsak az alkalmazásáruházából vonhat vissza alkalmazást, hanem ha egy programot nemkívánatosnak ítélnek, akkor a következő csatlakozásnál a készülékedről is törlődik, cserébe az árát jóváírják a számládon.
"Plusz igen, itt több dolgot lehet legálisan testre szabni."
Ezzel szemben nincs mit mondani, én sem értem, hogy ezt miért korlátozza az Apple.
-
-
szimplabek
csendes tag
Ilyenkor sajnálom, hogy nem Magyarországon vagyok és nem tudtam ezt a készüléket élőben is megtaperolni
fényképen ugyanis még mindig nem találom eléggé szépnek, szerethetőnek a cuccot.
-
Janaboy
veterán
A megjelenéssel kapcsolatban több érdekességet is felfedezek..ugyanis a voda hazai hírújságában is benne volt, h hozzánk is jön..és kb 2-3 hete nekem a vodából erősítették meg, h Q3-ban megjelenik...akkor most mi is az igaz? A Google meg huzzon a csába..
-
törölt tag
én nem aggódom annyira emiatt. amúgy is gmail-t használok, és ha nem tárolnám náluk a névjegyzékem (ahogy évekig ne mis tettem), akkor is egy rakás adathoz hozzájutnának, mert oda érkeznek be a levelek.
bankegyenleget meg honnan szereznének meg, meg ilyesmiket?ezt nem is értem... nálam egy kontaktnál csak név, telefonszám és email szokott szerepelni általában. esetleg egy-két embernél születésnap.
Karma: az remek hír! bár amúgy is le van tiltva miztos ami biztos alapon minden mobilnetes szolgáltatás a kártyámon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest