- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
Itt szó sincs arról, hogy mindenkiben meg kell bízni. Amúgy ekkora felhasználó számnál te egy szem magad csak egy elhanyagolható statisztikai adat vagy.
Abban viszont teljesen igazat adok, hogy elég veszélyes lehet ha azt az egy jelszavadat ellopják amivel millióegy dologhoz hozzá lehet férni
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Ehhez képest fent vagy iwiwen, mi?
Biztos én vagyok naiv, de nem hiszem, hogy a te telefonszámaid — amik úgy egyébként a szolgáltatóknál is megvannak — olyan nagyon érdekelnek bárkit, az enyémek meg aztán végképp a kutyát nem érdeklik. De persze embertípustól függ, hogy valaki parázik-e az ilyen dolgoktól, én a mai világban nem, ezer és egy fél módon "kémkedhetnek" után, kivédeni nem tudom, az erdő közepére költözni nem akarok, innentől fölösleges ezen agyalni.Az Androidra visszatérve: a naptárhasználat korlátozása az egyetlen, ami engem zavar. A szinkronizáció lehetősége nem, ki lehet kapcsolni, ha kikapcsolod, nem küldi el a cuccokat.
-
törölt tag
én nem aggódom annyira emiatt. amúgy is gmail-t használok, és ha nem tárolnám náluk a névjegyzékem (ahogy évekig ne mis tettem), akkor is egy rakás adathoz hozzájutnának, mert oda érkeznek be a levelek.
bankegyenleget meg honnan szereznének meg, meg ilyesmiket?ezt nem is értem... nálam egy kontaktnál csak név, telefonszám és email szokott szerepelni általában. esetleg egy-két embernél születésnap.
Karma: az remek hír! bár amúgy is le van tiltva miztos ami biztos alapon minden mobilnetes szolgáltatás a kártyámon.
-
törölt tag
igen, amit te mondassz pedig feltételezi, hogy legyen az embernek egy outlookja (ami ráadásul fizetős is amellett, hogy nem fut linuxon). persze van akinek úgy kényelmesebb, de szerintem az átlagembernek ez az OTA kontakt és esetleg naptár szinkronizáció egyszerűbb, és kényelmesebb, ráadásul tényleg bárhonnan hozzáfér az adataihoz.
Karma: NDK? úgy tudtam az már megszűnt... az elmúlt 20 évben Németország néven futottak
amúgy találtam valami ilyet egy rövid kereséssel, meg van iskoot is, csak nem tudom ezek hogy működnek. úgy lenne jó, ha meg tudnék adni saját voip szolgáltatót is benne, ahogy mondjuk nimbuzzban lehet. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest