- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Hát, iwiw-en megtalálnak engem, meg egy webes mailcímet. A PDA-mon van úgy 4-500 kontakt, köztük sok fontos üzleti kapcsolat. Van egy rakás bankos értesítő SMS, vannak privát dokumentumok, adatok. Ha felhatalmazol egy szoftvert az egyik rész szinkronizálására, gyerekjáték a többit is lementeni.
Nem biztos, hogy ezeket az adatokat másképp lehetetlen megszerezni, de hogy tálcán kínáljam az egyik leginkább adatéhes cégnek, na arra várhatnak.Az OK, hogy ki lehet kapcsolni, de mindeközben a legelterjedtebb operációs rendszerekkel (és vállalati szervező/levelező szoftverekkel) nem nagyon lehet offline profin szinkronizálni. Innentől kezdve jó mondjuk az asszonynak, aki itthon van a gyerekekkel...
-
Ulkesh
őstag
"Lehet, hogy picit furcsán fogalmaztam, arra gondoltam, hogy a fejlesztôk hozzáférnek az összes erôforráshoz"
Pont úgy, mint az apple SDK-jával is. Mindkét fejlesztői eszköz esetén a gyártó API-jait használhatod, nem hinném, hogy sok különbség lenne.
"plusz itt nincsenek tiltások és megkötések azzal kapcsolatban, hogy milyen típusú programokat lehet fejleszteni."
Dehogy nincsenek, a Google is cenzúráz, még elég nagy felhördülést is kiváltott, hogy a Google nemcsak az alkalmazásáruházából vonhat vissza alkalmazást, hanem ha egy programot nemkívánatosnak ítélnek, akkor a következő csatlakozásnál a készülékedről is törlődik, cserébe az árát jóváírják a számládon.
"Plusz igen, itt több dolgot lehet legálisan testre szabni."
Ezzel szemben nincs mit mondani, én sem értem, hogy ezt miért korlátozza az Apple.
-
iknight
senior tag
ÉRtem, de ha azt nézzük hogy pl a nokia e90 mekkora, bár kézben nem fogtam még az n97-t de ránézésre sokkal kisebb az sem lehet. Szóval úgy gondolom itt is hasonló a konklúzió mint a diamond és a touch pro-nál, ha kell a qwerty nagy ha nem nem
De úgygondolom ez nem negativum a használhatóságánál, hiszen nekem pl több pluszot ad a qwerty mint amennyi minuszt jelent a kisebb méret. Viszont a tácssymbian megjelenésével nemtudom mennyire lesz sikeres ez a rendszer, hosszútávon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest