Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
De most komolyan, nem vagyok oda az iphone-ért, de nem lehet azt hasonlítgatni egy magic vagy tattoo-hoz..
Az az alsó közép kategória akarna lenni..528as proci, kevés ram, alacsony felbontás..
Eleve magicből két féle van..
Szerintem kezdő android telefonnak spica tökéletes lenne, hivatalos 2.1 is van már hozzá, illetve azon ritka android telefonok közé tartozik, amik le tudnak játszani divxet.
-
Zirowe
nagyúr
Látom eléggé kihalt a fórum.
A következő problémám lenne:
rom frissítés közben félrement vmi, és már csak a jtag segítene a telefonnak, hogy újjáéledjen.Itthon csak egy vki foglalkozik ezzel, viszont neki nincs htc magic dump.
Nincs vkinek egy olyan magic 32b-je, amin már nincs garancia és vállalná, hogy a telójáról lemásolják a dumpot?
Nagyon megköszönném!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
RandomGosu #215 üzenetére
Ezt passzolom,mert sajnos én is letöröltem,és ahogy néztem mindenhol ugyanaz a megaupload link van fent:S
Csak azt tudom ajánlani,hogy google-ez,vagy vedd fel a kapcsolatot más magic userekkel,akik rootoltak és még nem törölték ki ezt a filet..
Egyébként itt találtam magyar leírást is rootolásra,de sajnos ugyanazt a linekt használja ez is
-
Zirowe
nagyúr
válasz
RandomGosu #213 üzenetére
Szerintem nem 11,hanem 1.
Elvileg ezt rootolni könnyű dolog lesz,de azért ha nem nagyon vágod a dolgokat és nem akarsz bajt (bmi lehet,senki nem vállal felelősséget ezért),akkor inkább hagyd alapon a telefont és ne birizgáld.Először is ha 1.6os android van fent, akkor vissza kell rakni rá az 1.5öt így.
Aztán jöhet a rootolás.
Végül itt egy leírás a rom cseréről.Ha esetleg a rootolás a fentebb linkelt módon nem menne, akkor a goldcardos módszert kell kipróbálni
32b-re ezt a romot ajánlom. 2.1,gyors,stabil,sok szabad rammal.
Remélem érthető volt
Csak akkor kezdj bele,ha biztos vagy a dolgodba,illetve keress egy gyári romot a készülékedre vagy mentsd le az eredetit,ha van még a telefonodra gari,mert a rootolással ugrik a gari,de ha visszarakod szervizelés előtt a gyári romot,akkor a gari megmarad!
Ez egyébként ugye nem számít wareznak?
Lehet nyugodtan írni és linkelgetni erről itt? -
Zirowe
nagyúr
válasz
RandomGosu #211 üzenetére
Hol akadtál el és milyen spl-ed van?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
sirszevenap #209 üzenetére
Na de én 2.1en vagyok sense nélkül
-
Zirowe
nagyúr
válasz
sirszevenap #206 üzenetére
Nem a sense felület,hanem az android 2.1-be van integrálva a multitouch,ha jól tudom.
De csak böngészőben és képnézőben.
Mindjárt meg is nézem,csak a barkács eclairben,amit használok, a képnéző nem az igazi.
Megnéztem és igen,működik a multitouch a képeknél,gondolom a böngészőben is.
-
Zirowe
nagyúr
Basszus,névre rákeresve tényleg van ilyen!
32a típusú,16gb microsd és 3,5 mm jack.
Hogy szakadna ketté a htc..
Fenékért nem lehet egy modellt kiadni (mondjuk csak ezt a fendert?
)??!!
(és még a borítása se néz ki olyan rosszul ezzel a fa stílussal,az ára viszont az egekben..)
-
Zirowe
nagyúr
válasz
RandomGosu #198 üzenetére
Passz,erről aztán nem hallottam,de szerintem nem igaz.
Már így is sokan fújnak a htc-re a két fajta magic miatt,kétlem,hogy kiadtak volna egy harmadik variációt is
Engem csak az zavar,hogy alul van a headset csatlakozó,így amikor rá van dugva a telóra,akkor csak fejjel lefelé tudom belerakni a bőr tokjába,ami viszont így nem illik rá.. :S
-
Zirowe
nagyúr
válasz
sirszevenap #195 üzenetére
Igazából én most először hallok olyanról,hogy ugyanaz a készülék más belsővel rendelkezik csak azért mert brandelve van.
De ez a htc sara,hogy ilyet enged,mert ezzel a saját márkáját alázza és hozza kínos helyzetbe!
Vodás magicre hátul az van írva,hogy "with google",és az angol voda support szerint ennek a készüléknek a frissítését nem a htc,hanem maga a google intézi egyenesen..
Szóval megy nagyban a szarkeverés és az egymásra mutogatás.
Engem inkább az érdekel,hogy vásárláskor nem figyelmeztették a vevőket arra,hogy nem teljes értékű magicet kapnak a pénzükért,hanem egy butítottat,aminek a frissíthetősége kérdéses..Mondjuk engem nem érdekel,mert én használtan vettem,de azért mégis.
Neten körbenézve elég sok a 32b tulaj,több,mint a 32a (vagy lehet csak azért tűnnek többnek,mert többet panaszkodnak?).
-
Zirowe
nagyúr
válasz
sirszevenap #193 üzenetére
Sajnos azért nem hivatalos ez nekem,mert a 32b tipikusan vodafone szolgáltatói telefon,amin nem is működik a htc féle sync,tehát az ilyen jellegű rom frissítés sem megy.
Elvileg a vodafone beígérte a 32b tulajoknak a sense frissítést,de nem tudni mikor jön+kevesebb a rendelkezésre álló ram.
Meg ez még nem android 2.1 ugyebár
Bár azt is ígérték vmikorra.. -
Zirowe
nagyúr
válasz
sirszevenap #191 üzenetére
32a-val könnyű
Nekem is jobban tetszik (bár a einmo féle tf3d-t jobban megszoktam),de inkább sebesség mellett döntöttem és open eclair tisztán.Bár már egy ideje ígérik magicre a sense-t hivatalosan..
Csak sosem ér ide!
És akkor is kérdéses,hogy mi lesz a 32b-sekkel. -
Zirowe
nagyúr
válasz
RandomGosu #189 üzenetére
Nem nehezebb,hanem attól függ milyen spl van a gépeden (az enyémen egy perfect spl volt,amivel két napot szoptam,de végül sikerült).
A romok úgy vannak,hogy 32a-ra felmegy a 32b,de fordítva nem,valóban,mert kevesebb ram van a 32b-ben,de ezt általában az sd kártya particionálásával szokták kiküszöbölni,de erre csak a hero és sense romoknál van szükség (mivel ott szükség lenne a többlet ramra),ezért azok a romok kicsit lassabbak.
De szerintem az open eclair 2.1 a tökéletes választás a gépre,ha nem ragaszkodsz a sense felülethez.
Én is 32b-t használok
-
Zirowe
nagyúr
válasz
RandomGosu #185 üzenetére
Attól függ mire akarsz..
Ezen fut hero rom sense felülettel, valamint az android 2.1
Mindenképpen előtte rootolni kell a telefonodat (érdemes lementeni a gyári romot,ha még van a telefonra érvényes garanciád),majd xda fórumon keresel megfelelő romot.
Én az open eclair-t tudom neked ajánlani,az viszonylag gyors és stabil.
Nézd meg milyen spl van a telefonodon és aszerint keress rootolási lehetőséget.
Lényeget leírtam,most már tudsz keresni google-al.
-
Zirowe
nagyúr
Hogy a fenébe van 240mega? Nem fél giga ramja van a nexusnak?:S
Nekem csomó widgettel és induláskor bekapcsoló programmal (pl: hívásrögzítő) van kb 47 szabad megám induláskor és folyamatos task killerezés és ram tisztító programmal tudom kb szinten tartani,mert ha nem 10perc alatt lemegy 30megára (a kb 200megából).
-
Zirowe
nagyúr
Mondjuk én nem a sima winmo felületet használtam,hanem a htc sense felületet,azzal nagyon elvoltam.
Igen,2.1 van fent,eléggé jó,sense is megy a gépen,de nem győzött meg,inkább maradok a natúr andoridnál+rendes 2.1es sense-el még nincs.
Hivatalosan csak pár ország magicjére van sense,az is csak 1.6os,de nem hivatalosan meg a hero romjait szokták felrakni a userek,és azt hiszem hero sincs még 2.1
Mondjuk ami zavaró volt,hogy alapból baromi sok programot tölt be,és nagy nehezen sikerült ezeket letiltanom,de még így is használat közben visszatöltődik sok program+nincs direkt kikapcs gomb a programok többségén.
-
Zirowe
nagyúr
Van egy eladó magicem ha esetleg érdekel
Nexuson nem csodálkozom,hogy gyorsabb
Vannak jobb elgondolások az andoridban,de összességében akkor se fogott meg annyira,mint mondjuk a htc felületes winmok.
Meg nagyon sok alapbeállítás hiányzik,vagy nehézkes megtalálni az androidban,ugyanakkor vannak ötletes megoldások is,az tény.De az első napokban az agyamra ment,főleg a rootolás.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
RandomGosu #174 üzenetére
Érdekes,én is diamondról váltottam,de sírom vissza.
Egy dolgot nem talán,az a kijelző. Mert szép és jó+kapacitív,de egyébként..
Idegesítő a belassulás,bár már megvan a rendszerem ennek elkerülésére, a ram tisztogatás se a legegyszerűbb (bezzeg winmo-n
),quickgps nélkül sokáig keresi a műholdakat (van vmi hasonló program androidra,mert nem találtam még), az xyflash a közelébe sem ér a coreplayernek se minőségben,se lejátszásban,se opciókban.
Szépen személyreszabható,ok. Sok az alkamazás rá,ok. Az is tetszett,hogy úgymond eddig csak "unisex" alkalmazásokkal találkoztam,tehát nincs annyira készülék specifikus app,ami pozitívum.
De nem igazán győzött meg
-
Zirowe
nagyúr
Nekem magic van pár hete,első andoridos telefonom,sokat szoptam vele,mire végre elsajátítottam minden fortélyát,de most már kenem vágom a témát (remélhetőleg
),de nagyon nem jön be,sőt egyenesen idegesít winmo után,bár van pár jó tulajdonsága,de az összkép nagyon nem jön be,ezért is akarok megszabadulni tőle
-
Zirowe
nagyúr
Eladó htc magic érdekel vkit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest