- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
válasz
RandomGosu #223 üzenetére
Természetesen!
Bármilyen poén, de csak ki kellett venni az aksit egy kis időre ( Előtte csak kivettem visszaraktam kapcsoltam vagy 100x és természetesen nem volt jó!) és aztán rádugni usbvel gépre és úgy bekapcsolni! Minden megjavult! De a biztonság kedvéért újraraktam a szoftvert mert 1000% hogy az zavarodott be!
ennyi, nem nagy kunszt de hátha segítettem ha valakinek ilyen fordul elő a közeljövőben.
üdv.
-
sirszevenap
addikt
Megoldva!
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok! A problémám a következő amiben segítséget szeretnék kérni... A készülékem (32A alaplapú) a mai nap folyamán egyik pillről a másikra megadta magát! A helyzet a következő. Beültem a kocsiba előtte megnéztem mennyi az idő... Minden rendben volt. Aztán kb 25 perc múlva megálltam... Előveszem a telefont és nem érzékel semmi! Jó mondom kiveszem az akut, visszarakom, indítom és a szokványosabbnál hosszabb ideig bootolt... Aztán kérné a pint és a kockák számok nélkül feljönnek és nem érzékel a kijelző, viszont a gombok igen! Azóta is próbálgatom de semmi eredmény! megakartam próbálni szoftvert frissíteni, de mivel a kijelző nem érzékel amikor rádugom a gépre ugyebár felül le kell huzni egy kis fület és a mount-ra rá kell bökni h érzékelje a gép... mivel addig csak annyit érzékelt h v.milyen eszköz de nem lehet használni... Na ezt én így nem tudom megcsinálni így nem tudom frissíteni sem! esetleg v.mi más megoldás létezik h újrarakjam a rendszert rá? A választ nagyon nagyon megköszönném, mert irtózatosan szükségem van a telefonra.
Előre köszönöm!
üdv.
-
sirszevenap
addikt
válasz
RandomGosu #205 üzenetére
Természetesen! A HTC Sense felülettel képes a multi touchra! Egyszerüen guglizz rá hogy HTC Magic Sense ui és megtalálod a megoldást ... felteszed a telefonra és kész.
Viszont az az egy igaz h hivatalosan még csak 1.5 ös android mellé van magicre de meg lehet oldani a 2.1 mellé is
Én igazábol azt nem merem megkockáztatni!
-
sirszevenap
addikt
Lehet valami abba hogy azért tűnnek többnek
De nem, nem hiszem... Ez csak azért van mert sokkal több ember vesz szolgáltatónál telefont mint pl speedshop-ba stb... Ennyire egyszerű. Különben én itt vettem PH!-n kb két hete, előtte szifonos voltam
Szal átpártoltam most az ellenséghez.
Szokom, bár még most sem dobnám el az iphonet ha adnának egyet...
De lényeg a lényeg, ez tényleg gáz a htc részéről hogy ilyet megenged... A korrekt az lenne ha mindenki ugyan azt kapná a pénzéért..
Vagy ha ilyet csinálnak akkor olcsóbb legyen a butitott.. -
sirszevenap
addikt
Hm... igen, értem. Én is Vodás vagyok, 2 évente vehetek tőlük telefont egy kártyára (hűségnyilatkozat), de tavaly előtt óta meguntam, mert minden egyes telefon amit vettem sz*rrá volt butítva... Természetesen rengeteg készüléknél megoldható ez a probléma, de ezeknél az okos kütyüknél 90%-ba nem... Nem tudom mi ebbe nekik az üzlet, hogy lebutítják a telefont, erre kíváncsi lennék...Nem tudod véletlenül? Mellesleg régebben csak szoftveresen művelték ezt... azt kilehetett játszani, de a hardverest nem igazán.
-
sirszevenap
addikt
válasz
RandomGosu #187 üzenetére
A módszere tudtommal u.az... a lényeg h lehet lassabb lesz 32B-n az adott szoftver mint a A-n... rosszul tudom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Microsoft Outlook topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest