Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
válasz
RandomGosu #233 üzenetére
azt tudom, már pár napja azt bogarászom, csak hol SPL verzió nem felel meg hol nincs egyértelműen leírva h A-s vagy B-s a dolog, és már sikerült pár olyat leszednem ami nem is ment.
-
Pero
senior tag
válasz
RandomGosu #231 üzenetére
jöszönöm, azt elolvastam és probálgattam is, bár egyenlőre csak updete.zipből,de azt megtapasztalatam h kevés ROM megy 32A-n. SPL-t frissíteni nagyon macerás, mert találtam egy oldalt egész jól le van írva és hátha akkor kicsit több ROM is menne.
kipróbáltam egy 2.1 et, Sens-vel, nem is lett volna lassú ha nem lett volna telerakva számomra haszontalan app-okkal. most olyat próbálok keresni ami 2.1 senseével de semmi többel. végső eset tiszta 2.1 -
Pero
senior tag
válasz
RandomGosu #229 üzenetére
hát nem tom, nálam van már pár napja és azért vannak furcsaságok pl call logból ha a hardveres gombbal akarok visszahívni vkit akkor kiakad. lehet felkéne tenni egy másik 2.1et....
igazából annak még nem mertem nekimenni h romot cseréljek, de keresek hozzá egy jó leírást amivel bármit feltudok rakni. -
Pero
senior tag
köszönöm, sikerült megoldani. nektek melyik rom vált be legjobban? 32A-s magicam van és most 2.1 van rajta de a srác akitől vettem azt mondta szte nem az igazi. ti mit ajánlotok?
-
Pero
senior tag
hi,
meglett az első androidos telefonom egy 32A-s magic személyében, valaki tudna segíteni abban h korább winmobile ról az outlookos névjegyeket hogyan lehet rendesen áttenni. vmiért bárhogy csinálom minden névjegy unknown lesz.....
ill van olyan oldal ahol az ilyesmi infók össze vannak gyűjtve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest