- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs kizárva. Mondjuk csak a Dreamről tudok nyilatkozni, Cyanogen az XDA-ról már hozott át dolgokat ebből az új verzióból. Meg az egyik Google-ös fejlesztő is azt nyilatkozta, hogy "nem tesznek azellen, hogy kompatibilis legyen a G1-gyel is".
Ennyi erővel a Magic is belefér
-
-
Ezt az idiótát... Már elnézést. Mert az okostelefon piac két nagy ereje az S60 és a Windows Mobile
Valaki kicsit le van maradva, talán olvasgathatna pár híroldalt, hogy képbe jöjjön.
Ténybeli hibák (ezek szúrtak szemet):
1) A Home gomb nem a futó alkalmazásokat hozza elő, hanem a nemrég használtakat. Ezt egy Marketről ingyenesen telepíthető task managerrel simán le is lehetne ellenőrizni.
2) Nincs lekorlátozva a Bluetooth. Egyszerűen nincs benne a rendszerben az OBEX/FTP támogatás, 3rd party programmal, már a Marketről is simán belerakható. -
Én eddig mindenhol csak azt láttam a Hero kapcsán, hogy "Multi-touch browser" - ami szerintem azt jelenti, hogy beépítik azt a hacket, amit régesrég írtak, még a G1-re (többek között az enyémen is ilyen böngésző fut). Persze így is előrelépés, mert nem kell root jogokat szerezni egy ilyen aprósághoz
A Google álláspontja (levelezőlistán) eddig az volt, hogy ha valaki készít egy jó API-t a multi-touch-hoz, akkor bekerülhet a rendszerbe. Ilyenről eddig még nem hallottam.
-
"Pont úgy, mint az apple SDK-jával is. Mindkét fejlesztői eszköz esetén a gyártó API-jait használhatod, nem hinném, hogy sok különbség lenne."
Egyrészt az Android SDK+NDK több lehetőséget biztosít az alkalmazásfejlesztésre (nincs olyan, hogy "privát framework"), másrészről meg ott a forráskód, ott van egy csomó könyvtár, ott van a natív könyvtárak JNI-s illesztésének a lehetősége. Meg persze az értelmezett kódot se tiltja senki.
"Dehogy nincsenek, a Google is cenzúráz, még elég nagy felhördülést is kiváltott, hogy a Google nemcsak az alkalmazásáruházából vonhat vissza alkalmazást, hanem ha egy programot nemkívánatosnak ítélnek, akkor a következő csatlakozásnál a készülékedről is törlődik, cserébe az árát jóváírják a számládon."
A Google akkor töröl alkalmazást, ha káros hatást vélnek felfedezni rajta - ez le is van írva. Olyan korlátozások, mint az App Store-ban, egyáltalán nincsenek. Felnőtt téma, rendszert okosító programok, root jogokat igénylő programok, ezek mehetnek (és vannak is) fenn.
-
válasz
#16820480 #94 üzenetére
Én meg teszteltem az aktuális verzión, különösebb gond nélkül megy (az ADB belövése egy kis macera csupán).
Egyébként röviden arról van szó, hogy a számolásintenzív részeket (mint például a hangkódolás) egy natív C könyvtárban is meg lehet most már írni, megkerülve a Java lassúságát - a két világot JNI-vel összekötve.
-
válasz
#16820480 #92 üzenetére
Jah, olyan NDK is volt, de én erre az NDK-ra gondoltam
-
Az hogy ott van a cuccaim között, nem feltétlen jelenti, hogy használom is a kombót
Amióta megvan a G1, alig piszkálom a Touch-ot
Főleg, hogy a G1 jobban szól a fejhallgatóval, mint az iPod, nagyságrendekkel.
Eddig még csak egyszerűbb játékocskákkal találkoztam. Nézz szét az előbb linkelt Cyrket-en, egész kényelmesen lehet a kínálatot böngészni vele.
Egyébként én az Abduction! World Attack-ot (Icy Tower jópofa állatokkal, gyorsulásérzékelővel - nagyon nagy), a Nesoid (NES emulátor, még nem próbáltam ki, állítólag full speedre is képes), és a Labirynth-ot (ugyanaz, mint az iPhone-on, golyós játék) vettem meg, ami játék. Ilyen Doom: Resurrection szintű dolgokkal még nem találkoztam... De nem is játszom annyit.
-
válasz
#16820480 #81 üzenetére
A Cyrket szerint eddig nem sok ilyen program van a Marketen - de szerintem az NDK-val ez a helyzet csak javulni fog.
erdoke: Alapjáraton tudtommal semmivel. A Hero tud a HTC Sync nevű program segítségével csinálni valamit Windowson - gondolom Outlookkal is tud csevegni. G1-en csak főzött ROM-ban találkoztam vele, de Windows híján nem is álltam neki kipróbálni. Nekem elég a Google Sync amúgy is.
-
Vagy csak a már bejelentett, egyértelmű, nem összeesküvés-elmélet magyarázatot kéne elfogadni: nem készült el időben. Azóta már van 3rd party megoldás rá, és előbb-utóbb bekerül a teljesebb értékű Bluetooth API központilag az Androidba is.
Apropó kamera, a Hero-ban (meg az okosított Dreameken és Magiceken) már egy új kamera alkalmazás van, amin egy kicsit többminden szabályozható (tegnap készült a screenshot, a kamerával nem fókuszáltam, azért ilyen csúnya a kezem
Apropó akku, az enyém is naponta enni kér, ha netezek vele.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elden Ring
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Diablo IV
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest