Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
Lehet valami abba hogy azért tűnnek többnek
De nem, nem hiszem... Ez csak azért van mert sokkal több ember vesz szolgáltatónál telefont mint pl speedshop-ba stb... Ennyire egyszerű. Különben én itt vettem PH!-n kb két hete, előtte szifonos voltam
Szal átpártoltam most az ellenséghez.
Szokom, bár még most sem dobnám el az iphonet ha adnának egyet...
De lényeg a lényeg, ez tényleg gáz a htc részéről hogy ilyet megenged... A korrekt az lenne ha mindenki ugyan azt kapná a pénzéért..
Vagy ha ilyet csinálnak akkor olcsóbb legyen a butitott.. -
sirszevenap
addikt
Hm... igen, értem. Én is Vodás vagyok, 2 évente vehetek tőlük telefont egy kártyára (hűségnyilatkozat), de tavaly előtt óta meguntam, mert minden egyes telefon amit vettem sz*rrá volt butítva... Természetesen rengeteg készüléknél megoldható ez a probléma, de ezeknél az okos kütyüknél 90%-ba nem... Nem tudom mi ebbe nekik az üzlet, hogy lebutítják a telefont, erre kíváncsi lennék...Nem tudod véletlenül? Mellesleg régebben csak szoftveresen művelték ezt... azt kilehetett játszani, de a hardverest nem igazán.
-
animoo
senior tag
Vannak állítólag jó kis taskkillerek (advanced task killer) ahol be lehet állítani, miket ne lőjön ki, és akkor gombnyomásra kilövi a többi feleslegest. El tudom képzelni, hogy gáz, mert a Nexusnál is elfogy egy idő után, ha sokat marketelek meg mókolok, ahogy elnézem (a 240-ből lesz 60), ilyenkor ki szoktam lőni pár cuccot manuálisan, bár még ettől se lassul be.
-
animoo
senior tag
Nekem fehér kell, ha kell
Egyébként 1.5-öt nem használtam, de nekem egyből logikus volt a hangok, az internet meg az ilyen egyebek beállítása a menükben, mikor bekapcsoltam a Nexust, és tök kuka voltam az egészhez (hiába néztem csomó videót). De minden elég egyértelmű. Én nem is szidtam, pedig volt winmom több is (van is csak szervízben nyaral). Más és szokatlan, de pl. ez a widgetes today rendszer piszkosul bejön. Mindent odarakhatsz, és egy nyomásra elérhető (a winhez ehhez spb-t kellett felrakni). A Market is penge (bár aki Symbianos, annak nem újdonság).
A rootolással, unlockkal, romfrissítéssel, recoveryvel én is elvoltam, de főleg azért, mert a neten össze-vissza kering csomóféle leírás, amiből ki kell hámozni ami neked kell. Egyébként türelmes vagyok, kitartóan szoktam próbálkozni, ez a winmonál se volt hátrány mondjuk
Használ valaki 2.1-et a magicen? Egyébként erre is van már Sense, nem? Az is lassú?Ja, látom neked is Eclair van rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest