Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
én nem aggódom annyira emiatt. amúgy is gmail-t használok, és ha nem tárolnám náluk a névjegyzékem (ahogy évekig ne mis tettem), akkor is egy rakás adathoz hozzájutnának, mert oda érkeznek be a levelek.
bankegyenleget meg honnan szereznének meg, meg ilyesmiket?ezt nem is értem... nálam egy kontaktnál csak név, telefonszám és email szokott szerepelni általában. esetleg egy-két embernél születésnap.
Karma: az remek hír! bár amúgy is le van tiltva miztos ami biztos alapon minden mobilnetes szolgáltatás a kártyámon.
-
törölt tag
ja, gondoltam, hogy nem probléma. nagyon ritkán van olyan, hogy régebbi verzión fut csak valami. még debianos csomagok is fel szoktak menni.
igen, a java miatt nem szimpi annyira a rendszer egyedül. bár amíg nem látni belőle semmit, addig nem panaszkodok.
amúgy wifivel rendesen megy bármilyen alkalmazás? lehet priorizálni a netkapcsolatokat (például hogy ha talál wifit, akkor azt használja és ne 3G-t)? -
törölt tag
sajnos nem sokat értek a szoftverfejlesztéshez
de volt egy vicces rész:
Supported operating systems
* Windows XP (32-bit) or Vista (32- or 64-bit)
* Mac OS X 10.4.8 or later (x86 only)
* Linux (32- or 64-bit, tested on Linux Ubuntu Dapper Drake)sikeresen tesztelték egy 3 éves rendszerrel, azért gratula
de legalább van linuxos verzió, már ez is dícséretes.
-
törölt tag
igen, amit te mondassz pedig feltételezi, hogy legyen az embernek egy outlookja (ami ráadásul fizetős is amellett, hogy nem fut linuxon). persze van akinek úgy kényelmesebb, de szerintem az átlagembernek ez az OTA kontakt és esetleg naptár szinkronizáció egyszerűbb, és kényelmesebb, ráadásul tényleg bárhonnan hozzáfér az adataihoz.
Karma: NDK? úgy tudtam az már megszűnt... az elmúlt 20 évben Németország néven futottak
amúgy találtam valami ilyet egy rövid kereséssel, meg van iskoot is, csak nem tudom ezek hogy működnek. úgy lenne jó, ha meg tudnék adni saját voip szolgáltatót is benne, ahogy mondjuk nimbuzzban lehet. -
törölt tag
nem olyan kevés az, csak optimalizálni kell tudni. szerintem simán elképzelhető, hogy az 528MHz csak ilyen maximális érték, és amúgy általában nem ezen az órajelen fut.
amúgy nagyon tetszetős telefon, meg rendszer is. bár nekem pont fehérben nem tetszik továbbra sem. viszont használhatóságra nagyon jónak tűnik. hihetetlen kényelmes dolog a kontaktok szinkronizálása gmail fiókkal. már n78-on is használtam, mert sokkal gyorsabb, mint begépelni, ráadásul így a laptopomon is megvan (evolution-ban lehet szintén gmailt szinkronizálni), neten is és telefonon is.
voip amúgy mennyire van androidra? teljes értékű voip, vagy olyan gány, mint BB-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest