Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Nem a sense felület,hanem az android 2.1-be van integrálva a multitouch,ha jól tudom.
De csak böngészőben és képnézőben.
Mindjárt meg is nézem,csak a barkács eclairben,amit használok, a képnéző nem az igazi.
Megnéztem és igen,működik a multitouch a képeknél,gondolom a böngészőben is.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Igazából én most először hallok olyanról,hogy ugyanaz a készülék más belsővel rendelkezik csak azért mert brandelve van.
De ez a htc sara,hogy ilyet enged,mert ezzel a saját márkáját alázza és hozza kínos helyzetbe!
Vodás magicre hátul az van írva,hogy "with google",és az angol voda support szerint ennek a készüléknek a frissítését nem a htc,hanem maga a google intézi egyenesen..
Szóval megy nagyban a szarkeverés és az egymásra mutogatás.
Engem inkább az érdekel,hogy vásárláskor nem figyelmeztették a vevőket arra,hogy nem teljes értékű magicet kapnak a pénzükért,hanem egy butítottat,aminek a frissíthetősége kérdéses..Mondjuk engem nem érdekel,mert én használtan vettem,de azért mégis.
Neten körbenézve elég sok a 32b tulaj,több,mint a 32a (vagy lehet csak azért tűnnek többnek,mert többet panaszkodnak?
). -
Zirowe
nagyúr
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Sajnos azért nem hivatalos ez nekem,mert a 32b tipikusan vodafone szolgáltatói telefon,amin nem is működik a htc féle sync,tehát az ilyen jellegű rom frissítés sem megy.
Elvileg a vodafone beígérte a 32b tulajoknak a sense frissítést,de nem tudni mikor jön+kevesebb a rendelkezésre álló ram.
Meg ez még nem android 2.1 ugyebár
Bár azt is ígérték vmikorra.. -
Zirowe
nagyúr
-
RandomGosu
senior tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
PVT32A handsets have 288MB total RAM (192MB usable by OS -- same as Hero handsets) and use the Qualcomm MSM7200A CPU.
PVT32B handsets have 192MB total RAM (96MB usable by OS) and use the Qualcomm MSM7201A CPU.
tehát az eljárás lehet hogy úgyan az de 32a-ra felmegy a 32b-s rom de vissza felé nem bejátszható mert belassul.
végre rájöttem hogy kell, köszönöm Edenyke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Képregény topik
- Hardverfogócska a kertben
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).