- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomGosu
senior tag
válasz
sirszevenap #224 üzenetére
még szerencse hogy semmi baja, mondjuk nekem 32b-s verzióvan és a gyári szoft mert nem sikerült megoldanom a goldcardot, viszont nekem sürün fagy.
-
RandomGosu
senior tag
válasz
sirszevenap #222 üzenetére
szia
és mivel tudtad megoldani? megtudnád velünk osztani? -
Zirowe
nagyúr
válasz
sirszevenap #209 üzenetére
Na de én 2.1en vagyok sense nélkül
-
Zirowe
nagyúr
válasz
sirszevenap #206 üzenetére
Nem a sense felület,hanem az android 2.1-be van integrálva a multitouch,ha jól tudom.
De csak böngészőben és képnézőben.
Mindjárt meg is nézem,csak a barkács eclairben,amit használok, a képnéző nem az igazi.
Megnéztem és igen,működik a multitouch a képeknél,gondolom a böngészőben is.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
sirszevenap #195 üzenetére
Igazából én most először hallok olyanról,hogy ugyanaz a készülék más belsővel rendelkezik csak azért mert brandelve van.
De ez a htc sara,hogy ilyet enged,mert ezzel a saját márkáját alázza és hozza kínos helyzetbe!
Vodás magicre hátul az van írva,hogy "with google",és az angol voda support szerint ennek a készüléknek a frissítését nem a htc,hanem maga a google intézi egyenesen..
Szóval megy nagyban a szarkeverés és az egymásra mutogatás.
Engem inkább az érdekel,hogy vásárláskor nem figyelmeztették a vevőket arra,hogy nem teljes értékű magicet kapnak a pénzükért,hanem egy butítottat,aminek a frissíthetősége kérdéses..Mondjuk engem nem érdekel,mert én használtan vettem,de azért mégis.
Neten körbenézve elég sok a 32b tulaj,több,mint a 32a (vagy lehet csak azért tűnnek többnek,mert többet panaszkodnak?).
-
Zirowe
nagyúr
válasz
sirszevenap #193 üzenetére
Sajnos azért nem hivatalos ez nekem,mert a 32b tipikusan vodafone szolgáltatói telefon,amin nem is működik a htc féle sync,tehát az ilyen jellegű rom frissítés sem megy.
Elvileg a vodafone beígérte a 32b tulajoknak a sense frissítést,de nem tudni mikor jön+kevesebb a rendelkezésre álló ram.
Meg ez még nem android 2.1 ugyebár
Bár azt is ígérték vmikorra.. -
Zirowe
nagyúr
válasz
sirszevenap #191 üzenetére
32a-val könnyű
Nekem is jobban tetszik (bár a einmo féle tf3d-t jobban megszoktam),de inkább sebesség mellett döntöttem és open eclair tisztán.Bár már egy ideje ígérik magicre a sense-t hivatalosan..
Csak sosem ér ide!
És akkor is kérdéses,hogy mi lesz a 32b-sekkel. -
RandomGosu
senior tag
válasz
sirszevenap #188 üzenetére
PVT32A handsets have 288MB total RAM (192MB usable by OS -- same as Hero handsets) and use the Qualcomm MSM7200A CPU.
PVT32B handsets have 192MB total RAM (96MB usable by OS) and use the Qualcomm MSM7201A CPU.
tehát az eljárás lehet hogy úgyan az de 32a-ra felmegy a 32b-s rom de vissza felé nem bejátszható mert belassul.
végre rájöttem hogy kell, köszönöm Edenyke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest