- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
asadasad22 #115 üzenetére
Az lehet, hogy a hackerekkel szemben nagyobb biztonságban vannak, viszont számukra én nem is vagyok célpont. Viszont a guglitól biztonságban a Gmailen?
-
erdoke
titán
Hát, iwiw-en megtalálnak engem, meg egy webes mailcímet. A PDA-mon van úgy 4-500 kontakt, köztük sok fontos üzleti kapcsolat. Van egy rakás bankos értesítő SMS, vannak privát dokumentumok, adatok. Ha felhatalmazol egy szoftvert az egyik rész szinkronizálására, gyerekjáték a többit is lementeni.
Nem biztos, hogy ezeket az adatokat másképp lehetetlen megszerezni, de hogy tálcán kínáljam az egyik leginkább adatéhes cégnek, na arra várhatnak.Az OK, hogy ki lehet kapcsolni, de mindeközben a legelterjedtebb operációs rendszerekkel (és vállalati szervező/levelező szoftverekkel) nem nagyon lehet offline profin szinkronizálni. Innentől kezdve jó mondjuk az asszonynak, aki itthon van a gyerekekkel...
-
erdoke
titán
válasz
#16820480 #92 üzenetére
Itthon is Outlookot használok, a többi fapadosnak tűnik mellette, ráadásul a megszokás is biztosan sokat számít (Office 97 óta használom). Az se hülyeség, hogy a privát dolgaimat simán szinkronizálom a privát géppel, a cégest pedig a céges laptoppal, miközben a PDA-n mindkettő ott van.
Az online tárolás biztonságossága meg... Majd pont egy adathalász guglinak töltöm fel az életem. Még MS-nak se, pedig ők is ajánlgatják.
-
erdoke
titán
Nekem bőven elég az a játékmennyiség és -minőség, ami WinMo-ra elérhető. Elsősorban üzleti célból használom, és leginkább a repülőn szoktam játszani... PC-n is csak a fejtörős, vagy az egyszerű relax játékokat szeretem. Ugyanez vonatkozik a zenére/bolhamozira is, csak ha nagyon ráérek (pl. tengerentúli járat).
Ettől függetlenül az utóbbi 1-2 hónapban elég sok játék jött ki Omniára, némelyik 70+ MB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Star Trek
- Nintendo Switch
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Assetto Corsa EVO
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest