- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
animoo
senior tag
Vannak állítólag jó kis taskkillerek (advanced task killer) ahol be lehet állítani, miket ne lőjön ki, és akkor gombnyomásra kilövi a többi feleslegest. El tudom képzelni, hogy gáz, mert a Nexusnál is elfogy egy idő után, ha sokat marketelek meg mókolok, ahogy elnézem (a 240-ből lesz 60), ilyenkor ki szoktam lőni pár cuccot manuálisan, bár még ettől se lassul be.
-
animoo
senior tag
Nekem fehér kell, ha kell
Egyébként 1.5-öt nem használtam, de nekem egyből logikus volt a hangok, az internet meg az ilyen egyebek beállítása a menükben, mikor bekapcsoltam a Nexust, és tök kuka voltam az egészhez (hiába néztem csomó videót). De minden elég egyértelmű. Én nem is szidtam, pedig volt winmom több is (van is csak szervízben nyaral). Más és szokatlan, de pl. ez a widgetes today rendszer piszkosul bejön. Mindent odarakhatsz, és egy nyomásra elérhető (a winhez ehhez spb-t kellett felrakni). A Market is penge (bár aki Symbianos, annak nem újdonság).
A rootolással, unlockkal, romfrissítéssel, recoveryvel én is elvoltam, de főleg azért, mert a neten össze-vissza kering csomóféle leírás, amiből ki kell hámozni ami neked kell. Egyébként türelmes vagyok, kitartóan szoktam próbálkozni, ez a winmonál se volt hátrány mondjuk
Használ valaki 2.1-et a magicen? Egyébként erre is van már Sense, nem? Az is lassú?Ja, látom neked is Eclair van rajta...
-
animoo
senior tag
Én is Winmoról váltottam, igaz, Nexusra, ott nincs lassulás. De az Android egész elgondolása (mondjuk ezen 2.1 van) már alle natur sokkal szimpibb mint a winmoé. Egy percig se sírom vissza. Itt az alap Google-os UI tökéletesen megfelel mindenre.
Egyébként azért olvasgattam a Magic topicot, mert esetleg az egyik családtagnak az lenne a kiszemelt, vagy a Hero...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest