- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
>-48-<
aktív tag
Szerintem a tesztben egy függetlenített voda uk-s teló látható ( a németek az órát lecserélték gyorskereső sávra, bár ez biztos szabadon állítható).Anno a tesztkészülékeiken a voda felirat jobboldalt, mellete a htc felirat bal oldalon volt látható (és a gombjai is mások voltak, ezen meg középen virít a voda felirat.)
-
>-48-<
aktív tag
válasz
HardSanyeee #22 üzenetére
Na igen. Sikerült az egyetlen dolgot megtalálnod, ami nekem sem tetszik ezen a kütyün.
A BT már a G1-nél sem támogatta a fájlküldést. Ezt szerintem is tudnia kéne alapból. Szvsz a szolgáltatók /T-mob,Voda/ vagy a google külön kérésére került butításra, mert ugye a többi htc-n lehet teljeskörűen használni. -
>-48-<
aktív tag
válasz
HardSanyeee #17 üzenetére
A marketen van egy snap photo nevű alkalmazás, amit ugyan még G1-re írtak, de szerintem működne az magicen is vagy ha nem pikkpakk csinálnak egyet arra is. Ezzel a progival fel lehet javítani a fotók minőségét és ha ezzel indítod el a kamerát, a tipikus szoftveres beállítási lehetőségeket is használhatod.
-
>-48-<
aktív tag
Hát én nem tudok elfogulatlanul beszélni erről a készülékről, mert szerelmes vagyok belé amióta először megláttam.
Érdemes egyébként benézni az android marketre, mert elég durva (és ingyenes vagy röhejesen olcsó) alkalmazásokat fejlesztettek rá. Kb. minden cikkben említett hiányosságra lehet letölteni valami okosságot (stopper, számológép,hívás kezelő, jegyzettömb, homescreen bővítés, témák,stb...).
Sajnos megkérdeztem mailben a vodát és úgy tájékoztattak, hogy a "közeljövőben nem tervezik a készülék forgalmazását" továbbá hogy a külföldi vodás termékek nem kompatibilisek a magyar vodás simmel (ezt nem én állítom, hanem ők).
Én úgy tudom, hogy a lokalizáció körül volt valami porblémaa magyar pirosnál.Az hogy ez technikai vagy egyéb jellegű-e...
Hátha majd a T behozza.
Webshopban lehet itthon is kapni előrendelésre.Azok függetlenítettek és 130-140 közt árulják. Sőt egy elvetemült fejlesztő 120-ért adta el a fejlesztői konferencián kapott példányát.Nekem sokkal jobban tetszik, mint a Hero. Külsőre is és gui-ra is. Bár ez ugye módosítható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Diablo IV
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Háztartási gépek
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest