- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Ehhez képest fent vagy iwiwen, mi?
Biztos én vagyok naiv, de nem hiszem, hogy a te telefonszámaid — amik úgy egyébként a szolgáltatóknál is megvannak — olyan nagyon érdekelnek bárkit, az enyémek meg aztán végképp a kutyát nem érdeklik. De persze embertípustól függ, hogy valaki parázik-e az ilyen dolgoktól, én a mai világban nem, ezer és egy fél módon "kémkedhetnek" után, kivédeni nem tudom, az erdő közepére költözni nem akarok, innentől fölösleges ezen agyalni.Az Androidra visszatérve: a naptárhasználat korlátozása az egyetlen, ami engem zavar. A szinkronizáció lehetősége nem, ki lehet kapcsolni, ha kikapcsolod, nem küldi el a cuccokat.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Köszi, hogy ezt nem nekem kellett beírnom.
Hozzátenném, már az is hatalmas különbség, hogy Androidra nem csak a Marketen keresztül tölthetsz le cuccokat, hanem simán netről is, csak az a te felelősséged. Applenél nincs 3rd party letöltő, azaz persze, van, de mind "illegális". -
Bocha
HÁZIGAZDA
Lehet, hogy picit furcsán fogalmaztam, arra gondoltam, hogy a fejlesztôk hozzáférnek az összes erôforráshoz, plusz itt nincsenek tiltások és megkötések azzal kapcsolatban, hogy milyen típusú programokat lehet fejleszteni. Vagy ha vannak is, nem olyan szorosak, mint az Applenél. Plusz igen, itt több dolgot lehet legálisan testre szabni.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nem tudom, hogy a Pré mit használ.
iPhone-on ugyebár úgy néz ki, hogy a giroszkóp miatt a készülék automatikusan forgatja a képet magával a géppel együtt, ez szép és jó. A gond az, hogy ha egy képet ferdén tárolsz a számítógépen (90 fokkal elforgatott fényképezővel csináltad, tehát nem fekvő, hanem álló kép) és úgy másolod az iPhone-ra, akkor sehogy nem tudod normálisan megnézni, mert alapból 90 fokkal elforgatva látod, ha pedig forgatod a gépet, a giroszkóp tovább forgatja a képet is.Az Android előnye, hogy van benne kézi forgatás, ennek orvoslására.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Azért az Apple megoldásának is van hiánya: ha egy képet alapból ferdén másolsz fel a gépre, akkor akárhogy tartod, nem lesz egyenes, a giroszkóp mindig továbbpörgeti neked. Egy kézi forgatás nem ártana rá. Az Android megoldása érzésem szerint egyébként félúton van az általad említett gyártók cuccai között.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
AS, kérlek, olvass figyelmesebben, ez nem "itthoni ár", mivel itthon nem kapható. Ha lehetne itthon kapni mondjuk szürke importból de legálisan, akkor ennyibe kerülne. Ne hasonlítsd össze az i8910-zel, amit itthon hivatalosan is lehet kapni, ez egész más tészta! Ha a Google bevezetné idehaza is, akkor értelemszerűen nem 180.00-be kerülne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest