Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzoley
őstag
válasz
redbiro #23183 üzenetére
Sajnos ez az a rom, amivel soha többet nem fogok foglalkozni. Most az van fent, és másolok sd-re kemény 187kbyte/sec-el. Ez egy életre felejtős, már mindegy milyen verzió jön ki !!
3-szor néztem meg az újabb verziókat, mind siralmas. Az Oxygen az igen, az fejlődik.
A memória fogyás a telepített programoktól függ. Ha neked nem megy normál partíciós felosztással 100 MB alá, akkor nem is telepítettél sok progit, mitől lassulna le??
Én is így vagyok vele, nekem bőven elég az A2SD is, de a rom-ok tesztelése miatt sokat használom a data2extended++ verziókat. -
pzoley
őstag
válasz
redbiro #23177 üzenetére
Sajnos az 1.4-es sem lett semmivel jobb !! Alapdolgok nem települnek / root explorer, setcpu /, a quadrant még mindig nem megy. De hogy egy normális memóriakezelést sem tudnak megcsinálni ??? Én szeretem az ADB használni, de nem erre !!!!
Az Oxygen 2.0.1 az már már.... -
Drbonci
aktív tag
válasz
redbiro #23066 üzenetére
Jólvan meglessz ez
a faktori reset segitett , megvan a superuser permissions is .
Akkor mostmár tudok mentést csinálni .
Nandroid-al vagy a titanium backuppal vagy minkettővel ? a titaniumnak a faktori reset előtt lett volna értelme nem ?
A my backuppal csináltam mentést .A nandroid-os mentést melyik kártyára csináljam ami most benne van vagy majd amiről telepiteni is akarok ?
-
mumk1
addikt
válasz
redbiro #22381 üzenetére
Jobb helyen ezt megszavazzák.
-
llaszlo
veterán
válasz
redbiro #21846 üzenetére
Kíváncsiságból fogtam az egyik SD-met és megformáztam meg partícionáltam gparteddel. Érdekes módon nálam felismerte a telefon és még telepíteni is tudtam róla azt a romot amit ráraktam.
Gagyi vagy inkább hibás kártyával nekem is volt gondom. De ott nem a gparteden múlt a dolog. Amin most próbáltam az is egy noname vacak. -
prezson
tag
-
racerx
őstag
-
sippet
senior tag
válasz
redbiro #21769 üzenetére
3-nál is lehet reális, a kérdés, hogy mit telepítettél fel, illetve a telepített programokon kívül mennyi adatot tárolsz még a készüléken. előbbi alatt értsdk, hogy pl. egyes navigációs programok, vagy mondjuk a google earth valamiért nem hajlandó az ext-re települni, mindenképpen a belső memóriából zabálják fel a helyet. utóbbi alatt pedig, hogy csomó helyet foglalnak pl. a kontaktok fotói, de az is, ha mondjuk azt állítod be, hogy egy havi levelezésedet folyamatosan szinkronizálja le a készülékre.
én is a2sd+-os romot használok, dalvik cache kint van az ext partíción, mégis kb. 20-22 mb szabad helyem van csak a romban. a lényeg viszont, hogy ez hetek óta stabilan tartja magát, pedig folyamatosan telepítem rá a cuccokat. ha neked sem fogy a hely, hanem marad a szabad hely ezen a szinten, akkor semmi gond. ha viszont minden telepítéssel lecsippentődik belőle pár mb, akkor valami nem okés.
-
llaszlo
veterán
válasz
redbiro #21579 üzenetére
Érdekes nálam a led színezés is működik. Tuti warez MIUI-t használok.
2-3 perc úr isten az tényleg tragédia. Nem mellesleg a Sensenél is csak akkor jön meg a levél azonnal, hogy ha folyamatosan frissít. Abba meg nem mennék bele, hogy a folyamaton email olvasás milyen rossz hatással van a munka morálra és milyen időrabló. Én ha valami fonrosat csinálok kikapcsolom a sync-et. Mivel semmi értelme annak, hogy 5-10 percenként emailt olvassak. -
SteeWe
aktív tag
válasz
redbiro #21457 üzenetére
Thx
Azzal kapcsolatban tudnátok iránymutatást adni, hogy miként tudom importálni a telefon calendárjába (Jorte) a következőket:
1. Névnapok
2. Facabook kontaktok szültetés napjai. De csak azokat az eventeket nem.
A névnapok a google webes calendárjában benne vannak, de a telefonon nem látszanak. A facebook-os születésnapok eddig auto megjelentek. De most hiába kelresetem nem találtam semilyen beállítást. Igaz ebben a romban nem is volt benne alapbó a facebookl. Ezért valószinűleg nincs összekötve a kalendárral -
llaszlo
veterán
válasz
redbiro #21477 üzenetére
Én meg feltettem azonos radio-t és ril-t (32.48.00.32U_5.11.05.14) és állandóan lecsatlakozott a hálózatról. Előtte minden jó volt. Most felteszek egy másikat. Remélem jó lesz.
Akkor jelentkezik ki amikor kikapcsol a kijelző. Addig minden rendben. Van ennek a kettőnek köze egymáshoz?
-
siofok
őstag
válasz
redbiro #21464 üzenetére
igaz nem zoley romjához,de kiváncsiságból énis megpróbáltam felrakni 1 másik kernelt a meglevő romomhoz,kiváncsiságból,és megy vele,sőt +300 pontot hozott quadrantban.
Akku fogyasztásban nemtudom mennyivel lesz rosszabb.
ennek a romnak a kernelét raktam fel
remélem nem vágja gallyra a tellóm. -
mumk1
addikt
válasz
redbiro #21456 üzenetére
Úgy látom ahány készülék annyiféle tapasztalat.
Nekem pont az eMIUI vált be jobban, egy hét használat után tegnap cseréltem le és becsszó hogy egy darab FC, sem reboot nem volt vele.
Most stock MIUI 1.2.11. van, ma egész nap ment hiba nélkül és nagyon jó fogyasztást produkált. Innen le lehet szedni a stock MIUI kerneleket.
A radiom: 32.48.00.32U_5.11.05.14
Ja és néztem a wifit, nem bontott egyszer sem.
-
mumk1
addikt
válasz
redbiro #21398 üzenetére
Megmondom őszintén, nem nagyon néztem, de kipróbálom neked. Viszonylag ritkán használom a wifit, pedig van, de a mobilnettől ellustul az ember.
Mondjuk eddig azt tapasztaltam, hogy sokszor router függő is a dolog, van amelyikkel megy rendesen, van amelyikkel meg le-leszakad. -
pzoley
őstag
válasz
redbiro #21319 üzenetére
Én már 2 hete használom a MIUI-t, és semmi gondom vele. Kinézetre majdnem sense, tudásra több mint sense, saját ízlésre formálásnál ég és föld a különbség közöttük.
A Fancy widget szokta hajtani a cpu-t, ha be van állítva neki, hogy az időjárás frissítés pl. 2 óránként, de nincs wi-fi kapcsolat. No akkor néha hosszú percekig 100% cpu !!
A megoldás, Refresh setting, Refresh on WI-FI only, Refresh on unlock, be mind a kettő.
Semmivel sem rosszabb a fogyasztása mint bármelyik másik rom-nak.
A radio-rom nekem a 49-es, és semmi bajom vele. -
racerx
őstag
válasz
redbiro #21319 üzenetére
Passz, próbálkozni kell mindefélével, s valamivel jó lesz. Rádiókra nincs nagy általános okosság. Egyébként én is nézegettem ezt a romot, de most arra kurvára nincs időm , hogy belakjam, betanuljam, mert asszem egy napom rámenne
Meg egy dologra rájöttem, hiányzik a sense böngésző kényleme (töri a hasábokat). tudom, van más böngésző is -
pzoley
őstag
válasz
redbiro #20862 üzenetére
Azt nem tudom, hogy mit csinált, de az biztos, hogy a lassulások 99% abból adódik, hogy nem formatálják meg a kártyát előtte, mondván, van már rajta ext partíció !!
Az 1000MB teszthez, kellett neki csinálni, egy 1000 MB-os szekvenciálisan egymás után következő fájlt.Lehet hogy, egy kicsit átrendezte.
Én azt szoktam csinálni, ha már sokszor töröltem az sd-ről, akkor mindent lemásolok róla a pc-re, format, majd mindent vissza. Ezzel azt érem el, mint a pc.nél a töredezettségmentesítés. Itt is ugyan az a helyzet, a sebességet nézve !!! -
pzoley
őstag
válasz
redbiro #20770 üzenetére
Azért érdekes, hogy van akinél akadás mentesen megy, van akinél még gyorsak a váltások is, pedig csak class4-es sd kártyájuk van.Ez az átka az ext4/es fájlrendszernek !!
De az biztos, hogy akinél nem megy class6-os kártyán, az valamit nem csinált jól !!
A legtöbbször előforduló hiba, hogy előtte volt fent egy rom, és ha az használt ext partíciót, azt hiszi az illető, hogy teheti fel a data2sd+ rom-ot is egyből, mert ott az ext partíció. No ez az ami nem igaz !!! Vannak olyan rom-ok amelyeknek a script-jei teljesen már formátumra csinálják meg az ext partíciót.Tehát aki data2sd+ rom-ot telepít annak úgy kell kezdeni, ahogy az oldalamon le van írva, az az sd kártya partícionálás !!!Ebből a szempontól, sokkal jobb a helyzet az Extended rom-nál, mert ott csak 1 fájl van a 3. partíción, amit szekvenciálisan olvas. Valamint ott a blockméret 1 MB ezért sokkal gyorsabb.
Azért is csináltam meg újra az extended verziót, mert az nem érzékeny az sd kártya sebességére.Valamint itt a programok, az A2SD+ partíción vannak !! Én ezt használom amióta megcsináltam magamnak először !! Valamint ez az egyetlen olyan script ami így használja a partíciókat. -
delbarta
senior tag
válasz
redbiro #20770 üzenetére
Igen, nekem is ezek a tapasztalataim. Nálam most egy siliconpower 16gb cl6-os kártyával megy. Hétvégén kipróbáltam egy a2sd+-os is, az gyorsabb volt, de sajnos nekem nem elég az így keletkező üres hely. Csak a programjaim felét raktam vissza és már betelt a hely. Lehet, hogy visszatérek a normál desire romhoz, data2sd-vel, hátha az gyorsabb, pedig jobban tetszik a hd rom. Direkt emiatt vettem egy cl6-os kártyát, de sajnos nem hozta a kívánt hatást.
-
LouiS22
veterán
válasz
redbiro #19692 üzenetére
A BlackBoard, Metal, Slate nevűek HTC Skinek (törölheted őket, ha nem vagy skinbuzi), a MArketAccess nevében rejlik a megoldás: hozzáférést biztosít egy emulálással a fizetős markethez is, az SU szerintem a superuser.apk lesz. A többit így név alapján nem ismerem fel.
-
törölt tag
válasz
redbiro #19154 üzenetére
Tényleg a Facebook for HTC Sense volt a ludas, köszi
Ha ujra felvettem nekem sem volt jó így tehát végleg törölni kellett.Csak sajnos így nem működik a HTC-s people widget sem mert nem lehet összekötni a Facebookal én pedig úgy használtam.
A Market-ről sem tudok mindent letölteni, valamikor engedi de legtöbször nem, azt sem tudom mi okozza, programot sem telepitettem azóta.
-
-
CSiPet2
tag
válasz
redbiro #17649 üzenetére
Amúgy ez nekem is előjött, de nálam meg rcmixhd rom esetén. A gond ott volt, hogy nálam az újraindítás is csak percekre oldotta meg a dolgot. Gyakorlatilag használhatatlan lett a készülék. Szal full wipe, felraktam pzoley rom-ját, most békesség van... Hogy mi okozta nem tudom, de nálam is az android system ette a procit. Külön érdekesség, hogy mindezt úgy kezdte el, hogy bementem vizsgára (előtte már vagy 3 napig nem buheráltam a készüléket, nem telepítettem új cuccot), majd 2óra múlva miután végeztem, már 100%-on pörgött.
mod: Még egy tünet! Az összes .nomedia fájl eltűnt az sd kártyáról. Nem vicc. Az összes felszívódott (4-5). Már pedig sok helyre én tettem be, 100% hogy ott volt; Pl az mp3-akhoz raktam be, hogy az albumborítókat ne listázza a galéria, most új rom telepítés után raktam vissza a fájlt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest