Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- OnePlus 8T – fazonigazítás
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mumk1
addikt
válasz redbiro #27561 üzenetére
Én szombat óta nyomatom vele és eddig hibátlan. Érdekes, hogy minél gördülékenyebb és stabilabb egy rom, Quadrantba annál szánalmasabb eredményt mutat. Az összefüggésről gondolom Zoli tudna mesélni.
Az XJ milyen kernelt használ?
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Slukkica
őstag
válasz redbiro #27561 üzenetére
Köszönöm. Menetközben és is pont rátaláltam a slideIT billentyűzetre és szótárra. Nagyon jó, tetszik nekem. Nekem hirtelen ugyanilyannak éreztem sebességileg a kettőt.
De amiatt választottam az XJ-t hogy ott van data2ext. Au-nál hirtelen nem találtam ilyen lehetőséget és scriptet sem az oldalán. a2sd-meg nem fértem el jött a low space üzenet. Még úgy is hogy a dalvik-cash-t átemeltem az ext-re.
Nektek nem jelentkezett ez a "probléma"?Pár napja próbálgatom, ha továbbra is így muzsikál akkor marad ez véglegesre és akkor javíthatom az aláírásom
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
sippet
senior tag
válasz redbiro #27661 üzenetére
nem, csak a külső. előtte egészen tragikus fotókat csinált a telefon, már abban voltam, hogy viszem én is vissza cseréltetni a hátlapot, azóta viszont semmi bajom nincs vele. azt tudom elképzelni, hgoy a htc lekezeli valami karcálló szarral, ami pár hét/hónap után elkezd opálosodni, és ettől van a jelenség. nekem a fogkrém megszűntette, de volt, akinek nem, pl. Edenykenek ha jól emlékszem, akkor hatástalan maradt. egy próbát, de még akár többet is megér szerintem.
-
sssz
őstag
válasz redbiro #27666 üzenetére
sajnos ami a weben megjelnik az nem mind engedélyezett és jelenik meg a telefonon is.
pl próbáltam egy adw témát, a weben megvenni, de nem engedte kiválasztani a telefont így nem tudtam folytatni.
de próbáltam egyet a telón és ott gond nélkül - bankkártya megadásával - működött
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
r4z
nagyúr
válasz redbiro #27791 üzenetére
Én nem frissítek. Mondjuk AOSP-nél érdemes, ott szinte mindig vannak új funkciók, de Sense-nél felesleges, ha egyszer stabil. Maximum optimalizálás szokott lenni a kiforrott ROM-oknál, de ha jól fut, akkor minek?
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
james008bond
őstag
válasz redbiro #27990 üzenetére
Ja nálam inkább olyan 12%.nál szokott, de ez az akksi védelmében / no meg gondolom, az adatok miatt is / van és nem is ajánlott teljesen lemeríteni az ilyen litium akksikat.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
-
mumk1
addikt
válasz redbiro #28304 üzenetére
Szia Kozsó!!
Nyugtatónak kapsz tőlem néhány MIUI témát. A Kobalt különösen jól néz ki.
@laccaa85:
Még az új 2.3.3-asban sincs Magyar nyelv és már nem is lesz.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Skillet
addikt
-
Skillet
addikt
-
pzoley
őstag
válasz redbiro #30844 üzenetére
Igen, a sorrend jó, ezt a verziót tedd fel :
newest: 4EXTRecovery v2.1.0 RC1
-> Download to flash through HBOOT. Put it onto your sdcard, rename it to "PB99IMG.zip" and boot into bootloader
md5sum zip: 01de36dd58f5e5d726281893186097f9
Vigyázz mert van Desire CDMA verzió is !! -
dombila
senior tag
válasz redbiro #30850 üzenetére
Ne már! Honnan származik a telefonod? Ha belenézel a ZIP-ben lévő android-info.txt file-ba döbbenet mennyiségű CID-t támogat. Pont nincs benne a tiéd?
Esetleg nem független a telefonod? Akkor lehet még CID error, ekkor viszont GoldCard-al fog csak felmenni, ugyanúgy, ahogy a gyári állapotot visszaállító HTC-s PB99IMG.ZIP is.
[ Szerkesztve ]
-
dombila
senior tag
Én is SpeedShop-ban vettem 2010 májusban, nálam a carrier: HTC_EastEurope. Úgy tűnik
téged átb@sztaka tiéd nem független, kérdés, hogy a Speedshop tudta-e, hogy nem független a készülék.
Ha megvan a számlád ill. a garihegy, akkor IMEI-vel igazolhatod, hogy ez ugyanaz a teló, és cseréltesd ki.
Vagy csinálj egy Goldcard-ot és akkor mindegy és nincs macera a bolttal.[ Szerkesztve ]
-
-
Daanika
tag
Szia! van nekem is egy problemam, hogy fozott ROM van a desiren, de gariztatni kell, mert tulmelegszik. namost szamla garipapir van, de vissza kellene tenni a gyari romot.
nekem is CID erroral kiszall.
Mi az a goldcard? En XXL-GSMben vettem es leszedtem valami progit, es azt irja ki, hogy ro.carrier VODA-germany.
tudnal segiteni?
elore is koszi -
Skillet
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14-es, 256 GB, független
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT Neo 3T Dragon ball z edition
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest