- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz
FeRRaR1 #34065 üzenetére
én is abban az akcióban vettem a dézit, 30ezerért. nem tudom akkor mi lelte őket, de sajna most esélytelennek érzek ilyesmit. tovább megyek, szerintem még 70ig se fog lemenni a sensation (sima sem, nem hogy az xe) , de persze még én is reménykedek valami nagy akcióban. megvárom a karácsonyt, ha lesz valami okosság, veszek, ha nem... hát nem.
-
-
Skillet
addikt
válasz
FeRRaR1 #29380 üzenetére
Megtisztelsz. És ki is fogom próbálni.
Amúgy külső programot már én is próbáltam, pl anysoft keyboard. Jó volt. Aztan rájöttem, hogy nekem bőven elég a sima bill is, csak ez az y z mizéria a gáz.
Amúgy ha akarsz látni valami nagyon brutált, akkor te meg ezt lesd meg : 8penkeress rá akár jutúbon is. Brutál
Én használtam is anno egy darabig. -
sippet
senior tag
válasz
FeRRaR1 #29043 üzenetére
nem hiszem, hogy két-három hónap múlva lesz sokkal jobb telefon a piacon, mint az sgs2, a 4 magosok majd csak jövő év elején jönnek.
mára egyébként eljutottam oda, hogy kifejezetten nem szeretnék sense-alapú felületet használni, és a htc-től sem vagyok feltétlenül annyira elájulva, mint. néztem a pocketnow videós tesztjét, és nagyon mellbevágónak találtam azt, amikor emberünk belép a feladatkezelőbe, és bár összesen két kisebb "extra" alkalmazás fut a háttérben, a szabad ram valami 105-110 mb. ez egyszerűen nevetséges, és ezek után baromira nem csodálkozok, hogy azért meg-megröccen a ui használat közben. a qualcomm-htc viszonyból fakadó negatív felhasználói tapasztalataim is annyira régre nyúlnak vissza, hogy most egyáltalán nem vágyok újabb termékükre, szívesen próbálok ki valami mást, ami ráadásul a tesztek túlnyomó többsége szerint odavissza megalázza a snapdragont, aszinkron magonkénti skálázás ide vagy oda.
-
Skillet
addikt
válasz
FeRRaR1 #28895 üzenetére
Nálam kerek egy napig nem volt semmi zűr, de aztán elkezdődött rendesen. Jelenleg a 2.6 van fent (de igazából úgy vettem észre hogy teljesen mindegy melyik rom van éppen a telón)
Az első amit csinált az talán az volt, hogy adatkábellel összekötöttem a telót a számgéppel. Amint ráböktem, hogy adattároló mód, a desire azonnal újraindult. Úgy hagytam, hátha, mikor újra feláll már jó lesz, de megint újraindult. Aztán adatkábel kihúz, rendszer felállt rendesen, akkor bedug, és utána már jó volt az adattár mód.
Aztán volt asszem két nap alatt 1x, hogy mikor fel akartam oldani a billzárat, a kép okafogyott a telóra. Percek múlva indult újra. (Ilyenkor mindig teljes újraindulásokról beszélek, boot animációval) aztán... Pl a dolphin browser többször is kilépked csak úgy, minden bejelentés nélkül. MSN talk pro kis idő után force close. Meg még volt valami ami szintén fc. Passz.
Én már kivagyok tőle. Két SD kártya, rengeteg partícionálási és formázási procedúra, rengeteg rom, de mindig van valami gond. Már kezdek azon agyalni, hogy visszarakom a gyári rendszert és tesztelem, ha akkor is ilyeneket csinál, szerviz. Hogyan tudnám visszarakni a gyári romot? Volt mentésem, de elveszett sajnos.
Pedig nagyon tetszenek ezek az újabb romok. Az 1.8 nálam jóideig ment root után hiba nélkül. Aztán mikor új rendszert akartam felrakni, azóta vannak gondok.
Jó volna már tudni, hogy mitől. -
Xaels
félisten
válasz
FeRRaR1 #28873 üzenetére
Na ezt is megéltem, hogy engem linkelnek
Segítek kicsit.
A gondolatmenetek a hardverrel kapcsolatban 2 Anandtech-es tesztnek köszönhetőek:
Link1 ; Link2
A HTC Sensation-ben az a SoC muzsikál 1,2GHz-en ami a fenti Link1-en lévő Qualcomm MDP-ben 1,5GHz-en.
Erre jött a 2magosok topikjában tőlem egy kérdés amire a válasz: Kérdés ; VálaszJelenlegi GLBenchmark-os eredmények: [link] Itt például jól látható, hogy felváltva jeleskednek a készülékek, az LG-t meg inkább hagyjuk.
De ezek csak szimpla Benchmark eredmények. A játékokon és a benchmarkokon kívül mindenben hozza a készülék a kötelezőt és a 2magosok tesztje szerint van amiben jobb is a Samsungnál.
-
sippet
senior tag
válasz
FeRRaR1 #28874 üzenetére
hát nem tudom, annak idenén ebben a topicban is rendszeresen elhangzott az, hogy ha valaki beleolvas, akkor tuti, hogy eszébe se jut desire-t venni. de ez a fórumokon már csak így működik, az emberek általában akkor jönnek ide, ha valami nyűgjük van, amit önerőből nem tudnak (vagy nem is próbálnak) megoldani.
én eddig sgs2 esetében a kijelző színesedéséről olvastam, de ezzel még szerintem érdemes várni, az iphone4 is produkálta a tünetet, és kiderült, hogy a ragasztó olvad a használati hőleadás miatt. persze ha kiderül, hogy szériahiba, akkor abcug samsung.
-
Reaper
őstag
válasz
FeRRaR1 #28761 üzenetére
Igen, igazatok van, kb fél órája azzal szenvedek, hogy sikerüljön bemountolni az sd-ext partíciót, de nem megy.
Most vadászok Amon-Ra-t mert a melóhelyen nem tudok particionálni (le van tiltva minden ami telepítést igényel), és valami olyan kéne ami megy flasheléssel, és/vagy telefonról.
-
Skillet
addikt
válasz
FeRRaR1 #28730 üzenetére
a trackballt imádom, ne is mondjad. én kb 1 órán át basztattam a haver desire s telóját. nekem semmiben sem különbözött a dézimtől. mármint nem éreztem semmi előnyt, csak hogy folyamatosan lenyúlkálok a trackball helyére...persze hiába.
szerintem ronda. de ezzel semmi baj, attól még másnak tetszhet. ahogy ezek szerint haveromnak is tetszik, mert csak megvette
viszont az igazsághoz hozzátartozik, hogy még az s-t is előbb venném meg mint bármelyik samsungot, de ez megint csak az én hülyeségem, meg ízlés kérdése. -
sippet
senior tag
válasz
FeRRaR1 #28708 üzenetére
azért a desire gyermekbetegségeit (dual touch panel, gyenge gpu, nevetségesen alacsony internal memory) jelentős részben orvosolja. ha valakinek tetszik a sense, és a felsoroltak közül lehet választani, akkor egyértelműen a desire s a nyerő szerintem, feltételezve, hogy ha már benne volt a listában, akkor meg is engedheti magának.
-
Skillet
addikt
válasz
FeRRaR1 #28530 üzenetére
sokakat fogad ez a hibaüzenet. nem kártyahiba. pzoley oldalán a help menüben van új leírás a partícionálásról. elvileg úgy mennie kellene a dolognak. én még nem próbáltam, mert nem volt időm. de amikor pl ex4-re csinálom az adott partíciót ext 3 helyett, akkor nálam nincs ez a hibaüzenet.
-
Skillet
addikt
válasz
FeRRaR1 #28385 üzenetére
ext4 : az biztos,hogy így a wipe-ok lefutottak hiba nélkül. de az is biztos, hogy miui alatt azt írta ki az egyik menüben, hogy a2sd unavailable. ugyanígy ext4-gyel van a mostani Rom alatt is, van billentyűm, de fogalmam sincs működik-e az a2sd. hogy tudnék róla megbizonyosodni?
-
temes69
aktív tag
válasz
FeRRaR1 #28255 üzenetére
köszi az infót. nálam az embereknél ezek vannak: mind, fb for htc, fb, htc sense. telefon nincs. a kezdőlapon viszont ha rábökök a telefonra minden ott van ömlesztve. néha duplikáltan is. az a baj, hogy nemtudtam hogy induláskor bt-n át bírja szedni a másik telóról a contactokat, és mire bekapcsoltam a desire-t addigra a minit már gyári állapotba lőttem. amúgy ez azt sms progit kipróbálom.
-
Skillet
addikt
válasz
FeRRaR1 #27919 üzenetére
Köszönöm. Akkor holnap veszek egy adata cl6ost. A lakhelyem közelében találtam 4310ft-ért. Sokat olvasgattam vissza. De rengeteg hsz van itt az oldalon, még napi szinten is. Ezért kérlek linkeljetek pár okosságot root és rom frissítés ügyben. Állandóan kifutok a helyből programok telepítésénél. Előre is köszönöm.
Amúgy csináltam egy factory data resetet. Visszajött a screen lock sound. De mág mindig vannak érdekes dolgok. Pl sokszor nehezen csatlakozik mobilhálózatra. Vagy ha csatlakozva van, idővel behal,pedig úgy mutatja mint ha csatlakozva lenne. Furi. Nem értem. És nem tudom hardveres vagy szoftveres hibáról van-e szó. De remélem nem kell majd újabb egy hónapra nélkülöznöm a telefonomat. -
racerx
őstag
válasz
FeRRaR1 #25875 üzenetére
Ez a töltés kernel függő, pár hónapja (fél éve) kitalálták ezt a charge modot, ui nem engedi a "gyári" beállítás szerint 10%-ot esni töltés után, hanem csak 1%-ot (meg még pár optimalizáció is). Sztem HD romhoz is van ilyen kernel. (valszeg Leedroidé is ilyen -mert simában igen)
-
Hooper
őstag
válasz
FeRRaR1 #25875 üzenetére
Oxygent meg MIUIt már próbáltam régebben, a Lee kimaradt
Azt terveztem most én is, hogy wipe, sd format, és felrakom a Lee-t próbálgatom 1-2hétig majd a HD-t aztán elválik
csak a 4.7/8 és az 5.2 köszül nemtudtam melyikkel próbálkozzak, és h mi a difi.. bár a 4.8 felé húzok a fehér ikonok miattSzerk: egy kis memória frissítésként egy két kérdés a telepítés előtt
Ha az SD újra formázása előtt lementek mindet akkor utána vissza másolhatok minden adatot? (nem-e maradhat fent valami rendszer cucc ami bekavarhat az új romnak)TI backupból az appok vissza telepítés ha jól olvastam most nem nagyon ajánlott.. marketből minden az a tuti? (Ti backupból csak "data" - beállítások, stb - visszaállítás okozhat gondot?)
-
r4z
nagyúr
-
negro
őstag
válasz
FeRRaR1 #18106 üzenetére
Ok, en abbol indultam, ki ahogy irtam h magan szemely nem beszel ennyit meg hasznalja ki az ilyen draga tarifat erre meg sorban irjak, h en is, en is, en is, en is, ennyit beszelek. Pluusz magambol kiindulva ha mp alapu szamlazasom lenne 2000-2500 foint eleg havonta tehet en erre hajtok 1 ev mulva es total esszerutlenek tunik, tunt, h ekkora havidijjal de nevetseges osszegert hozzon el az ember telot. Hisz 1 evet kotelezo fizetni es a vegosszegben 2x akkora a kulobseg de mindeketonel van net, x sms es tarsai. Es tenyleg jo ez a telo de nem azert van otthoni gepem 22 colos IPS paneles monitorral h egyvegbe a telon netezzek, meg meg ott a laptop is ha nagyon kenyelmes akarok lenni. Ha beszelni akarok haverommal angliaban v egy masikkal spanyolban akkor ott skype ergo ezert megint nem fizetek. No mind1.
-
Hooper
őstag
válasz
FeRRaR1 #18064 üzenetére
"semmi extra fejlesztés nincsen benne" > pedig az "Ultra-mega-amazing" kamera azért nem semmi
-
Hooper
őstag
válasz
FeRRaR1 #18054 üzenetére
Ha most trendi lennek azt mondanam h olvasd el a használatit
De mire ezt leírom akár azt is irhatnam hogy a várakozó hívó képernyőjen megnyomod a menü gombot.. ezzel fel jönnek egyéb funkciók, köztük a hívás folytatása.
Nekem is sokadszorra esett le, én is folyton ujrahivtam.Na látjátok, ha már 5percenként félnézünk akkor már segíteni is lehet, hiszen ez a fórumok 1ik lényege.
RazorGTR1: Miller
-
Zoty4
őstag
válasz
FeRRaR1 #15678 üzenetére
én 16 GB-os class6os silicon power -t vettem. 5 év gari van rá. Szerintem 5 év bőségesen elég, gondolom nem fogod 6 év múlva is ezt a telefont használni. Így 5 év kb ugyanaz mintha élettartam gari lenne
Meg vagyok elégedve a sebességével egyelőre. és bruttóban csak12k volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest