- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz zsinnyegtet #4996 üzenetére
"Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy miként lehet kikapcsolni (ha már törölni nem lehet) ebben a kib@szott SwiftKey-ben a automatikus javítást/javaslatokat?"
A javitast biztos ki lehet, en is ruhellem -
qltsar
veterán
válasz zhorvath #5005 üzenetére
Hát igen, a widgetfrissítés nálam is előjött, bár az elején nem volt jelen...amúgy jó telefon, de előbb-utóbb OS csere lesz, ez 100%.
Telefoncserénél nálam egyszerűbb a választás (sajnos). Olyat választok ami nem noccsolt, ergó maradt a samu ...:'(, elégg olcsó lesz, úgy érzem .
-
zsinnyegtet
aktív tag
Most délután nekem is előjött ez a felugró wifis ablak
Nem ide tartozik de én sok év almáról tértem vissza kényszerből mivel marhára meguntam már a 2 telefonnal (céges,privát) való mászkálást. A H9 elég jó alternatívának tűnt. Most ilyen olyan összehasonlításba nem mennék bele, hogy készenléti fogyasztás az appok "minősége" stb. mert ez teljesen szubjektív dolog illetve nem célom semmiféle vitát elindítani ezzel.
Mindenesetre én még kitartok egy jó darabig mellette mert nekem pazar a dual sim a méret és igaziból az akkuval illetve a sebességgel sincs nagyon bajom na és persze a szabaság az ios-hez képest az leírhatatlan. Mondjuk a Moto g6 plus az birizgál egy kicsit...A rock and roll az nem egy tánc...
-
trent11
csendes tag
Sziasztok! ma nekiállt a telefon kikapcsolt wifi esetén ezt az üzenetet feldobálni.
Akár az ok-ra, akár a mégse gombra kattanok, újra feljön a következő képernyőfeloldásnál.
A helyhozzáférés ki van lőve, és ha be van kapcsolva, akkor is csak a gps van engedélyezve helymeghatározás módjára, úgy hogy totál nem értem mi ez.
Ha a wifi be van kapcsolva, nem jön fel ez az értesítés.
Van valakinek tippje?ehh, látom más is küzd vele
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
Hát nem tudom. A Honor 8 végül kapott Oreo-t is, így talán ez is kap Pie-t. A Huawei csúcstabletek 1 főverzió frissítést szoktak kapni, az M5 pedig Oreo-val startolt, és abban Kirin 960 van. Elvileg a Honor 9 Lite is megkapja, a P20Lite szintén, a Mate 10 lite is, pedig az is tavalyi modell, a Kirin 659 meg nem éppen mai soc. Idén pedig úgy néz ki, az aktuális csúcskészülékek hamarabb túl lesznek a frissítésen, így talán több idő jut a tavalyiakra.
Egyébként nekem nincs bajom az Oreo-val ezen a telefonon. Widgetből mondjuk csak az időképet használom, az általában frissül is, bár néha van amikor csak a kijelző bekapcsolásakor, de ez változó. Más hibával eddig nem találkoztam.[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Hat ez kesz, nalam is elojott most...szuper.
-
aronpapa
tag
Én kikapcsoltam a Wifi+, azóta nem láttam az üzenetet.
-
nonsen5e
addikt
OpenKirin oldaláról, van részletes leírás is, hogy hogyan kell flashelni.
Alapból a szoftver a két oldalsó érintőgombos kiosztást használja, illetve az on-screen navbart is megjeleníti.
A navbar-t el lehet rejteni RR customizations alatt, az ujjlenyomatérzékelős mozdulatok pedig a
Settings > System > OpenKirin menüpont alá lettek igencsak elrejtve.Alapból van rajta Lineage-es kamera, de a Huawei Camera is telepítve van, és működik.
Aki egy gombos használatot szeretne, annak sajnos 3rd party programmal kell bajlódnia (mobilism-en van pro verzió) - nekem ez volt az egyedüli probléma a rendszerrel, de ily módon ezt is meg lehetett oldani.
Magisk ugyanúgy megy rá fel, mint EMUI-ra, fogtam egy random (b368) fullOTA build-et FF-ről, abból kiextraktáltam a ramdisk.img-t, majd Magisk-ből felpatcheltem és fastboot-ból flasheltem (az előző leírásom alapján lényegében).
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
-
cssaszi
tag
Próbálta valaki a 170-171-es frissítéseket? FF-en elérhető mindkettő.
-
DaDa
senior tag
válasz cssaszi #5032 üzenetére
Nekem sajnos beakadt 367nel a rendszer. Hiába approved akkor sem látja a in app proxyval a rendszerfrissités. Pedig már 3 újabbat is approvedez. Fogalmam sincs hogy aktiváljam hogy lássa. Alkalmazás adat törlés is volt már. Egyszer lesz időm kell egy HR neki.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim!
Aki még szeretne "tükrös tokot" Az számítson pár mókolásra. Mivel nincs honor 9 csak a P10 ami méretben a legközelebb van hozzá DE! a kemény műanyag tartót nem lehet annyira szétnyitni, hogy jó legyen. A hőpisztolyos melegítéstől igaz meglágyul de nem lehet méretet tartani. Tehát marad a PU tok beleragasztása. Ezzel nincs is semmi gond DE a kijelző feloldó mágnes rossz helyen van! A P10-nél a szélétől ~8mm a honor 9 meg 4mm. Ezért alapból nem nyitja ki a kijelzőt a tok nyitása csak akkor ha játékosan a szélére elfaragjuk a mágnes helyét, mivel az bele van süllyesztve a fedélbe, hogy ne karcolja a kijelzőt. Ha ezt áthelyezzük a szélére már műxik is. A mágneses nyitással csak annyi érdekesség van ha rossz helyen van akkor ki-be kapcsolgatja a kijelzőt még a zsebben is és ha nincs ujjlenyomat aktiválva bármit megcsinálhat.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
válasz bedibazsa #5038 üzenetére
Hát érthető csak valakinek már lehet, hogy úton van és meglepetés érheti. Én megoldottam volt időm. De én előre tudtam azt is, hogy játékos lesz az átalakítás. Amúgy a honor 6-nál is csak az a tok volt starapabíró amelyikbe a szilikon tok volt beleragasztva! A kemény műanyag rögzítő pár hét-hónap alatt szó szerint széthullott A szilikon tok pedig simán működött évekig.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Divinity
őstag
Tegnap este megfagyott az asszony H9-e. Nem reagált semmilyen gomb kombinációra. Töltőre fel, a LED se villant fel, hogy töltené. (Még volt benne olyan ~70% amúgy is) Na mondom reggelig hagyjuk nyugiban hátha összeszedi magát. Továbbra se semmi. Se töltés, se gomb kombináció nem produkál semmit.
Azt hiszem ma nyitva van a FirstPhone (Huawei szervíz) Debrecenben szóval úgy tűnik lesz ma egy utam vele.
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
svgyula
addikt
válasz Divinity #5040 üzenetére
Szia! Elméletileg a "power" gomb folyamatos nyomására újraindul ez eltarthat bő 1 percig is! Nálam ennél még nem volt ilyen a honor 6-nál volt kétszer a ROM frissülése után.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Divinity
őstag
válasz svgyula #5042 üzenetére
Bekapcs hosszan, 10sec - 20sec - 5 perc
Bekapcs + hangerő le, 10sec - 20sec - 5 perc
Bekapcs + hangerő fel, 10sec - 20sec - 5 perc
Töltőn és magában is.
Semmi reakció, se rezzenés se villanás, semmi.Csak a facebookot görgette este és megfagyott, aztán elsötétült és ennyi. Ki is kapcsolt mert hívásnál is mondta James Bond, hogy nem elérhető
[ Szerkesztve ]
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
qltsar
veterán
370 felment valakinek hivatalosan? Nekem FF-ben approved.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest