Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena

Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso11
csendes tag
Sziasztok,
Tapasztalt valaki olyan hibát a Honor 9-es telefonjával hogy nem érték el? Néha csak sms-t kapok hogy nem fogadott hívásom volt. És ez csak időközönként jelentkezik. A szolgáltatónál tett bejelentésemre azt mondták hogy rendszerbe semmi hibát nem láttak azokban az időkben amikor sms-eket kaptam nem fogadott hívásokról. Azt mondták hogy nagy valószínűséggel készülék hiba lesz...
Telekomos a telefon, de független, egyik sim-be Telekomos kártya van a másikba Telenoros kártya és a Telekomosnál jelentkezik eddig csak (igaz a Telenorost alig hívják).
Találkozott valaki ilyen hibával?Köszi
-
freelancer68
tag
-
Toto00
tag
válasz
Anonymus95
üzenetére
azt tudom h kívül hol van, engem az érdekel, hogy maga az alkatrész hol/min helyezkedik el. azért kérdezem, mert pár alkatrész feladta a szolgálatot (led/hangszóró).
-
Anonymus95
senior tag
A telefon tetején található. Az kisebb, lyuk a mikrofon. A mellette lévő kis pici LED szerű valami az infta. Ha egy másik telefon kameráját ráirányítod és közben megnyomod a távirányító alkalmazás valamilyen távirányító gombját. akkor láthatod is azt a lilás villogó fényt, azaz az infravörös fényt.
Ezeket miért kérdezed? Hisz egyértelműek.
Ha kapsz egy értesítést, akkor látod hol villog, ha megnézed a telefont tetejét, látod hogy van egy pici lyuk meg mellette az infra. -
Toto00
tag
válasz
Anonymus95
üzenetére
na és tipp az infrára? mármint az infraportra

-
Toto00
tag
Sziasztok!
Azt tudja valaki, hogy az értesítési led fizikilag hol található a készülékben? a beszédhangszóróval egyben esetleg? -
kásás
tag
Gondolkozom egy Digis simen az 50Gb miatt.
''Ha 2 SIM-et használsz és az egyik mobilnetre használt (nyílván 4G) a másik hívásra, akkor lehet előbb be kell állítani a két kártyás 4G-t, hogy a hívós sim is 4G-n legyen.,,
Ezt, hogy kell beállítani? -
modflow
veterán
Honor 9-en megoldható, hogy tudjak Fm rádiót hallgatni?
Google-ben van leírás hidden fm feloldásra, de hardver van Honor 9-ben?Meló közben hallgatnám és nem szeretném a mobilnetet erre használni....
-
Divinity
őstag
válasz
Anonymus95
üzenetére
Tudtommal az a pont és a FirstPhone-ban lévő pontok is csak apróbb dolgokkal foglalkozik, komolyabb esetekben marad a TMX max ők küldik el.
Egy H9 és egy M3 is megjárta nálunk a TMX-et FirstPhone-on keresztül mind a két esetben kb új eszközt kaptunk vissza.
Anno egy Nexus 6P-m is járt náluk, ott konkrétan újat kaptam vissza.
Bár ez csak egy tapasztalat -
Anonymus95
senior tag
Tudomásom szerint a Huaweinek van saját szervize, ahová huawei postaponton keresztül elküldhető a telefon. A szolgáltatótól kikéred a garancia levelet és a Huawei postaponton feladod nekik. Ne aggódj a címzés miatt, azt a posta végzi. Neked csak a szerviz lapot kell kitölteni. Nekem eddig még így mindig tudtak segíteni és még olyankor is garanciás volt, amikor, hát elfogadtam volna ha nem az.
A TMX felejtős. Bár szerencsére nekem nem volt velük semmilyen tapasztalatom, de 90% ban csak negatív véleményt hallottam róluk.
-
BIROD5
tag
Jelentkezett nálam is a képernyő oldalának besárgulása.
Bevittem a telenorhoz ott közölték vigyem be a szakszervizbe .
Kivettem egy nap szabit kocsikáztam pár órát .
A szervizben ép átakarta venni a csóka ,de talált egy karcot az üvegen amit ő repedésnek ítélt meg.
Most jön az érdekes megoldás .
Csak akkor lesz újra garis a telóm ha kicseréltetem a kijelzőt
Hiába a sárga foltozódás ,amit kijelző cserével orvosolnának ,és így nem gond a karc.
Szeretem a huawei termékeit ,6 telóm volt tőlük .
Ezek után megrendült a bizalmam . -
qltsar
veterán
Esetleg van otlete valakinek, hogy a gmaik miert nem syncronizal magatol? Ket cimem van, egyiknel sem megy. Akkukimelo kikapcsolva, synckronizacio automatan, FR volt mar, cache, reinstall, stb. szinten. Van esetleg olyan rejtett beallitas a rendszerben, ami mondjuk a mobilnet miatt esetleg megvonhatja a syncronizalast a gmailtol? (Itt nem az alkalmazasonkenti internet blokkolasra gondolok, ott termeszetesen van engedelyezve mobilnet, es WiFi is) (99%-ban mobilneten vagyok.). A hiba kb. 2 hete jott elo. Hangouts, es a Calendar is tokeletesen megy. A sync nem csak az alkalmazason belul nem latszik, hanem az accountjaimon belul is csak manualisan triggerelve indul el.
-
törölt tag
"The stable version of the EMUI 9.1 will come first in China. After that, the company will begin rolling out the stable version across the globe in the coming days."
14 újabb készülékkel bővült az EMUI 9.1 nyilvános bétatesztjének listája. A stabil verziót először Kínában érkezik meg, majd azt követően az egész világon.
-
<Adamsky>
nagyúr
Itt is meg ott is (amit Te link-eltél) azt írják (Update 2: Official response), hogy a meglévő készülékekre jönni fognak a security patch-ek (nekem jött is azóta, ahogy Édesanyám tablet-jére is). Csak ezután jött a 90 napos türelmi idő. bejelentése (Update 4: Huawei Granted Temporary License). Vagyis a H9 és P10 esetén - szerintem - nincs mitől tartanunk. Szóval én nem izgulok. Max. szomorú vagyok mert benne van a pakliban, hogy kigolyózzák a Huawei-t. Akkor meg mi marad? Ja, és milyen befolyása lesz ez az egyébként sem alacsony árakra? Belegondolni sem merek.
Más: Xiaomi. Nekem ugye volt, de nagyon nem mostanában. Az a Xiaomi pedig nagyon nem az, ami most van. A jelenlegi bagázs - kis túlzással - gyakrabb ad ki új modellt, mint új firmware-t. Mindenféle logikát mellőzve nevezi el a készülékeit, és hozza létre az al-márkákat. Mi a bánatnak Pocophone, Redmi egyszerre? És akkor milyen készülékek várhatók Xiaomi név alatt. Erre szerintem még ők sem tudják a választ.
-
nrg_52
addikt
Megjott kinabol a keret kijelzostul + a hatlap ~16k-bol. Magam csereltem, kek lett a telo szurkebol. Ha mar szetszedtem ujrapasztaztam mx4-el, mert szet volt szaradva a paszta. Meg is ugrott az antutu 149k-rol 174k-ra.
-
qltsar
veterán
válasz
<Adamsky>
üzenetére
"...sec. patch-ek pedig - elvileg - ugyanaddig lesznek, mintha mindez meg sem történt volna".
Nem, ez az információ annyira elképzelhető, mint a már lentebb említett Augusztus 19.
Jelenleg ami hivatalos, az az, hogy amióta kirobbant az egész 90 napig engedik Huaweit, hogy a jelenlegi legyártott, és forgalomba hozott eszközeire maintaineljen. Ezzel kapcsolatban írták XDA-n a főcikkben az Augusztus 19-et, keresd itt vissza, lentebb linkeltem, de én ezt is kétlem...
Szerintem 2 opció van, ahogy te is írtad, szerintem is megegyeznek valahogy, B verzió, 90 nap után kipusholják a saját kis rendszerüket abban az állapotban ahogy van, aztán jönnek a toldozgatások, meg böngészőből gmail, youtube és AppGallery, no SD card support etc..
-
<Adamsky>
nagyúr
"Ha nem tortenik valami csoda a jelenlegi Huawei-USA helyzettel ... "
Miért kéne, hogy bármi is történjen? Minket (Honor 9 / P10) ez az egész mondhatni egyáltalán nem érint. Új fő verzió már egyébként se jött volna a sec. patch-ek pedig - elvileg - ugyanaddig lesznek, mintha mindez meg sem történt volna. Szóval ez az egész mizéria (amivel kapcs. én most arra fogadnék, hogy kiegyezés lesz a vége) max. akkor lesz / lenne érdekes, ha most új Huawei / Honor telefont kéne venned. De, nem kell, vagy igen?(#6360) chros
Én, ha váltok, akkor az két dolog miatt történhet meg:
a) a jelenlegi telefonom használhatatlanná válik
b) az új - számomra - valami plusz adA P10-esetén (Xiaomi Mi2s volt az előd)
a) elfáradt az akksi (nem kaptam normálisat) és a kijelző is besárgult
b) 4G, 5Ghz-es wifi, NFCMost, amit várnék, ill. ami miatt esetleg idő előtt váltanék
ax-es wifi, jó minőségű DAC, on screen fingerprint reader
.. és mindez normális méretben (lyuk, könnycsepp, szigetecske nélkül). Szóval elég perpill. elég rosszak az esélyeim, ill. sokáig ki kell még húznia a P10-nek
-
Lackooo84
nagyúr
Digis vowifi megy valakinek?
-
qltsar
veterán
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Ha nem tortenik valami csoda a jelenlegi Huawei-USA helyzettel, valtani fogok, pedig nem szeretnek.
Termeszetesen megtehetenem, hogy bl unlock, aztan egy AOSP, de nem fogok fozott ROM-mal NFC-t hasznalni, sem szenzitiv (banki) alkalmazasokat, ugyanigy nem szeretnek egy gyari outdated rendszert hasznalni.
Amugy nem azt mondtam, hogy konnyen valtanek, de nincs mas arban, tudasban, jack csatlakozoval, noccs es pancshol nelkuli etelmes alternativa, a meretnek mar neki sem megyek...nincs ertelme. (Ha az arat megis eltolnak mire ideer, akkor esetleg egy Asus Zenfone 6 meg szobajohet.)
-
<Adamsky>
nagyúr
"... viszont elég nagy...dehát ez a trend."
Hú, de rühellem ezt a trend szót. Az én értékrendemben egyre ritkábban kapcsolódik hozzá pozitív gondolattársítás...
Egyébként irigyellek, hogy ilyen könnyen képes lennél egy ekkora készülékre váltani. Nálam (P10) ez elképzelhetetlen: 32%-al nehezebb, 0,5 cm szélesebb és több mint 1 cm-el magasabb. Hát, kössz, nem! Szerencsére a P10-em 2018 májusi, 3 évig garanciális (hány hasonló készülék is van?) és perpillanat tökéletesen működik. Én bízom abban, hogy a Samu féle S10e vonalnak (mínusz lyuk) lesz folytatása. Addig kérek egy kávét, és nézem az előadást
-
bedibazsa
senior tag
-
akibor000
aktív tag
sziasztok! tegnap kihoztam digitöl egy simkártyát, ingyen 50gb nettel.
beraktam a honor9be a slot2be. hogy tudom váltogatni a sim-ek között h épp melikröl legyen mobilnet? -
qltsar
veterán
válasz
baandii
üzenetére
A global verzióra értettem, hogy érdemes akár megvárni, kb. 1-2 hónap szokott lenni. Valahol azt is olvastam, hogy NFC is kerül bele, akkor ha a Huaweies mizéria nem oldódik meg még mindig, elég valószínű, hogy arra fogok váltani. Az IP védelmet sajnálom
. [Ezek szerint van NFC, de kitudja: [link]]Azért még megvárnék egy unboxtherapy tesztet, vagy egy linustechtips bemutatást / tesztet, hátha kiderül, hogy mégsem olyan jó az egész, csak hardware-ileg dobták össze jól, de remélem nem lesz igazam
. -
baandii
senior tag
ma mutatták be de ahogy olvasom egyenlőre bizonytalan hogy lesz e global verzió és lehet e kapni nálunk...bár lehet csak idő kérdése. amúgy az ára nagyon baráti ahogy a cikkben is írják.
-
baandii
senior tag
sziasztok,
mire lenne érdemes most lecserélni a telefont?
-
ASDGamer
tag
Lehet hogy hülye kérdés lesz de más nem tapasztalja azt eddig bármelyik rendszerrel hogy a Messengernek a chat feje, ha csak simán a fokepernyon vagyok borzalmasan akad. Ha pl bemegyek egy chromeba és ott nyitom ki akkor egyből jó. P10 en nincs ilyen probléma. :/
-
-
törölt tag
válasz
djkacor
üzenetére
Szia!
Itt azt írja egy xda-fórumtag (ez egyáltalán NEM tekinthető hivatalosnak), hogy a 162 frissítés több felhasználó készülékén is problémákat okozott, ezért valószínű (de egyáltalán nem biztos), hogy azok, akik még nem kapták meg a 162-t, rögtön az EMUI 9.1-et kapják majd meg.
Esély van rá, Trump és a Google is 90 napra felfüggesztették a tiltásokat.
-
törölt tag
Szia! Csak azért gondolom, hogy a böngésző az EMUI 9.1-ből lehet, mert ott alapból benne van ez az alkalmazás. A korábbi verziók esetében utoljára az EMUI 3.1-nél (Lollipop) volt. Azt a bögészőt tudtam használni EMUI 4 alatt is, bár külön fel kellett telepíteni, mert már nem volt előre telepítve.
-
djkacor
tag
Mit lehet tudni arrol hogy akinek nem sikerult pie-re frissíteni annak mikor jön a következő lehetőség?
-
törölt tag
Üdv!
A neten keresgélve találtam egy linket, ahonnan a Huawei böngészőjének apk-ját lehet letölteni. A böngésző nem túl bonyolult, de ahogy látom, egészen jól lehet vele böngészni. A verziódzáma 9.1.1.302, ami szerintem (bár ez nem biztos, hogy így van) az EMUI 9.1 böngészője lehet.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
nonsen5e
üzenetére
Szerintem biztonsági frissítés igen. Új fő verziót pedig amúgy sem kap már.
Az akkumulátor gyors merülése egy FR a megoldás. Nem hinném hogy az akkumulátorral van baj.
Nálam Android 8 alatt minden alkalmazás kézzel volt kezelve. Android 9 alatt viszont csökkent az akkumulátor idő. Minden alkalmazás automatára tettem hogy a telefon kezelje. Így 4 ről 8 órára nőtt a kijelző idő.
Ez használat függő is, mert haveromnál pedig pont fordítva lett jobb az üzemidő. Nála mindent kézire kellett állítani, hogy mi az ami fusson és mi az amit állítson le a telefon.
Érdemes ezzel próbálkozni. -
FistXL
senior tag
Sziasztok! Szerintetek érkezik még update rá?
-
törölt tag
válasz
ASDGamer
üzenetére
Szia!
A 168 frissítés után azon lepődtem meg, hogy nálam éppen hogy tovább bírja az akksi. A beállítások ugyanazok, mint a 162-nél voltak, kb. ugyanannyit is "nyúzom" a készüléket, mégis az utóbbi 8 napban (május 14-én kaptam a 168-as frissítést) azt vettem észre, hogy jobban bírja. Hozzáteszem, hogy a 168-as frissítés után volt egy factory reset, majs mindent ugyanúhy állítottam be, ahogy azelőtt volt.
Egyébként, itt is hasonló tapasztalatról olvastam.
-
Hexán
csendes tag
válasz
ASDGamer
üzenetére
Én is észrevettem, pedig semmit nem változtattam a szokásaimon. Gondoltam rá, hogy az akksi is öregszik, bár hozzátenném, hogy egy ősrégi Xiaomi Redmi 1S-nek (amit kezdetben én, majd édesanyám használt) alig észrevehetően csökkent az akksi élettartama, pedig nem 2 éves telefon. Nem tudom érdemes-e bepróbálkozni azzal, hogy még a gari alatt az akksit kicseréljék, hátha javul a helyzet.
-
modflow
veterán
válasz
Anonymus95
üzenetére
Már most írják, hogy a Q késleltetve lesz...
Aztán szépen elmarad... -
ASDGamer
tag
Sziasztok. Más nem tapasztalt gyorsabb merülést a 168 as frissítés után? (Pie)
-
modflow
veterán
válasz
Anonymus95
üzenetére
Azt tudom, de Honor 20 esetén nem ártana.
Amúgy az ígértek szerint meg volt ma a bemutató???
-
Anonymus95
senior tag
válasz
modflow
üzenetére
Pedig ezt válalta és a meglévő felhasználóknál, ha van rá lehezőség, meg kell csinálnia és ki kell adnia, mert azzal hogy megvásároltuk, azért is fizettünk. Ha nem lesz lehetősége, akkor valóban a saját rendszerét kellene felajánlania.
De H 9 esetén már úgy sem lesz több főverzió.
-
modflow
veterán
válasz
Anonymus95
üzenetére
Én nem gondolnám azt, hogy a Huawei időt, pénzt és energiát pazarolna arra, hogy később, amikor megjelenik az új android q, akkor azt testre szabná a most meglévő telefonjaira, amikor ott lesz a HongMeng OS.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
freelancer68
üzenetére
Ja, OK. Tudtam is erről a 90 napról, mégse számoltam utána

... de a lényeg, hogy attól nem kell félni, hogy a Play! ill. a Google acc. ne működne 90 nap után. Már az első hírekben is az volt, hogy ezzel nem lesz gond. Az app-okat lehet majd frissíteni, és a jelenlegi készülékek tulajdonosai a mindenféle Google-ös szolgáltatást fognak tudni használni. Itt a sec. patch-ek érkezése volt kérdéses (most mindenki azt mondja jönni fog az is) valamint a főverziók (ez meg ugye minket nem érint) -
freelancer68
tag
-
<Adamsky>
nagyúr
MI ez az "augusztus 19."? Én eddig sehol sem láttam ilyen dátumot. Egyébként is minden hír arról szól, hogy a már piacon lévő készülékekre jönnek, ill. jönni fognak a sec. patch-ek. A még be nem jelentett telefonokkal lesz gond, ill. az újak esetén kétséges, hogy kapnak-e egyáltalán új droid-ot (és ha igen, mikor), vagy sem?
Utóbbi ugye a Honor 9-et és a Huawei P10-et nem érinti.
Egyébként szvsz. a tuti valami jól kicsontozott AOSP-s rendszer lenne, amire a user fel tudná tenni a GApps-ot. Persze ez csak álom. Ilyet úgyse csinálnak, mert az elfogadhatatlan, hogy "out of the box" ne legyen Google Acc. vagy éppen Play! szolgáltatás.
-
adabra
senior tag
válasz
Anonymus95
üzenetére
"Én még éppen azt is eltudom képzelni hogy a saját rendszerük egy frissítés formájában áttelepül és úgy jönnek tovább a biztonsági frissítések is, ha az androidot végleg elzárják."
Ezzel szerintem több felhasználót veszítenének - örökre. pl. engem is
-
Anonymus95
senior tag
válasz
modflow
üzenetére
Miért ne lehetne? Úgy gondolom hogy az még lesz, abban megbízom hogy megbeszéljük a dolgot és lesz tovább is. Senkinek Nem érdeke trump elnök úr kivételével hogy ez legyen mert minden kapcsolódik mindennel. Ezt csak trump nem látja aki még azt se hiszi el hogy globális felmelegedés van. Kérdem én hogy lett ő elnök? Na mindegy hagyjuk ez nem ide tartozik.
Én még éppen azt is eltudom képzelni hogy a saját rendszerük egy frissítés formájában áttelepül és úgy jönnek tovább a biztonsági frissítések is, ha az androidot végleg elzárják.
-
modflow
veterán
válasz
Anonymus95
üzenetére
Most komolyan, szerinted lesz a Honor 20-ra android Q???
-
qltsar
veterán
válasz
modflow
üzenetére
Veheted, elvileg augusztus 19-ig kapsz is rá frissítéseket.
Én azon gondolkodom, hogy vajon még manapság is át lehet e vágni a gservices-t, hogy milyen telefonról használod.
Az ősidőkben elég volt egy build.prop módosítás, és máris Galaxy S2-t csináltál egy Motorola Droid-ból. Viszont, ha ez már nem lehetséges, akkor rootolás után is kuka lesz a Honorunk jelen állás szerintem Augusztus 19 után (amit kicsit erősnek érzek).
A minimum a Huawei részéről, hogy kb. Honor 8-tól illene kilöknie a saját OS-ét az összes telefonra, mert a jelenleginél is nagyobbat bukik a dolgokon, és még több user pártol át másik platformra, ha be nem csődölteti teljesen a smartphone business unitot - ami talán logikusabb lépés, hiszen a jelenlegi két mobil OS-en szinte mindenki használja a google szolgáltatásait, aminek jelen állás szerint nincs sajnos ellenfele / épkézláb alternatívája (ami szintén sajnálatos).
Másrészről, akinek hasonlóak a preferenciái, sok sikert 5 col körüli, nem noccsos/páncshólos Androidos telefont találni a jelenlegi piacon
.

-
modflow
veterán
Na bakker.... Azt hiszem így már kevésbé várom és talán nem a Honor 20 lesz a következő telefonom.

Pedig szerettem. R.I.P Honor!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Anonymus95
üzenetére
Jó ez a hüvelyblog.... csak kár, hogy be sem jön...

-
crazygamer75
tag
Na meg várjuk meg Kína válaszát, hiszen az európai telekommunikációs hálózat (és talán USA egy része is) nagyrészt Huawei-Zte és egyéb kínai cuccokkal működik. Lehet itt olyan adok-kapok, amibe a fél világ telekommunikációja belerokkanna. Mindezt a nyamvadt Iphon-juk miatt? Csak nem.
-
Anonymus95
senior tag
Lehet akkora nagy probléma nincs is.. azért a HuaweiBlog a leghivatalosabb hely, ők kommunikálnak a többi huawei kirendeltséggel.
-
Anonymus95
senior tag
A Google szolgáltatásai továbbra is tudják használni a már meglévő felhasználók, csak a rendszer frissítések nem fognak jönni. Amennyiben nem sikerül megegyezniük.
Az új készülékeket érinti jobban ez a probléma mert ott már semmilyen Google szolgáltatás nem lesz a készüléken. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Anonymus95
üzenetére
Nem csak a magyar média "pörgeti" a témát.
.. és ha csak a fele igaz, akkor nagy gázban van a Huawei. Persze ebből még bármi lehet ...
"This means that Huawei will "immediately" lose access to Android updates and the next series of Huawei phones will not come with the Google Play Store and other Google apps including Gmail."
... de ez most elég sz@rul hangzik. Vagyis az Android rendszerfrissítéseknek - azonnal, és minden készüléken - lőttek, a jövőbeni eszközök pedig bukják az összes Google-ös szolgáltatást.
-
Anonymus95
senior tag
Ez a hivatalos jelenleg! Nyugi! Azért köztudott, hogy a magyar média szereti túlpörgetni a dolgokat konkrét tények megléte nélkül is.
-
bodicsaba
csendes tag
Ez azért izgalmas lesz most...
-
feco88
tag
válasz
Anonymus95
üzenetére
Nyilván úgy van. Egy jobb gimball persze rengeteget hozzátesz nem vitatom csak részemről úgy tűnt mintha nem oldaná meg szoftveresen a stabilizálást mert jobban észre venni a kezem remegését mint a régi szoftvernél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. [Ezek szerint van NFC, de kitudja: