- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akibor000
aktív tag
nekem is samu galaxy fut a honor9 mellett.
valamikor nyáron cseréltem le a honor9-et s7re, majd pár hétre rá s8 lett belöle.
jobban tetszett, könnyebb használni.
pár napja meloban kihajoltam az ablakon(1.emelet) a mellzsebböl kicsuszott az s8, pont az élére esett betonra, volt rajta szilikontok,de nem védte meg, totál betört a kijelzöje,be sem kapcsol. ujra elöszedtem a h9et, szokatlan,menüje logikátlanabb. -
bedibazsa
senior tag
Engem érdekelne, nagyon is. Szerintem nyugodtan jöhet itt offba is, lehet, hogy sokunkat érdekelne, hogy megéri-e a kb. 100 ezer forintos többletet.
#5545 - Én 11 hónap után végre találtam olyan üvegfóliát, ami tökéletesen illeszkedik, nem jön fel. A majd' egy év alatt hajszálkarcok sajnos keletkeztek, egész sok, de nem zavaró egyáltalán. Sosem volt a telón kívül más a zsebemben.
[ Szerkesztve ]
-
bedibazsa
senior tag
Tegnap ismerős S9-ét kipróbáltam, gyorsabb, mint a H9, meg nem annyira fluid, és igen, merült, mint a búvár. Marad a Honor, még az egy év gari alatt kicserélhetik egyéb részeit és akkor lesz egy kvázi új telefonom. Egy év múlva meg majd valami aktuális csúcs jöhet. Csak bajban leszek, mit vegyek a számlás csomagomhoz. A H9 67 ezer forint volt, ennyiért nem hiszem, hogy újra lesz deal.
-
zsinnyegtet
aktív tag
Bár én még csak kb. fél éve használom a H9-et de pont a héten néztem jobban körül, hogy ha esetleg black friday vagy egyéb karácsonyi akcióban belebotlanék valamibe akkor mi lenne az...annak ellenére, hogy az én igényeimet szinte teljes mértékben kielégíti. Szerencsére a munkahelyemen lehetőségem van aktuális android illetve iOS modelleket nyomkodni, kézbe venni mivel van pár szintén tech "függő" kollégám.
Fogtam a kezemben Xiaomi Mi8-at mert az öcsém arra tekeredett rá a H9 után...nem szeretnék MIUI-t...semennyire sem.
Fogtam kézben Xiaomi Mi A2-őt...vagyis csak próbáltam 1 kézzel használni de nem nagyon ment pedig 198 cm vagyok. Viszont az android one nekem tetszett.
Fogtam kézben S9-et...ennyi pénzt egyenlőre nem adok telefonért pedig a samu amoled cucca nekem még mindíg nagyon tetszik.
Fogtam kézben Iphone XS-t...valószinűleg a sok év iOS miatt fogott el újra az érzés, hogy KELL...most, hogy már van eSIM a dual dolog sem lehet akadály...de az ára
Konklúzió...nagyon tetszene valami android one cucc kezelhető méretben de egyenlőre maradok a H9-el és inkább elköltöm a 2 gyerkőcre a pénzt...de az ördög nem alszik.[ Szerkesztve ]
A rock and roll az nem egy tánc...
-
kuk@c
tag
Én erre simán lecserélném ha arról lenne szó...
Bár sokat nem olvastam róla, de rossz nem lehet.
@
"Csak a Puffin adhat Nekem erőt és mindent lebíró akaratot..."
-
qltsar
veterán
Fura amugy, nalam 368 alatt ez mukodott, amiota frissitettem ez nem mukodik ugy, ahogy elotte, valamint a 2 step authentication sem megy.
Utobbira mar mibdent probaltam, kitoroltem a telefont az accountombol, ujra hozzaadtam a Google accountomat a telefonhoz stb.
A vegeredmeny az lett, hogy most mar nem megy tovabb, ha hozza akarom adni Google promptot a 2 step verificationhoz.
Feldobja a promptot, rabokok a Yes-re, majd kiirja, hogy sign-in approved es ottmarad az ablak ami varna a visszajelzest, hogy ranyomtam a Yes-re
-
DaDa
senior tag
-
Bailey
senior tag
Szerintem meg fogja kapni. Főleg, mert a Huawei Mediapad M5 is elvileg megkapja. Márpedig az idei tablet, alapból Oreo-val jött ki, ugyanezzel a hardverrel. Arra illik legalább egy főverziót kiadni, viszont akkor nem tudnák kimagyarázni, hogy a Kirin 960-as telefonoknál mi az a hardveres korlát, ami miatt nem lehet azokra is kiadni. És a Honor 8 is végül megkapta a második főverziót. De ez csak az én véleményem. Ráadásul, a Samsung is szokott 2 főverziót adni egy ilyen kategóriás telefonnak. Ami pedig még fontosabb, a Xiaomi nagyon nyomulni kezdett világszerte idén, így a Honornak is jobban kell igyekeznie mostantól.
-
svgyula
addikt
Szia! Segítek ha nem sikerült volna a frissítés. A csomag tartalmaz egy leírás könyvtárat(ReleaseDoc)
Valamint egy Software könyvtárat. Első lépés minden leírással ellentétben(délelőtt megcsináltam ) A dload könyvtárat felmásolod az SD gyökérbe(formázás természetesen !exfat!) Először a legnagyobb állományt kicsomagolod az (update_sd.zip) az SD/dload könyvtárba! Ha megvan akkor telefon kikapcsol->mindhárom (vol+,vol-,power) gomb egyidejű nyomással és a felirat megjelenéséig tartással indítod a telepítést. Ezzel felrak egy valami C42 vagy hasonló(nem írtam le ) ROM-ot. A kicsomagyolt állományokat törlöd az SD/dload könyvtárból! Na itt kezdődik az érdekesebb mutatvány. Van 2db könyvtár STF-L09_hw_eu és egy STF-L09S_hw_eu az "S" egy másik típus(gondolom) ezért ami az elsőben található update_sd_STF-L09_hw_eu.zip állományt áthelyezed a dload könyvtárba ezután átnevezed update.zip névre és a szervizmenüből elindítod a telepítést tárcsázó -> *#*#2846579#*#* szervizmenü software upgrade-> SDCard Upgrade. Ha minden jó akkor telepít! Ha nem talál semmit akkor ezt a zip állományt is ki kell csomagolni az sd/dload könyvtárba és újra kezdeni a szervizmenüben. Ha sikerül akkor elméletileg "EU" kompatibilis ROM lesz az eredménye. Elméletileg azonnal felkínálja a magyar nyelv/régiót..............
Ha készen vagy akkor valami ilyesmit kapsz:
Viszont ezek után sem jött semmilyen frissítés továbbra sem, mert ez a június 1. változat.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
qltsar
veterán
Kicsit fura a leiras, de elmeletileg ket file-t kell flashelni, eloszor a normal update.app-ot, utana meg a /dload/venrod/update_****_hw_eu.app-ot kell atnevezni update.app-ra, es felflashelni, majd manualisan kell wipeolni utana.
Szukseges egy exFATra formazott SD kartya a filemeretek miatt, vagy esetleg egy pendrive OTG-vel osszekotve a telefonnal.
A teljes belso tarhely torlodik!
-
őstag
-
<Adamsky>
nagyúr
Autóban nekem is hűtve van. Fotózásra van egy Nikon-om, de amiatt nagyon aggódok, hogy ha megyek túrázni, bicajozni vagy épp nyaralni, akkor a legrosszabb pillanatban fog velem szórakozni (és akkor lehet falhoz vágom).
A fotózást igazából azért írtam, mert tudom, hogy sokan mobillal fotóznak, ill. mert azzal tényleg viszonylag hamar előhozható a hiba. -
qltsar
veterán
De, ha a recovery megnézni, md5 hash meg signature check, akkor hogy lehet ezek mellett elrontani esetleg?
Puritánul fogalmazva, ami nem az adott eszközre való, az úgysem megy fel rá (re-brandelést ne tegyük ide), ezért nem értem ezt a 'még véletlenül se válasszuk...' stb. említéseket ezekben a leírásokban.
-
akibor000
aktív tag
köszi, már jön is le neki a szoftver, tegnap linkelt leirás alapján szépen megy....itt is a 125 végűt ajánlotta...a 128as végű az STFL09S-hez irta...de a miénk csak L09 simán. 3,15gb nagyságnak irja a letöltő. ff progiban csak 2.93gb.
ha cimborámnak beválik most, lehet megcsinálom az enyémet is...nem tünik bonyolultnak még nekem sem.[ Szerkesztve ]
-
Dylan_
tag
Ha Waze-t használsz, akkor nézz körül a Waze beállítások között.
Nemrég került bele ez a funkció, hogy ha nincs töltőn a teló, akkor amikor nem kell a navigáció (mert sokára van a következő esemény) akkor akku kimélés miatt leveszi a fényerőt. Tehát ez nem bug, hanem feature.[ Szerkesztve ]
-
-
snakebait
senior tag
-
ForRedGlory
félisten
Nem logikus, mivel jogszabályi változás óta ingyen kell függetleníteni a telefonokat a hűség végén. Az meg plusz munka, ezért pl a Telekom már függetlenül árulja a telefonjait Nem éri meg két év után a macera, plusz sokkal vevőcsalogatóbb, ha a telefon független, mert bármivel használható. A szolgáltatót meg nem feltétlen kell(ene), hogy érdekelje, mivel használod a telefont, elég ha csengeted a számlát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest