- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz svgyula #6834 üzenetére
Ebben igazad van, es meg a kulonbozo appok hasznalatarol nem is beszeltunk.
De ettol meg lehet torekedni ra
Nekem pl nem all szandekomban lecserelni ezt a telod addig, amig birja! Ha 10 evig birna, akkor addig hasznalnam.
Igy mar erdekes az akkukerdes, plane ha naponta toltjuk (igaz, pl csak 50%-60%-ot).Itt egy hasonlo cikk (amit emlitettem azt most gyrosan nem talaltam): [link]
Csak par idezet belole:
- A partial discharge reduces stress and prolongs battery life, so does a partial charge.
- Elevated temperature and high currents also affect cycle life.
- Lithium-ion suffers from stress when exposed to heat, so does keeping a cell at a high charge voltageEs egy masik is: [link]
- Avoid full cycle (zero-100 percent) and overnight charging. Instead, top-up your phone more regularly with partial charges
- Ending a charge at 80 percent is better for the battery than topping all the way up to 100 percent.
- Use fast charging technologies sparingly and never overnight.
- Heat is the battery killer. Don’t cover your phone when charging and keep it out of hot places.
- Turn your phone off when charging, or at least don’t play games or watch videos to avoid mini-cycles.Ha ratalalok a masikra, majd linkelem.
[ Szerkesztve ]
-
chros
őstag
válasz svgyula #6831 üzenetére
> Te nem 20-80% között tartod az akumlátort hanem 40-60% mert a töltésvezérlő dolgozik a 20-90% valós feszültségtartomány között.
Ha ez igy van, akkor meg jobb Volt egy komoly teszt, ami alapjan ezt allitom (es ha jol emlekszem): nagyon sok toltesi ciklust vizsgalt, kulonbozo toltottsegi allapotoknal.
Megprobalom megtalalni ujra (buta modon nem linkeltem be a topikba annak idejen, mikor olvastam).> Soha nem csináltam ilyet telefonnal, sőt nálam mindig a töltés egy egész éjszakára szól most is! Este fel-reggel le!
Koszi, ez megnyugtatao
Mennyi idos a te Honor 9-ed? Es hogy iteled meg, hogyan valtozott ez ido alatt az aksi? (Ha egyaltalan meglehet ezt itelni, a rengeteg app miatt.)Az enyem fel honapon belul lesz 2 eves, a fentebb emlitett modon toltom (amikor csak tudom). Jatszani nem jatszok rajta, csak bizonyos appokat hasznalok, s sokat olvasok rajta (web, ebook).
Majd lemerem ismet a Gsam Battery Monitor-ral mi a helyzet most. -
Anonymus95
senior tag
válasz svgyula #6671 üzenetére
Én sehol nem hagyom magára a telefont. Se kollégium, se munkahely, sehol.
Az asszonykám előtt pedig nincs titkolni valóm.Akinek van az pedig otthon se hagyja magára a telefont. De az meg már nem szép dolog ha az asszonyt megcsalják vagy épp az asszony féltékenykedik. Akkor a kapcsolat nincs rendben.
'Idegen' helyen pedig sosem hagyunk magára telefont. Ha meg én találok egy telefont, megkeresem a gazdáját és nem veszem fel a hívást. Egy esetben veszem fel a hívást, ha Anya vagy Apa nevű hívás érkezik. Így remélhetőleg visszakerül az elhagyott telefon a gazdájának. Munkahelyen meg nem nyúlok hozzá.
De ez én vagyok.Egy dolgot meg lrhet próbálni.
A play áruházból anno régen letöltöttem egy AppLock nevű appot. Akkoriban még nem volt alapból alkalmazás zár. Na de, ezzel a kimenő hívástól kezdve, bluetooth bekapcsolásáig mindent lehetett védeni.
Tégy egy próbát, hátha a bejövő hívást is zárhatod, mert erre már nem emlékszem.
linkDe más ötletem nincs.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
-
bontabela73
aktív tag
válasz svgyula #6557 üzenetére
A fehér sávok ennél a témánál vannak, nem annál, amiről írtál. Az általad említett témánál az AppGallery néz ki csúnyán. Legalább is nálam.
Da pacem, Domine!
-
bontabela73
aktív tag
válasz svgyula #6555 üzenetére
Üdv!
Azt a témát én is néztem, próbáltam. Tényleg egészen jól méz ki, de az AppGallery nálam igen csúnya. A Fájlok és a Galéria alkalmazásokban a menü kinézete eléggé fura. Ha a háttér sötétebb lenne, akkor jobban olvasható lenne a menüpontok szövege. A Black Pie EMUI 9.1-nél pedig pl. a Galéria és a Távirányító appoknál a kijelző tetején és alján fehér sáv van. A Galériánál csak akkor, ha egy adott képet nézünk, az alsó menüsáv nem látható, mert a fehér szín teljesen takar.
Da pacem, Domine!
-
Anonymus95
senior tag
válasz svgyula #6231 üzenetére
Pontosan. Szivattam már meg én is magamat. Kikapcsoltam valamit, 2 nap múlva nem működött valami, utána 4 napig tartott mire rájöttem hogy az a valami okozza, amit kikapcsoltam.
Emellett ahogy írtad is, fontos hogy időnként újra indítsuk a telefon. Már ezek az eszközök is egy komplexebb számítógépnek felel meg, így megérdemlik hogy néha kicsit rendbe szedhessék magukat. Évente meg felfrissülést adhat egy FR. Célszerű ezt a nagy frissítéskor tenni.
Nyilván ezt könnyebb úgy megtenni ha kevesebb személyes adatunk van.. vagyis -nemcsak emiatt, de adataink mentése véget is- célszerű rendszeresen lementeni számítógépünket a képeket, videókat, dokumentumokat.
Én minden nagy kirándulás után így teszek. Laptop osztja a külső vinyót, wifin bármikor elérem telóról. Szóval hazajövök, laptop be, telefon töltőre (legalább addig sem merül, sőt fel is tölt a gyorstöltésnek köszönhetően), indulhat a másolás a külső winchester megfelelő mappájába. Ha végzett, már mehetek is a dolgomra üres tárhellyel és teli akkuval.
Ja és persze a Google is elmentél a képeket, videókat, szóval bárhol elérem az összes képet, amit készítettem.Így könnyebben ráveszem magam, hogy évente csináljak egy kezdeti állapotot.
-
qltsar
veterán
válasz svgyula #6134 üzenetére
Kérlek ezt az IMEI-s kiosztás ne kezdjük el, már többször kifejtettem, bekerült a témaindítóba is, nem erről volt szó, vagy félreértettél, de már a rebrandelést is belevitted a témába.
Én forecast-ra szoktam használni FF-et, hogy megnézzem, hogy approved e valami. Ha igen, akkor kb. 2 hét múlva meg szoktam kapni általában (volt már kivétel). De ettől még HuRu-val akár fel lehetne küzdeni az approved csomagokat elméletben.
[ Szerkesztve ]
-
-
snakebait
senior tag
válasz svgyula #6067 üzenetére
Nálam az arcfelismerés ugyan olyan pocsék mind azelőtt, többször nem ismeri fel mind, hogy felismerné. Újjlenyomattal nem volt semmi gond, most sincs. Viszont nálam az üzemidő romlott. 24 óra alatt lemerül. Azelőtt 1.5-2 nap Ja, és nagy bánatomra a nyolcassal kompatibilis témák itt mind hibássan jelennek meg. Dark témákat használok csakis, de az itt ajánlottakat is kipróbálva mindnél van valami hiba. Most úgy néz ki találtam egyet ami talán jó lesz, nem kiabálom el.
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
Divinity
őstag
válasz svgyula #5854 üzenetére
Az OEM, legyen az Huawei, Samsung, Apple vagy bárki akkor adja el saját neve alatt ha megbizonyosodott a minőségről. Ellenben kínából (vagy akár az ilyen sufni boltokban is) szar minőségű dolgokat is kifoghatsz.
Én kábelből, töltőből egy ideje csak OEM-et veszek mióta kigyulladt egy ebayes töltőm aminek elvileg bírnia kellett volna csak épp nem az volt benne ami rá volt írva.return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
Divinity
őstag
válasz svgyula #5812 üzenetére
Ahogy leírták lentebb, ez nem igaz... ha nem tudnád.
Az Androud 8 alatt EMUI 8 volt és a 8.1 alatt is 8.1. Valamint eddig úgy tűnik, hogy a pite se lesz kivétel. Elelnben semmiféle hivatalos közlemény nincs erről. Ergo az EMUI verziója látszatra követi az Androidét de nem kötelező.
Valamint ezt sem cáfoltam. Szövegértés.
Amit írtam az az, hogy a jelzett verzió az EMUI verziója nem az Androidé, ennyi.return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
Divinity
őstag
válasz svgyula #5734 üzenetére
-1
Elég megosztó a vélemény a MIUI-val kapcsolatban az tény de amit te írsz abszurd. Vagy kifogott egy hibás darabot vagy csak hülyén használta és minden eszköz így működik a kezében.
Dicsérni meg pont itt kell nem a saját topikjában mert ott általában a használók vannak azok meg, emberi mivoltukból adódóan, kevésbé vallanak be problémákat ha kiadták érte a nagy pénzt.return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
nrg_52
addikt
válasz svgyula #5730 üzenetére
Asszonynak note 4-e van mar egy eve, arahoz kepest (harmadannyiba kerult, mint a h9) teljesen hibatlan, meg egyszer nem panaszkodott ra. Neha en is a kezembe kapom, es mindig megdobbent, hogy milyen gyors. Nem kell oket leirni, nagyon jonnek felfele. 3 nap marha keves arra hogy megszokj egy telefont, szerintem nem adott eleg idot neki. En siman vennek mi8-at, vagy prot, brutal jo telok.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
zhorvath
aktív tag
válasz svgyula #5730 üzenetére
Szia!
A Note 4 egy 2017-es modell, 6-os Androiddal.
Gondolom Redmi Note 4, amiről tudható, hogy a Xiaomi low budget márkája volt.
Idén a Redmi önálló márka lett, és ugrottak 1-2 szintet.
A MI Mix3 nem összehasonlítható a Note 4-gyel szerintem.
Teljesen meg vagyok elégedve vele.Minden működik rajta és azonnal.
A kamerája elképesztő, a szuperlassított videótól hanyatt esel.
Nincs notch, az egész telefon majdnem kijelző.Vezeték nélküli töltés sem kutya.
Amúgy első Saomi telefonom, eddig én sem voltam elájulva.
De azért a Mi 8, Mi 8 Pro, Mix3 odab@sznak rendesen.Nem fogok visszatérni a Honorhoz, ez tuti.
[ Szerkesztve ]
-
snakebait
senior tag
válasz svgyula #5697 üzenetére
Szia! Igen, villog a led, meg az értesítő sávon ott is a kis ikon. Elégnek elég és biztos a biztonság végett van így, mert ha be van állítva az arccal való feloldás is, akkor alapból be van kapcsolva egy kapcsoló, hogy zárképernyőn az értesítések tartalma rejtett. De mondom, nekem eddig úgy működött a dolog, hogy még el nem olvastam az sms-t, emailt, stb vagy ki nem húztam a zárképernyőn, addig bármennyiszer feloldhattam a kijelzőt, azok ott maradtak. No, mindegy, ez ilyen, majd megszokom. Köszi szépen.
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
Divinity
őstag
válasz svgyula #5683 üzenetére
Egyszerűen hülyén van fordítva. 3G-n is lehet HD hangot küldeni a VoLTE inkább azért jelentős mert csomag kapcsolt hálózatot használ így hivaskor nem kell lepacsolni a 4G-t illetve normál sebességének tudsz hívás közben netezni.
WTF? Mi az, hogy a VoIP sose működött? Mindig is működött Sőt a VoLTE is egy fajta VoIP.
[ Szerkesztve ]
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
kristof17
csendes tag
-
istibond
tag
válasz svgyula #5519 üzenetére
Nincs kikapcsolva, mar mindent at bogarasztam,tegnap este csinaltam egy FR t is, de most se jonnek meg az ertesitesek idoben.
Pl a vibernel ha jon uzenet valamikor fel perc vagy 1 perc kesessel szol a telefon, valamikor rogton mikor milyen kedve van vagy nem jelez egyaltalan...
A gmail pedig ha hosszab ideig kb 10 percig nem nyulok a telohoz nem jon ertesites az emailekrol.
Nagyon hektikus hol jelez a telo hol nem .... pl messengernel is azt tapasztalom mint a vibernel, probakep felraktam tegnap azt is....
Nem tom mi lehet a gond.. -
bedibazsa
senior tag
-
qltsar
veterán
válasz svgyula #5371 üzenetére
Szerintem feleslegesen csavarod meg a dolgokat. Egyszerűbb, ha ugyanúgy 3 gombossal felrakja a "második" update.app-ot még "recoveryből", egy SD kárya ki-be rakással (már, ha persze van kártyaolvasó, vagy esetleg másik eszköz amiben felül tudja írni a file-t) valamint utána ajánlott egyet wipeolni a userdata & cache particiókat, még mielőtt elindulna először a rendszer.
Nála a hiba abból indult, hogy non-official-t rakott fel, valószínűleg FF-ről, amire már nem fog jönni update, a 374 még nem rolloutolt, nálam is 368 van, majd jön...
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz svgyula #5368 üzenetére
Bar nem toltottem le az allomanyt, de ez nem normal ROM, hanem service repair. Ahogy irtam, mindent wipeol, valamint a masodik update.app azert kell (valoszinuleg), hogy a regio specifikus (/cust) particiot felulirja. XDA-n olvasd vegig a topicot, megcsinaltak tobben is a leiras alapjan.
Te szerintem a normal frissitesekre gondolsz, ott valoban egy update.app van, amit a dload mappaba kell helyezni az extSDre, valamint ebben az esetben nem wipeolodik a belso tarhely.
[ Szerkesztve ]
-
Divinity
őstag
válasz svgyula #5304 üzenetére
Épp ez igazolja azt, hogy nem tudhatod kapsz-e és mikor.
A Honor 8 se volt egy frissítés bajnok már. Az M3-as tablet meg 6.0->7.0.
Én almáról jöttem vissza droidra (OnePlus) és nem mennék vissza nem is erre irányult a hozzászólásom. A frissítésekről van szó.
A pixel drága de nem leszel kísérleti nyúl ezt nem tudom honnan szeded. Már az utolsó Nexusoknál se ez volt a helyzet ezért is jött a rebrand.return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
Divinity
őstag
válasz svgyula #5292 üzenetére
Ezekről sose fogsz pontos információt kapni. Ha állandó frissítést akarsz akkor vegyél iPhone-t vagy Pixel-t. A többi gyártónál midnig bizonytalan a helyzet és fogalmad sincs mikor kapsz meg egy frissítést ha egyáltalán megkapod.
Az FF meg ugye nem hivatalos alkalamzás oda csak össze van gyűjtve minden build, legyenek akár teszt buildek is.
-
imi290
aktív tag
válasz svgyula #5246 üzenetére
Vékony a mágnes,kb fél mm lehet.Nem ér neki a kijelzőnek,mert van ott egy kártya tartó,és van is benen kártya,és az eltámasztja.Szóval a mágnes nem ér hozzá.Vagy ha hozzá is ér,ott a védő üveg a kijelzőn
Nem akartam vele nagyon mókolni,inkább csak kisérletezgettem vele. -
rob2174
tag
válasz svgyula #5198 üzenetére
Szia! Igen amit linkeltem ott az utolsó választás a Honor 9.
De valóban erősen keresni kell a h9et,honor. 9lite a legtöbb eladónál, illetve honor 9A volt még, Azt nem tudom mi lehet a Honor 9A...😁 Olvastam az írásod, de nem szeretnék tokot hackelni, ha lehet.[ Szerkesztve ]
-
Divinity
őstag
válasz svgyula #5042 üzenetére
Bekapcs hosszan, 10sec - 20sec - 5 perc
Bekapcs + hangerő le, 10sec - 20sec - 5 perc
Bekapcs + hangerő fel, 10sec - 20sec - 5 perc
Töltőn és magában is.
Semmi reakció, se rezzenés se villanás, semmi.Csak a facebookot görgette este és megfagyott, aztán elsötétült és ennyi. Ki is kapcsolt mert hívásnál is mondta James Bond, hogy nem elérhető
[ Szerkesztve ]
-
zhorvath
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest