- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
válasz bedibazsa #6188 üzenetére
A telefonkezelőben, az akkunál az alkalmazás indításban lehet szabályozni az appokat. Auton van alapból, ami valóban a nagy fogyasztású appokat bezárja. Főleg mondjuk éjszaka..reggelre több appom is újra töltődik, de nekem ez tetszik is. Ami fontos, ott pedig lekapcsolom az automatát és a felugró ablakban mindent engedélyezve hagyok, így nem áll le.
-
snakebait
senior tag
válasz bedibazsa #6188 üzenetére
A Huawei és Honor mobilok sem olcsók, de a Samsung szemtelenül sokat kér a készülékeiért. Annyit nekem nem ér. Inkább Xiaomi. Van a családban, piszok jól megvannak csinálva külsőleg-belsőleg, gyors mint állat és megfizethető. Személyes véleményem. Peace.
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
aujjobba
addikt
válasz bedibazsa #6047 üzenetére
Lehet, bár nálunk ahogy beér a telefon Wifi hatókörbe, azonnal megjönnek az értesítések, szóval nem hinném hogy ez a baj.
Azért is nem értem teljesen, hogy miért rossz mobilneten, ha egyszer minden hozzáférés meg van adva neki a mobilnethez, és az adatforgalom csökkentő varázslat sincs bekapcsolva. -
bedibazsa
senior tag
-
bontabela73
aktív tag
válasz bedibazsa #5777 üzenetére
Csak azért írtam, mert hátha valakinek nem egyértelmű. A korábbi hozzászólásokban említett 386 frissítés build száma 8.0.0.385(C432). A hozzászólásokból azt szűrtem le, hogy egyesek szerint ez már esetleg a Pie. Ezért írtam, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, hogy a Pie esetében a builld szám 9.0-val fog kezdődni.
Da pacem, Domine!
-
svgyula
addikt
válasz bedibazsa #5684 üzenetére
Szia! A siófoki üzletben!
(#5685) Divinity
A VOIP egy nagy sz@r! Kint Németországban ment folyamatosan 2db PC amiben 2db sim volt. Itthon szintén volt egy szerver jellegű pc szintén egy sim kártyával és 2db voip telefonnal az irodában. Elméletileg mindegyik rendes nagy sebességű net hálózaton volt amíg meg nem untuk azt, hogy használhatatlan! Ezt a "költséghatékonyság" miatt építtette fel annó' a főnököm, hogy ne legyen magas a mobil költség. Soha nem tudtunk az ottlétem alatt normálisan működő beszélgetést folytatni! A legjobb esetek is egy-két percre korlátozódtak. Pont úgy ahogy most az ismerősömmel szoktam beszélni az USA-ból. Neki korlátlan hívása van hozzánk DE szinte mindig berogyik a rendszer pár perc után. Az is teljesen mindegy, hogy melyik állomáson keresztül jön a hívása, volt már minden skócia, spanyolország, németország, olaszország, stb. Természetesen nem Ő választ ezek között! De mindnél ugyanaz. Tehát a VOIP nekem még mindig egy placebó! Bármelyik netes alkalmazás jobb![ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
válasz bedibazsa #5675 üzenetére
Szia! Ez a VoLTE vagyis Hd hívás szolgáltató függő. A h9 tudja. Beállítások-vezetéknélküli és egyéb hálózatok-mobilhálózatok-VoLTE hívások bekapcsolása. Ha a telefon nem tudná akkor ez a funkció nincs bent a menüben........
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
DaDa
senior tag
-
DaDa
senior tag
válasz bedibazsa #5543 üzenetére
csak megvettem az S9et. Ha valakit érdekel írok majd egy összehasonlító írást pár nap múlva.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
DaDa
senior tag
válasz bedibazsa #5541 üzenetére
Igen pont ez ami aggaszt. Párom S8 át nyomkodtam, hogy még is milyen. 20 perc alatt 15%ot merült és az S9 rosszabb üzemidőben mint az S8. A H9 mindig hozza a minimum 4 óra SOT-ot. Még alszom rá egyet de valószínű marad az H9.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
svgyula
addikt
válasz bedibazsa #5509 üzenetére
Szia! Ez érdekes! DE biztosan nem a telefon hanem az apk hibája! A számológép alkalmazását kellene újrakni. Ezt pl a hisunyi-val pc-n keresztül is eltávolíthatod és utána újratelepíted. Ilyen bármelyik telefonnál előfordul. Nekem volt több gyártótól több verzió de ez a legstabilabb. A környezetemben van több szifon is de azok egyike sem bír elszakadni a fali konnektortól.......... A samukról pedig hááát amit adnak és amennyibe kerül........ Persze ki lehet fogni gagyi C, D, brand-ból is "occón" jót de az mindig kockajáték.
-
-
akibor000
aktív tag
válasz bedibazsa #5311 üzenetére
februárban 110e volt a h9 mediamarktban, csak azért vettem meg mert karácsonykor nyertem egy 40e ft mediamarkt vásárlási ajándékkártyát, igy csak 70e pótoltam meg. annyit megért.
pár hete telekomtol ingyen hozott ki a főnököm 3db kék h9et, 18éves flottacsomagra. az ugy megérte. -
svgyula
addikt
válasz bedibazsa #5274 üzenetére
Hát akkor a szemüvegedet kellene először letakarítani! Ha én 3 méterről a TV-n is látom az elmosódott ujjlenyomatom alatt(ami a kijelzőn van) élesen azokat a napfény által megvilágított pontokat akkor neked igen gyenge a látásod!
Vagy talán kattints a képre és nagyíts egyet rajta[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
válasz bedibazsa #5262 üzenetére
Koppkoppkopp, az enyem szepen teszi a dolgat. De igaz, ami igaz, mar johetne valami frissites, ha szigoru szemmel nezem. Nem ertem a huvely rollout politikajat. Van mar ujabb, tobb is, megsem toljak kifele.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
-
qltsar
veterán
-
-
svgyula
addikt
válasz bedibazsa #5038 üzenetére
Hát érthető csak valakinek már lehet, hogy úton van és meglepetés érheti. Én megoldottam volt időm. De én előre tudtam azt is, hogy játékos lesz az átalakítás. Amúgy a honor 6-nál is csak az a tok volt starapabíró amelyikbe a szilikon tok volt beleragasztva! A kemény műanyag rögzítő pár hét-hónap alatt szó szerint széthullott A szilikon tok pedig simán működött évekig.
-
-
DaDa
senior tag
válasz bedibazsa #4887 üzenetére
Se ota-n se FF-el nem jön frissebb. Melyik verzió jött ota-n? 368?
[ Szerkesztve ]
-
Stanbacsi
tag
válasz bedibazsa #4889 üzenetére
Mikor olyan helyre megyek, ami elég veszélyes a telefon szempontjából akkor tokba rakom... Otthon és egyéb helyeken tok nélkül. Viszont nem azért vettem hogy másnak megőrizzem. Eddig karcmentes a dolog.. Vigyázni kell rá ez tény.
Ez a fólia hátra is nem rossz ötlet. Nem tud valaki linket ilyenről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Anime filmek és sorozatok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest