- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zsinnyegtet
aktív tag
Bár én még csak kb. fél éve használom a H9-et de pont a héten néztem jobban körül, hogy ha esetleg black friday vagy egyéb karácsonyi akcióban belebotlanék valamibe akkor mi lenne az...annak ellenére, hogy az én igényeimet szinte teljes mértékben kielégíti. Szerencsére a munkahelyemen lehetőségem van aktuális android illetve iOS modelleket nyomkodni, kézbe venni mivel van pár szintén tech "függő" kollégám.
Fogtam a kezemben Xiaomi Mi8-at mert az öcsém arra tekeredett rá a H9 után...nem szeretnék MIUI-t...semennyire sem.
Fogtam kézben Xiaomi Mi A2-őt...vagyis csak próbáltam 1 kézzel használni de nem nagyon ment pedig 198 cm vagyok. Viszont az android one nekem tetszett.
Fogtam kézben S9-et...ennyi pénzt egyenlőre nem adok telefonért pedig a samu amoled cucca nekem még mindíg nagyon tetszik.
Fogtam kézben Iphone XS-t...valószinűleg a sok év iOS miatt fogott el újra az érzés, hogy KELL...most, hogy már van eSIM a dual dolog sem lehet akadály...de az ára
Konklúzió...nagyon tetszene valami android one cucc kezelhető méretben de egyenlőre maradok a H9-el és inkább elköltöm a 2 gyerkőcre a pénzt...de az ördög nem alszik.[ Szerkesztve ]
A rock and roll az nem egy tánc...
-
-
zsinnyegtet
aktív tag
Most délután nekem is előjött ez a felugró wifis ablak
Nem ide tartozik de én sok év almáról tértem vissza kényszerből mivel marhára meguntam már a 2 telefonnal (céges,privát) való mászkálást. A H9 elég jó alternatívának tűnt. Most ilyen olyan összehasonlításba nem mennék bele, hogy készenléti fogyasztás az appok "minősége" stb. mert ez teljesen szubjektív dolog illetve nem célom semmiféle vitát elindítani ezzel.
Mindenesetre én még kitartok egy jó darabig mellette mert nekem pazar a dual sim a méret és igaziból az akkuval illetve a sebességgel sincs nagyon bajom na és persze a szabaság az ios-hez képest az leírhatatlan. Mondjuk a Moto g6 plus az birizgál egy kicsit...A rock and roll az nem egy tánc...
-
zsinnyegtet
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy miként lehet kikapcsolni (ha már törölni nem lehet) ebben a kib@szott SwiftKey-ben a automatikus javítást/javaslatokat? Hiába veszem ki a pipát semmi sem történik...továbbra is okádja magából a javaslatokat.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
A rock and roll az nem egy tánc...
-
zsinnyegtet
aktív tag
Sziasztok!
Gyári felület...semmi launcher...8.0.
Egyszerűen nem tudom a Gmailt rábírni, hogy kirakja a kis jelvénykét az ikon jobb felső sarkába ha új email érkezik.
Esetleg valami tipp?
Nagyon köszönöm.A rock and roll az nem egy tánc...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizz.hu - vélemények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Asszociációs játék. :)
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest