Hirdetés
-
Mobilarena

Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
miauut
tag
Sziasztok. A készülék melyik könyvtárban tárolja a hangokat??
Köszönöm, megtaláltam. Gyökér/system/media/audio -
Anonymus95
senior tag
válasz
Anonymus95
üzenetére
Elnézést mindenkitől, hogy ennyit írok, de tapasztalat osztás!
A Bluetooth eszközön bonyolított hívást is rögzíti révén, hogy a hívás vonalat veszi, nem a külső hangot, ezáltal a felvétel minősége is jobb.
De mivel hallókészüléket viselek és azt Bluetooth kapcsolattal a telefonommal is tudom használni, így ez a funkció különösen pozitív számomra, mert eddig az így lebonyolított hívások nem kerültek rögzítésre. Vagy ez vagy az. De ez így szuper! Köszönöm a belinkelést!Huawei P8 Arrow Magisk rom alatt (android 6) valószínűleg ugyan ez a rögzítő lehetett, mert az is a rendszerbe épült ugyan így és teljesen ugyan így működött!
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Anonymus95
üzenetére
Helyesbítek: a tárcsázó, beállítások menüben megjelent egy hívás rögzítése opció ahol be lehet kapcsolni hogy automatikusan rögzítsen, illetve csak a mentett telefonszámokat vagy minden hívást. Még jó lenne egy sűrű, hogy néhány kontaktot betegek kivételbe..
-
Anonymus95
senior tag
válasz
üzenetére
Ez remek, főleg, ha úgymond gyári lesz, illetve, ha szoftveresen magát a hívás vonalát rögzíti és nem a kihallható hangot.
Viszont semmi beállítási lehetőség nincs, sokkal nagyobb mint például az általam használt, nem lehet az engedélyeket és az adathasználatot szabályozni. Miért van szüksége egy hívásrögzítőnek kikapcsolhatatlan internet hozzáférésre? -
törölt tag
Hívások rögzítése EMUI 9-et futtató Huawei/Honor telefonokon (root nélkül!!!)
Üdv mindenkinek!
Az itt olvasható cikk leírja, hogyan lehet a még csak EMUI 9.1-en elérhető (jelenleg csak a Huawei P30 Pro készülékeken) hívásrögzítő funkxiót EMUI 9-et futtató Huawei/Honor telefonokon bekapcsolni mindenféle mókolás, rootolás nélkül. Az XDA oldalára kirakták a hívásrögzítő app (még csak a Huawei P30 Pro-ra van előre telepítve gyárilag) apk fájlját, amelyet innen lehet letölteni. A cikk 2 linket is tartalmaz, de a Dropbox link jelenleg nem elérhető, mert nagyon sokan töltötték már le onnan, és a link ideiglenesen nem elérhető.
1. Az apk letöltése után telepíteni kell az alkalmazást a telefonra.
2. Majd el kell indítani egy hívást.
3. A kapcsolat létrejöttekor a bal oldalon megjelenik a Rögzítés gomb. Erre kell rányomni, majd megadni az app-nak az engedélyt a felugró ablakon.A hívás .amr formátumban lesz rögzítve.
Kipróbáltam és tényleg működik!
Ha esetleg a másik linken sem lenne elérhető a fájl, itt van mlg egy: [link]
-
-
Anonymus95
senior tag
Igen, bár ez még nem biztos. Főleg, hogy azt is olvastam nem rég, hogy a megújúlt alkalmazás engedélyek kezelő lehet még sem az android 10-ben jön el, mert sok fejlesztő nem tetszését fejezte ki. Ki tudja mi lesz. Rossz lenne, ha már a wifi-t sem lehetne automatikusan kapcsolni, csak kézi megerősítéssel...az meg úgy akkor semmit nem ér. Annyi erővel már rányomok a wifire.
A lényeg, hogy most még működik. Mobilnet és bluetooth nem megy csak autón. -
Anonymus95
senior tag
válasz
bedibazsa
üzenetére
A telefonkezelőben, az akkunál az alkalmazás indításban lehet szabályozni az appokat. Auton van alapból, ami valóban a nagy fogyasztású appokat bezárja. Főleg mondjuk éjszaka..reggelre több appom is újra töltődik, de nekem ez tetszik is. Ami fontos, ott pedig lekapcsolom az automatát és a felugró ablakban mindent engedélyezve hagyok, így nem áll le.
-
gazso75
aktív tag
válasz
Anonymus95
üzenetére
Milyen beállításokkal megy az ACR ?
-
snakebait
senior tag
-
chros
őstag
válasz
Anonymus95
üzenetére
Woow! Koszi ez nagyon jonak hagzik, majd jatszok vele hetvegen.
"Android tíztől a wifi is tiltva lesz"
Megette a fene akkor az Android-ot is

-
bedibazsa
senior tag
Sajnos az EMUI 9 ki fogja lőni az appokat, ezért tértem át Samsungra, ott nincs mókolás, megy és kész. P20, H9, mindkettővel próbálkoztam, de feladtam.
-
snakebait
senior tag
válasz
Anonymus95
üzenetére
Köszönöm szépen azért a javaslatot, csak kb. 6-8 alkalmazás van kezelve kézileg ami ugye fontos és észrevettem, hogy a rendszer kilövi. Szóval azt mondod nem rossz ez a 4 és fél óra kijelző idő. Hát jó.
ACR nálam piros, fehér szélű körben fehér telefon kagyló, 31.4 Pro, megvásárolt, megy és vételez rendesen. -
Anonymus95
senior tag
IFTTT remek app. Nagyon sokat tud és egyszerű. Vannak már előre elkészített feladatok, de magad is létrehozhatsz. Időzítheted a wifi-t, de az ébresztődhöz os állíthatod, hogy akkor kapcsoljon be.
Én a töltést ezzel csinálom. (Okos konnektorral persze) 5:30-kor bekapcsol és 7:30-ra már biztos feltölt. Illetve ha telefonból kihúzom a kábelt, kikapcsol a konnektor. Kímélem az akksit, hogy nem egész éjjel tölt + a töltő fejet is, mert nincs áram alatt egész nap. De nem is kell huzogálni ki be a konnektorba.
Nálam a wifi lokációhoz kötött, így ha elmegyek otthonról, kikapcsol, ha hazamegyek, bekapcsol. Lehet egyébként arra is állítani, hogyha lecsatlakozik a wifiről (mert mondjuk elmész) akkor kapcsoljon ki. De ez mondjuk abban az esetben nem jó ha nagy a ház vagy több router is van. Ilyenkor inkább a lokáció a jobb.
Nálam van még olyan is például, hogyha a Bluetooth kapcsolat megszakad, (mert kikapcsolom), akkor kapcsoljon ki a Bluetooth a telefonon. (Sajnos Pie óta ez nem tud teljesen magától működni, met kéne egy megerősítést. Rá kell kézzel nyomjak, hogy engedélyezze az alkalmazásnak hogy kikapcsolja a Bluetooth) valószínűleg Android tíztől a wifi is tiltva lesz és nem kapcsolgathatja automatikusan semmilyen alkalmazás.. ezt olvastam.Szóval tégy egy próbát. Időzítve hogy mondjuk 00:00 kor kikapcsoljon, és például az ébresztő kor kapcsoljon be. Vagy azt is időzített.
Ne felejtsd el a telefon közelében engedélyezni a háttérben futást.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
snakebait
üzenetére
Csak javaslat, hogy tégy próbát vele, de kipróbálhatod úgy is, hogy mindet kézzel beállítod. Lehet neked úgy lesz jobb.
Egyébként nem rossz H 9-en az 4 és fél óra/kb 5 óra kijelzőidő lemerülésig.ACR, AdGuard, Norton neke. Is folyamat fut. Kézzel beállítva. Ezenfelül még néhány appot kb 2 hete betettem kézire, mert nem jött értesítés, de picit kevesebbet is bír azóta, de még belefér. Messenger auton van hagyva, az jelez rendesen így is. De AquaMail, Next Spaceflight, PH app pld nem jelez..SzívCity-t sem mertem auton hagyni pld.
ACR:
Auto Call Recorder pro (zöld szegélyű, pitos körben zöld lefelé fordított kagyló)
Tökéletesen, stabilan műkódik. Akkumulátor optimalizálásnál kell átállítani + telefonkezelő appban is engedélyezni a háttérben futást.
Valószínűleg nem minden ACR-rel működik már a Pie, mert a google kivette az ACR támogatást belőle a jogszabályok miatt. Hivatalosan egyik sem kéne hogy működjön, de többen jelezték, hogy működik, köztük nekem is. Valakinek meg nem működik. -
chros
őstag
Sracok, van valami kis app amivel a wifi-t es halozat ki/bekapcsolasat idoziteni lehet? Arra gondoltam, hogy ejjel feleslegesen megy, reggel pedig bekapcsolhatna magatol.
Koszi! -
snakebait
senior tag
válasz
Anonymus95
üzenetére
Tegnap visszaállítottam az appok kezelését a telefonkezelőben automatára ahogyan javasoltad. De, ez nekem nagyon nem jó így, ugyanis vannak appok amik kellene, hogy állandóan fussanak, pl:Amazfit Watch, Light Meneger, ACR, stb. és ezeket a rendszer egy idő után kilövi. Szóval...

Ja, kijelző időm most 4óra 27perc,akku 27% -
snakebait
senior tag
Fr. nekem sem volt csak wipe cashe, de az jó párszor már.
Anonymus 95, nekem oreon volt néhány app ami kézileg volt kezelve, amit állandóan kilőt a rendszer és én azt akartam, hogy mindég fusson. Többit automatán kezelte a rendszer. Most is úgy van ott minden. Akkor azt mondod próbáljak mindent autón, hogy a rendszer kezelje? -
Anonymus95
senior tag
válasz
snakebait
üzenetére
Erre annyit kell mondanom, hogy én (Honor V 10) Oreón manuálisan kezeltem az appok futását a Telefonkezelőben. Pie frissítést követően elmaradt a várva várt nagy üzemidő javulás. Tettem egy próbát és rányomtam, hogy mindent auton kezeljen a telefon. 4-5 óráról felugrott 8-10 órás kijelzőidőre.
Hiába volt 95%-bantiltva az appok futása..és volt negatív hatással a teljes automata mód oreón..pie rendszeren az automata duplázott.
Érdemes esetleg játszani, tetsztelni ezzel. -
snakebait
senior tag
válasz
üzenetére
Nálam megtörtént a frissítés, nagyobb gondot nem okozott, gondolok itt bootlop vagy hasonló, viszont azelőtt nálam elment 1,5-2 napot a teló az én felhasználói szokásaimmal, most pitével meg kb. 12 óra, reggel leveszem töltőről, este lefekvéskor meg már tölteni kell. Ez nagyon nem jó. Nekem az a véleményem, hogy ezt készakarva, tudatosan csinálják, így kényszerítik rá az embereket, hogy újabb mobilt vegyenek.
-
törölt tag
Szia!
Itt olvastam azt, hogy a 9.01.162 frissítést felfüggesztették, mert több felhasználónál is problémák léptek fel a frissítés után. Pl. bootloop, csak s recovery jelent meg stb. (Persze ez nem hivatalos forrásból származik, nem tudni, hogy mennyire igaz.)
Mondjuk, ahogy olvasom az XDA-ra jó néhányan olyanok írnak be, akik valamilyen módon mókoltak a telefonnal.
-
EndR
tag
Sziasztok,
valaki járt már úgy közületek, hogy a jelzett frissítés egyszercsak eltűnt?
Legalább 1 hete szólt, hogy megjött a Pie, de nem volt alkalmam telepíteni, így állandóan elutasítottam.
Tegnap miután csináltam egy backup-ot, ráböktem, hogy mehet, erre hibát dobott. Azóta nem is találja és azt mondja, a C432 a legfrissebb...
Na nem mintha nem lenne jó az Oreo, csak furcsa.
-
ZPKing
tag
Szia,
Én xiaaomi amiazfit Core-al küzdök.
PIE óta Mi fit a és Amazfit tools programmal van kezelve.
de egyszerűen küzdés.
egy darabig úgy ahogy jöttek az értesítések meg a bejövő hívás jelzés.
ma reggelre totál lehalt.
az érdekes hogy az amazfit tools-ból tudom rezgetve keresni az órát.
itt valami értesítés kezelés a ludas.
illetve többször kaptam olyan üzenetet a telón hogy a MiFit ki akarja kapcsolni a Bluetooth-ot.
nem tudom mi a gondja. szerintem hétvégén csinálok egy factory resetet mert frissítés után nem csináltam. -
Lackooo84
nagyúr
Van esetleg valaki rootolva Pie .162-őn?
-
plck
tag
Sziasztok.
Aki Mi Band 3-mat és Pie-t használ, annak megjönnek rendesen az értesítések illetve a hívások az órára?
-
Lackooo84
nagyúr
Ez a teló is dual active, mint a H8, vagy csak dual standby?
-
Anonymus95
senior tag
Nem jelenik meg. Ez két külön dolog. Az egyik szoftveres a másik szolgáltatói kapcsoló, függetlenek. Annyi, hogy a szolgáltatónál belehet kapcsolni és akkor a SIM+en már aktív lesz.
Az hogy a szoftveres kapcsoló egyeseknél miért nem jelenik meg...relytély.. nálam (dual sim) mindkét simnél adja a lehetőséget. Páromnál is..fateromnál is.. -
Toto00
tag
Nekem is két sim kártyás, és nincs VoLTE kapcsoló. ha bekapcsoltatom a szolgáltatónál (telekom), akkor meg fog jelenni a menüben?
-
nrg_52
addikt
válasz
Laszlo733
üzenetére
Idezet a telenor oldalarol:
A 4G hanghívás jelenleg az alábbi készülékeken érhető el:
Huawei P20, P20 Pro és P20 Lite,
Samsung Galaxy S8, S8+, S9, S9+, S10e, 10 és S10+,
Huawei Mate 20 és Mate 20 Pro,
Huawei P30, P30 Lite és P30 Pro,
Huawei P Smart 2018 és 2019,
Nokia 5,1, 6.1 és 7.1
-
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok! Nekem két Telenor -os Sim kártya van a telefonban és az említett helyen nincs VoLTE kapcsoló. Most ugye már a telefonon van a Pie, de a korábbi rendszer alatt sem volt. Mit lehet ezzel kezdeni, hogy legyen?
-
snakebait
senior tag
válasz
üzenetére
Telenor Szerbia. Nálam eddig sem volt és most 9.0.1-re frissítésnél sincs sehol a beállításokban ez a bizonyos Volte. Nem mintha annyira hiányozna, mert nem is tudom mi ez-milyen ez, de azért ba@@a a csőrömet, hogy vannak dolgok amik valakinél vannak, valakinél pedig nincsen.
-
törölt tag
válasz
Anonymus95
üzenetére
A leírtakat csak megerősíteni tudom.
A VoLTE szolgáltatást még valamikor tavaly kapcsoltattam be a szolgáltatónál (Telekom, náluk 4G hanghívás néven fut). Nem kellett túlságosan erősködnöm, szó nélkül bekapcsolták. Akkor még P9-em volt és az egyik frissítés újdonsága épp az említett szolgáltatás megjelenése volt. Ennek ellenére a beállításokban sehol nem volt VoLTE be-, illetve kikapcsolás. Amikor meglett a Honor 9 és Oreo-ra frissítettem, a beállításokban már ott volt a VoLTE, alapból bekapcsolva (a szolgáltató bekapcsolta). Tehát EMUI 8 alatt megvolt. Több ismerősöm is megjegyezte hívás közben, hogy mennyire jó a hangminőség.
-
Anonymus95
senior tag
Telekomos vagyok és a család többi tagja is. Apámnak Honorr 9, Nekem Honor View 10, Páromnak Mate 20. (Anyám iphon 5s, ez most nem játszik)
Szóval H 9 és H V 10 nem támogatott, de Android 9 óta benne van a kapcsoló. Telekomnál be is kapcsoltattam és azóta is jó. Páromnak is bekapcsoltattam még akkor, mikor Huawei P9 lite (régebbi) volt. Be is kapcsolták neki is. (Persze nyílván nem működött, de másfél hete meglett a Mate 20, így beüzemelés után már egyből ment is a VoLTE. Nálunk nincs gond.Nem lehet hogy azon a telón más régiós rom van és azért nincs kapcsoló? Lehet csinálnék egy factory resetet. Vagy ha telenoros a rom, akkor a sima romot tenném fel.
-
Bailey
senior tag
válasz
Anonymus95
üzenetére
Ami érdekes még: A Honor 10-nél még a legújabb EMUI 9 verzió esetén sincs benne a kapcsoló Telenor esetén, pedig a 10-et a Telenor is régóta árulja. A hardveresen hasonló P20-on viszont a VoLTE indulása óta megy. Nekem most Honor View 20 van, amit a Telenor nem árul, mégis benne van a kapcsoló alapból. A 1220 minden kérdezősködés nélkül bekapcsolta, ráadásul prepaid előfizetésre, és működik is rendesen. Más fórumban írták, hogy a Telenor néhány nap után kikapcsolta sok embernél a VoLTE-t mert nem támogatott a telefonjuk. Nekem azóta is megy, pedig ez sem támogatott készülék. De írták, hogy más hivatalosan nem támogatott Huawei esetén is megy gond nélkül. Ezek szerint a Huawei/Honor megkapta a Telenortól a beállításokat, ezért az ő készülékeinél nem kapcsolja ki a Telenor már a szolgáltatást.
-
Anonymus95
senior tag
VoLTE:
Android 9 alatt müködik a Huawei és Honor készülékeken.
2 teendö van.
- Beállítások, Vezetéknélküli és egyéb hálózatok, Mobilhálózat --> VoLTE hívások: bekapcsolni
- Felhívni a szolgáltatót és kérni hogy engedélyezzék a SIM kártyán a VoLTE szolgáltatást, még annak ellenére is, ha szerintük az adott készülék nem támogatja. Erősködni kell.
Indítsd újra a telefont, ha megkaptad az SMS-t a szolgáltatás bekapcsolásáról.
Lám, kész vagy működik.Honnan lehetsz ebben biztos?
Egyes szolgáltatók, készülékek ezekszerint ki is írják. Ahol nem, ott pld. hívást indítasz és a Beállítások, Rendszer, A telefon névjegye, Állapot, Hálózat menüpontban az aktuális SIM alatt a Mobilhálózat típusánál 4G kell legyen. Vagy bekapcsolod a mobilnetet és hívást indítasz. Bal felül a térerő ikonnál 4G/LTE kell legyen és nem 3G. Vagy telepítsd a Tweaker for Huawei appot. Sok hasznos dolog van benne. (Eről is tudok többet írni). Kapcsold be hogy a hálózat típus mindig látható legyen, így mobilnet se kell.
Végső soron, jobb a hangminőség és a hívás indítása/kapcsolódás, a hívás gomb megnyomásával azonnal megkezdődik. (Tárcsázó hang azonnal hallatszik).
Fontos!
Nem minden esetben tapasztalni az utólsó pontban leírt azonnali kapcsolódást, mert ehhez a hívott félnek is tudnia kell a VoLTE-t. Ez pedig mint tudjuk még nem biztos hogy mindenhol aktív..most terjed. Szóval ne búsúlj, ha egyböl nem ezt tapasztalod. Ha túlterhelt a hálózat, akkor is lasabb lehet.
Többnyire ha vezetékest hívok vagy olyanokat, akik már bekapcsolták (mint pld. a családom is, ahol mindenkinek bekapcsoltam), azonnali a tárcsázás, érezhető a minőségbeli javulás és a többi pontban leírtak is 4G/ELTE feliratot mutatnak hívás közben is. És nem vált le 3G-re mint előtte. Direkt agyon teszteltem. Ezért tudtam ennyit írni róla.
Jó aktiválást! -
Toto00
tag
Hali!
#6065-re valaki tud valaki reflektálni?"Wifi híd internet megosztás varázsolható valahogy a telóra? ha a huawei p10 lite-ban benne van, akkor a h9 miért nem tudja???"
-
Bailey
senior tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Próbáltam párszor, és működött. Persze akkor már nem a Honor 9-et használtam elsődlegesként, így csak pár próbát tettem. Egyébként az új telefonom is Honor, amit a Telenor hivatalosan nem támogat, de ott a kapcsoló benne. A 1220-on bekapcsoltattam, és megy gond nélkül. Na ott látni, mert a Telenornál a Huawei/Honor telefonok a VoLTE ikont is kirakják, a hívásnaplóban pedig külön jelzik melyik hívás volt VoLTE.
-
Anonymus95
senior tag
Amit îrt..arra csak annyi, hogy windowsnál is így van. Akárhányszor újra tettem, mindig más volt.
Hogy lehet egyébként visszamenni Oreóra? H View 10-em van, de sztem az mindegy. A metódus érdekelne. Csak letöltöm az oreós romot, dload mappa és 3 gombbal telepítem, mint Huawei P8-nál? -
Bailey
senior tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Nekem Oreo alatt is volt már egy ideje Telekom sim-nél kapcsoló. Nem tudom mikor került be, mert januárban tettem bele először Telekom kártyát, és akkor már ott volt a kapcsoló. Mikor bevezették dominósoknak is, be is kapcsoltattam. Azóta megy rendesen. Edigitalból vásárolt készülék, nem telekomos.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Anonymus95
üzenetére
Azért néztem nagyokat, hogy szinte midnen config fájl stb 100%-ban megegyezett a Honor 8-on levőkkel...

-
qltsar
veterán
válasz
svgyula
üzenetére
Kérlek ezt az IMEI-s kiosztás ne kezdjük el, már többször kifejtettem, bekerült a témaindítóba is, nem erről volt szó, vagy félreértettél, de már a rebrandelést is belevitted a témába.
Én forecast-ra szoktam használni FF-et, hogy megnézzem, hogy approved e valami. Ha igen, akkor kb. 2 hét múlva meg szoktam kapni általában (volt már kivétel). De ettől még HuRu-val akár fel lehetne küzdeni az approved csomagokat elméletben.
-
svgyula
addikt
Szia! Az a helyzet amire én már rájöttem, hogy csak az IMEI alapján lehet egy listából megtudni az egyes telók eredeti típusjelét. Sajna az enyém is valami L00-ról indult (Kínai belpiacos) de egy nemzetközi ROM csodákat művelt. DE van amin nem segít mint pl a Huawei telefonos azonosító mert ott mindig a +86 kinai számot engedne beírni.
Ezért van a ekkora eltérés a frissítések ideje között mert IMEI alapján kapják és hiába van itt Magyarországon a telefon csak akkor jön a frissítés ha az adott IMEI-hez tartozó régióban kiadták. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Anonymus95
üzenetére
Oh, tehát akkor Oreon hiába is keresem, remek...

-
qltsar
veterán
válasz
modflow
üzenetére
Úgy látom, hogy átrendezték két csoportba a dolgokat Pie óta:
STF-L-GRP1-CHN* --> Kínai régióba szánt modellek tartoznak ide, AL-00, AL-10, TL-10
STF-L-GRP2-OVS* --> EU - International - L09
Tehát rövidre vágva a szót, ha az LGRP2-OVS approved, akkor hamarosan jönni fog OTA-n is, valamint HuRu-val felrakható, mivel megegyezik a modell.
Úgyhogy igazam volt a kommenttel, approved a 164
!Persze az is előfordulhat, hogy valamit irtózatosan benéztem
!Nem csak Honor 9, hanem az összes Pie-os [Huawei] telefon ezt a struktúrát követi, ahogy láttam.
-
Lackooo84
nagyúr
-
-
Lackooo84
nagyúr
Ha valaki rendelkezik ilyen készülékkel, és rootolt a telója és lenne egy kis ideje, az legyen kedves dobjon rám egy pm-et. Csak pár system fájlra lenne szükségem (nekem nincs ilyen készülékem), mert az istenért nem tudom kibontani semmivel a system.img-ét ennek a fosnak...
Nah, közben sikerült, a 3876128651723-dik programmal, szóval már tárgytalan....

-
Lackooo84
nagyúr
Ha valaki rendelkezik ilyen készülékkel, és rootolt a telója és lenne egy kis ideje, az legyen kedves dobjon rám egy pm-et. Csak pár system fájlra lenne szükségem (nekem nincs ilyen készülékem), mert az istenért nem tudom kibontani semmivel a system.img-ét ennek a fosnak...

-
kuk@c
tag
Alap mobiladat váltásnál SIM-ek között, korábban sose kért PIN kódot. Na ezt most elkezdte és kicsit idegesítő állandóan beírkálni, persze a teló PIN kódjával együtt...

Esetleg láttatok vmilyen beállítást eme remek funkció kikapcsolására?

@
-
snakebait
senior tag
válasz
üzenetére
Köszönöm szépen a választ és,hogy reagáltál.Most azzal szenvedek én is,hogy vebes felületen próbálom beállítani a képet. Ott sikerül is,de mobilon play árúházban akkor sem jelenik meg. Bármilyen képpel próbálkozom. Töröltem az árúház adataim,kilövés,minden és semmi
Nem tudom mi lehet 
-
Divinity
őstag
válasz
Anonymus95
üzenetére
Ezt nem is állította senki
Mivel 49 készülékre igérte be a Huawei, köztük EU-ban nem túl elterjedt, sőt régebbi késuülékek is így nagy eséllyel megkapja a H9 is a 9.1-et
-
törölt tag
válasz
snakebait
üzenetére
Szia!
Még április elején olvastam valahol a neten (sajnos, nem találom a cikket), hogy a Google+ április 2-i megszűnése miatt előfordulhat ez a jelenség, hogy eltűnik a borítókép.
Már évek óta nem használzam a Google+-t, a mostani borítóképet néhány hónappal ezelőtt állítottam be a webes felületen (nem mobilon). Akkor nekem vagy 3-szor kellett beállítani, mire a telefonon is az a kép jelent meg. Az EMÍUI 9 frissítés után is megvan a borítókép nálam.
-
snakebait
senior tag
Lehet nem ide tartozik, de kicsit fura az egybeesés. Leírom. Play árúházban ha a hamburger menüre bökünk akkor ugye kinyílik a menü balról. Ott van egy profilkép, ami a Google fiókhoz tartozik meg egy háttérkép, ha be van állítva a Google fiókban. No, most az a háttérkép nekem évek óta ott van, nem változtatom. Most a Pie-re való frissítés óta nem jelenik meg. Pedig be van állítva googleban. Újból betettem, de semmi. Mi a fene lehet?
-
djkacor
tag
Sziasztok mi történt vissza vonták a 162 es pie frissítést? Eddig feldobta a telefon hogy elérhető, de most hogy ma akartam frissiteni már nem találja, gépen sem sőt még ff-n sem csak a 164-re írja hogy telepíthető!
-
qltsar
veterán
Ha visszahuzna minden alkalmazasomat gyonyoru szepen playrol, akkor siman...de legutobb nem sikerul amikor visszamentem Oreorol Nougatra, fel sem ajanlotta a lehetoseget, bar HiSuite-tal visszahuzhatnam gobdolom, ami, ha jol remlik ment virtualis gep alol, ugyhogy a legrosszabb esetben ez lesz
.Koszi azert!
-
qltsar
veterán
Bluetooth - Pie tapasztalatok? Nálam itthon a Google Home-ommal teljesen bekrepált, 10 sec, elkezd szaggatni, aztán kimaradnak másodpercek, utána meg elhallgat. Mással sajnos nem tudom kipróbálni. Eddig sajnos nekem katasztrofálisabb a váltás Pie-ra mint anno Nougat-ról Oreo-ra. A felhasználói felület is szaggatósabb 0.5x-es animációkkal. System UI - Status bar pl. notification extension esetén elég csúnyán néz ki, akár gyári téma, akár mókolt (folyamatosságra - FPS-re értem a kihúzást az animációnál [Pl. Messenger, hosszú üzenet / reply]
-
nrg_52
addikt
válasz
freelancer68
üzenetére
Koszonom, oket megtalaltam, de a 30k is sokallom erte, tekintve , hogy 40-ert komplett telefont kapni apron.
-
freelancer68
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

:
!
!