- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szszabo
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, az Android 10-re frissítés megoldható valahogy a készüléken?
Köszi -
bontabela73
aktív tag
válasz gergo8080 #6895 üzenetére
Helló!
Gyárilsg nincs, de lehet rá telepíteni a Huawei saját hívársrögzítőjét. Az előfeltétel, hogy a Hangrögzítő app (gyárilag előre van telepítve) fent legyen, mivel csak azzal együtt működik.
Ezt kell feltelepíteni, utána a hívásbeállításokban be lehet kapcsolni, hogy automatikusan rögzítse a hívásokat.
A hangfájlokat pedig a Sounds/CallRecord mappában lehet megtalálni. A hívásnaplóban is közvetlenül elérhetőek és lejátszhatóak a fájlok, ehhez a Névjegyek appnál a Tárhely engedélyt kell megadni és a hívásnaplóban a részleteknél megjelenik egy kis lejátszás ikon. Illetve a Hangrögzítő appban is elérhetőek a hangfájlok.
Da pacem, Domine!
-
gergo8080
csendes újonc
Üdv!
Hívásrögzítő funkció van ezen a készüléken? -
akibor000
aktív tag
sziasztok! van ebben a készülékben lépésszámláló?
-
szszabo
csendes tag
Mindkettő Telekom
Egyiknél ki tudok választani Automatikus 4G/3G/2G-t (Ha az "előnyben részesített hálózati üzemmód"-ra gondolsz) a Aut 2/3G - csak3G - csak2G mellett, a másiknál, amelyik inaktív, ott ilyen lehetőség nincs. De emlékeim szerint ez korábban is így volt.
Már a szolgáltatót nem választja ki automatán, kézi beállítás esetén pedig Voda és Telenor választható, Tré nincs is...Közben még bújtam a beállításokat, azt találtam, hogy az a SIM aktív, amelyik ki van választva az "alap mobiladat" menüben a két kártyás beállításokon belül.
-
szszabo
csendes tag
De rég írt ide bárki!
Remélem, azért jártok erre, segítségre volna szükségem:
Két SIMet használok (-nék), de csak az egyik csatlakozik a hálózathoz.
Külön-külön mindkét kártya, mindkét slotban jó, de ha egyszerre mindkettő a helyén van, akkor is csak az egyik működik.
Találkozott hasonló gonddal valaki? Megoldási javaslat?
Köszi!
Sz. -
FistXL
senior tag
Nekem is pár napja jött a 231... mire fel ez a mozgás?
[ Szerkesztve ]
-
adabra
senior tag
válasz bontabela73 #6874 üzenetére
"Friss" 2020 májusi biztonsági csomag.
Mi a családban most nyugdíjaztuk a harmadik, utolsó Honor 9-est... Jó kis telefonok voltak.
-
akibor000
aktív tag
válasz bontabela73 #6874 üzenetére
nekem meg pentek du.
-
Sanki
addikt
válasz goblin1983 #6871 üzenetére
Egyéb indítási módokra reagál valamit?
Gépre dugva esetleg valami történik? -
goblin1983
tag
Sziasztok!
Van egy Honor 9, ami kb egy hónapja be sem volt kapcsolva. Viszont ma be akartam kapcsolni és nem ment. Felraktam tölteni, hármat villan pirosan az értesítési led, majd jön a kék alapon a Honor felirat, egy rezgés és loopba fut.
Mi lehet a baj?
Köszi -
bontabela73
aktív tag
válasz csokinick #6868 üzenetére
Ez mindegyik Huawei telefonnál így van. Ha több napig nem indítjuk újra, akkor kéri a feloldókódot. Biztonsági okokból és hogy el ne felejtsük.
Viszont minden újraindításnál is a feloldókódot kell beírni, az ujjlenyomat nem működik rögtön az újraindítás után.
Gemil:
Ezek szerint hosszú idő után most lett újraindítva a telefon?Da pacem, Domine!
-
qltsar
veterán
Szia!
En mennek az email cim iranyaba.
PC-rol jelentkezzen be erre a feluletre: link
Itt vagy Honor 9-kent, vagy STF-L09 kell, hogy megjelenjen. Ha nem latszik, akkor valoszinuleg masik email cim alatt fog szerepelni az eszkoz.
Ezt zongorazza vegig az osszes email cimmel amit hasznal / hasznalt, es utana mehet a password reset az email cimre / keszulekre.
-
csokinick
csendes tag
-
Gemil
tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy az öcsém nem egy hardcore user, van neki egy Honor 9-e, évekig tudta használni újjlenyomat feloldással, viszont valami miatt most feloldókódot kér, amit természetesen elfelejtett. Mivel azt az @mail címet sem tudja, amit használt hozzá, így nem tudom azzal sem feloldani. Próbáltam visszaállítani a gyári beállításokat, azonban a visszaállításkor is írja, hogy a feloldáshoz a visszaállítás után is kérni fogja a bejelentkező adatokat... Töröltem az adatokat, cache-t, semmit nem tudok csinálni a telefonnal. Van valami ötletetek mit kellene tennem?
Minden PC Gamer PC, csak nem mindegy, hogy a pásziánsszal játszol rajta vagy a Crysis 3-mal!! - iPhone 5S
-
imi290
aktív tag
Sziasztok, élő kellett keresnem a telefont. A kérdésem az lenne hogy van a telefonban sötét mód? Nem találom az a baj. Vagy valami alternatív megoldás van?köszi!
-
qltsar
veterán
Első körben próbálkoznék egy SIM kártya cserével. Telenornál 100%, hogy díjmentes, de, ha jól rémlik Telekomnál is.
Ha nincs rá módod, és nem használsz mobilinternetet azon a kártyádon, esetleg próbáld kényszeríteni a hálózatválasztást, hogy ne ugráljon 2-3-4 G hálózatok között.
-
Dylan_
tag
Sziasztok! Régen jártam sajnos erre.
Sajnos az elmúlt pár hétben gondjaim adódtak a telóval.
Két sim-et használok, és az egyik sim kártyán időnként előfordul, hogy nem vagyok elérhető.
Ha én csörgetek valakit akkor kicsöng, utána fel tudnak hívni, de egy idő után ismét nem.
Ilyenkor egyszerűen kisípol, mintha ki lennék kapcsolva.
Ami furi, hogy egyébként ha mással beszélek éppen, akkor küld utána a szolgáltató sms-t, hogy nem tudott XY elérni. A fenti hiba esetén viszont nem jön értesítés.
Kipróbáltam ma reggel, hogy megcserélem a két kártyát (egyik telekom, másik telenor egyébként). Sajnos nem oldotta meg.
Ma egy ismerősöm azt mondta, hogy neki ki is csengett, csak olyan volt mintha épp nem venném fel. Nálam meg semmit se mutatott...Namost szerintetek ez a telefon problémája, vagy sim kártya?
A kártyát egyébként tavaly májusban kaptam. Telekomos.Régen volt egy Asus telefonom, azt azért cseréltem le a végén, mert egy idő után nagyon hasonló helyzetet produkált...
Ezt nem szívesen cserélném le, 4 éves teló de nagyon jól elvagyok vele.
-
rajzol01
tag
válasz rajzol01 #6841 üzenetére
Sziasztok,
1 hónapja csak lecseréltem, mert már nem volt jó a jack és csak 3k-t kellett fizetnem (céges). SamA71.re
Persze szép az új kijelzője és jó a kamerája, de a hangszórója és a hangja fejhallgatón is elmarad szerintem a kis honorétól. Szóval a samsung szégyelheti magát. -
svgyula
addikt
válasz Zoli0726 #6856 üzenetére
Szia! Kezd azzal, hogy a pc-re a HiSuite programmal lemented az egész telefon tartalmat. utána csinálsz egy teljes gyári visszaállítást.
Ha megvan akkor visszarakod a mentést és akkor nézd meg a használati időt. DE!! fontos az is, hogy az alkalmazások is folyton frissülnek! Viszont attól, hogy valami frissebb verzió nem jelenti azt. hogy a működéséhez kevesebb processzoridő kell SŐT!! Általánosságban elmondható ugyanaz mint amit az androidról is minél újabb annál nagyobb a hardver/energia igénye.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Zoli0726
aktív tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek tapasztalata akkucserével?
Nemrég vásároltam edigitáltól "gyári" akkumulátort, de sajnos az üzemidő nem lett sokkal jobb.
Nagyjából az új korában 6-10 óra kijelzőidőből tud 3-5 órát. A mobil tökéletesen üzemel, nagy pazarlásnak tartanám csak az akku miatt új mobilt venni. -
qltsar
veterán
válasz <Adamsky> #6852 üzenetére
Minden alkalmazasban kikapcsol. Samsung megoldasa es OP, valamint Xiaomi megoldasa is kinal erre lehetoseget...
Ahol biztosan tudom, hogy csak egy fekete savot csinal a rendszer a notch / cutoutbol az a Huawei...
Xiaominal 3 beallitas is van, mig a tobbi gyartonal eddig, csak kettovel talalkoztam.
Igy hasznalom az enyemet is, miota megvettem.
-
adabra
senior tag
válasz <Adamsky> #6852 üzenetére
Én is nemrég cseréltem le a H9-et, mert nem bírta a kijelzővel lefelé, térkövön való 5 métereres passzt...
A kompakt méret nálam is fontos, így Pixel 4a lett befutó. méretek
Egyedül a hátlapon lévő ujjlenyomat olvasó miatt ódzkodtam, de hamar megszokható. Autós kihangosító / okosóra / fitnesz trekker esetén pedig a smart unlock miatt nem kell keresgélni.
A H9 ujjlenyomat olvasója akkor is kényelmesebb, de minden másban jobb a P4 .
A szelfikamera lyuk nem zavar/érdekel, de megértem, ha másnak ez fontos. -
<Adamsky>
nagyúr
"OnePlus 7T" - na, az nekem nagy és nehéz lenne a P10 után.
Na, ja ... melyik ujjamba harapjak?
Szóval maradnék ennél a "form factor"-nál (kb. 70×150mm, 150-160 g), de kerülném a "szigetet", "lyukat", "bevágást" ... egyszóval mindent, ami belerondít a képernyőbe. Tudom-tudom, sok esetben "kikapcsolható", de nem örökre, ill. nem minden alkalmazásban. Valamint - ha már magamtól váltok és nem kotlik meg idő előtt a telefonom - akkor olyat szeretnék, ami előrelépés (6-os wi-fi, 5-ös bt. ...)
Ilyen paraméterek mellett elég rövid a lista (ha van egyáltalán ilyen készülék).
Mind1, kivárok. Remélem a sok egyedi ötlettől hemzsegő copycat kínai gyártó hátha készít valami iPhone 12 mini-hez hasonlót. -
-
<Adamsky>
nagyúr
Köszi a gyors választ!
Na, basszus, még egy topic. Én eddig háromról tudtam (1, 2, 3) és azokat én is pörgettem rendesen ...
No, a lényeg röviden: A natív Google Pay app. mióta hivatalosan is használható a Pay Magyarországon, tiltva van. Olyannyira, hogy ha mondjuk apkmirror-ról valaki felteszi, akkor kb. 1-1,5 órán belül letiltódik (Hoppá, mi! Azért ilyet még warez cuccok esetén se láttunk ...)
Mint kiderült a többi felhasználó beszámolójából, alapvetően nem is kellene az app a működéshez, mert az Account services alatt beépülve ott a Pay. Igaz az nem tud annyit mint a natív app. és pusztítóan sokat kell lépegetni azért, ha az ember nem az alapértelmezett kártyájával szeretne fizetni, na de ezt hagyjuk is.
Az a lényeg, hogy az iOS-nek álcázott, nyomokban Android-ot is tartalmazó Emui-ban úgy tűnik ez is el lett ... -va. Egy szó, mint száz, nem megy.
Gondolom nálatok is hasonló a helyzet. Viszont elég döglött a topic, mert gyanítom már mindenki túladott ezen a telefonon (vagy megörökölte az asszony, gyerek, macska, kutya...)
Ja, nekem P10-em van ...ui: Mire váltottál? Én - ha a dolgok így haladnak - még a végén kénytelen leszek egy almás telefont venni. Ma már csak ők tudnak kis méretű és egészen kompromisszum mentes készüléket csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz <Adamsky> #6848 üzenetére
Nálam a telefon családban öröklődött tovább, de az volt az érdekes, hogy mielőtt legyalultam az accountomat a telefonról (ez még június környékén), hogy volt Google Pay alkalmazásom, és nem "tüntette" el a rendszer.
Pay nem működik sajnos normálisan - még - itthon, csak a szolgáltatás elérhető, de az alkalmazás eltűnik pár perc után sajnos a telefonról - nem kell telepíteni, system app-ként a rendszer része elvileg Pie-tól.
Eléggé pörög emiatt a téma az erre szakosodott topic, lehet, hogy érdemesebb oda benézned: [link]
@Sgr_A: Kijelzőt alaposan nézd meg, többünknek besárgult, szervizzel kétszer cseréltettem, mire lett egy nem sárga foltos kijelző, nálam az USB aljzat is elgyengül ~2 év után, de BP-n szerencsére gyorsan megcsinálták, és nem küldték ki a Budaörsi Telemaxba.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
Fiúk, lányok, itt senki sem használja a Google Pay-t? Vagy éppenséggel mindenkinek gond nélkül működik?
-
addikt
Sziasztok
Vennék egy ilyen telót másod telefonnak digis kártyához
Volte vowifi megy rajta?
Van valami ismert széria hibálya? iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
plck
tag
EMUI 9.1.0 altt ki lehet venni valahogy az ébresztésnél azokat az ocsmány képeket?
Elég idegesítő amikor Dark témánál beb*ssza a füves, zöld háttrete hajnalok hajnalán
De leglább a minősége is szar a képnek -
rajzol01
tag
köszi
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz rajzol01 #6838 üzenetére
" ... elébe kellene menni az esetlegesen megjelenő hibáknak?"
Azért ez nem egy sokat futott modern kori dízel (turbo, kettőstömegű, stb.)
Ha, jó és neked elég - ahogy chros is írja - használd! Én is ezt teszem a P10-emmel, főleg mert egyik mai telefon sem vált ki belőlem vásárlási kényszert.
Ha, az a pénz nem hiányzik, ami most megvan az újra, akkor tedd félre (dugd a malacba ) és ha ne adj' Isten pár hónap / év múlva tönkremenne valami, akkor még mindig el tudod dönteni, hogy javítás vagy csere. -
rajzol01
tag
Sziasztok,
3. éve használok egy honor9 készüléket, még mindig gyors és egy repedés sincs rajta, naponta töltöm ugyan, de nagyon meg vagyok vele elégedve. Viszont közeledve a bűvös(?) 3. évhez lehetőségem lenne cserélni egy új készülékre (a pénzkeret kb hasonló mint amennyi 2017ben a honor9 volt) . Mi a véleményetek elébe kellene menni az esetlegesen megjelenő hibáknak ? köszi -
chros
őstag
válasz svgyula #6834 üzenetére
Ebben igazad van, es meg a kulonbozo appok hasznalatarol nem is beszeltunk.
De ettol meg lehet torekedni ra
Nekem pl nem all szandekomban lecserelni ezt a telod addig, amig birja! Ha 10 evig birna, akkor addig hasznalnam.
Igy mar erdekes az akkukerdes, plane ha naponta toltjuk (igaz, pl csak 50%-60%-ot).Itt egy hasonlo cikk (amit emlitettem azt most gyrosan nem talaltam): [link]
Csak par idezet belole:
- A partial discharge reduces stress and prolongs battery life, so does a partial charge.
- Elevated temperature and high currents also affect cycle life.
- Lithium-ion suffers from stress when exposed to heat, so does keeping a cell at a high charge voltageEs egy masik is: [link]
- Avoid full cycle (zero-100 percent) and overnight charging. Instead, top-up your phone more regularly with partial charges
- Ending a charge at 80 percent is better for the battery than topping all the way up to 100 percent.
- Use fast charging technologies sparingly and never overnight.
- Heat is the battery killer. Don’t cover your phone when charging and keep it out of hot places.
- Turn your phone off when charging, or at least don’t play games or watch videos to avoid mini-cycles.Ha ratalalok a masikra, majd linkelem.
[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
Szia! 2018 augusztusban vettem és most adtam el áprilisban. A boltost ismerem és Ő is megnézte és az aksi tökéletes állapotban volt. Most egy Honor 20-at nyúzok és annál is ugyanúgy töltöm mint eddig bármelyiket. Az, hogy "tesztet" csinálnak egy akkora farokság mint az ha meg akarják számolni mennyi hal van az óceánban! Nincs 2db egyforma akumlátor! Típuson belül egy-egy széria lehet teljesen egyforma. DE! Nem elég, hogy két különböző típusú telefonnak SOHA!! nem lesz azonos az energia felhasználása, még a töltés vezérlők is mások bennük mert azt mindig az adott típushoz igazítják. Vagyis lehet tesztet csinálni csak semmi értelme! Ez kb olyan mintha valaki a fingot reszelgeti és közben énekel a rózsaillatról.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
chros
őstag
válasz svgyula #6831 üzenetére
> Te nem 20-80% között tartod az akumlátort hanem 40-60% mert a töltésvezérlő dolgozik a 20-90% valós feszültségtartomány között.
Ha ez igy van, akkor meg jobb Volt egy komoly teszt, ami alapjan ezt allitom (es ha jol emlekszem): nagyon sok toltesi ciklust vizsgalt, kulonbozo toltottsegi allapotoknal.
Megprobalom megtalalni ujra (buta modon nem linkeltem be a topikba annak idejen, mikor olvastam).> Soha nem csináltam ilyet telefonnal, sőt nálam mindig a töltés egy egész éjszakára szól most is! Este fel-reggel le!
Koszi, ez megnyugtatao
Mennyi idos a te Honor 9-ed? Es hogy iteled meg, hogyan valtozott ez ido alatt az aksi? (Ha egyaltalan meglehet ezt itelni, a rengeteg app miatt.)Az enyem fel honapon belul lesz 2 eves, a fentebb emlitett modon toltom (amikor csak tudom). Jatszani nem jatszok rajta, csak bizonyos appokat hasznalok, s sokat olvasok rajta (web, ebook).
Majd lemerem ismet a Gsam Battery Monitor-ral mi a helyzet most. -
EndR
tag
válasz bontabela73 #6827 üzenetére
Igen, nálam is feltelepítette magát ma reggelre. (Spanyolország)
2020. május 1. a biztonsági patch.3210 > R320s > OT 715 > J6 > MY X-6 > 6230 > N95 > N8 > M5 > 9 > S20FE
-
svgyula
addikt
Szia! Rossz hírem van! Te nem 20-80% között tartod az akumlátort hanem 40-60% mert a töltésvezérlő dolgozik a 20-90% valós feszültségtartomány között. Vagyis a telód a 3.7V=0% töltöttség előtt kikapcsolja a telefont. A töltéskor pedig a 4,20V=100% előtt 4,15V-nál kikapcsolja. Vagyis amit csinálsz az egy felesleges nem akukimélő csak egy placebó neked! Ha azt gondolod, hogy a okosabb vagy a telefon fejlesztőinél akik tervezték az áramellátó rendszert, hát nem! Soha nem csináltam ilyet telefonnal, sőt nálam mindig a töltés egy egész éjszakára szól most is! Este fel-reggel le! Soha nem volt egyetlen telefonomnak sem gondja az aksival. A honor 6(2014-es) aksiját 2018-ban cseréltem de csak azért mert megvettem előre mert mindenki reszketett a fórumon aztán a fiókban hevert fél évig, mire úgy döntöttem csere. De az eredeti még akkor sem volt rossz, vagy észrevehetően lepukkant.
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
FistXL
senior tag
Ezt a 20-80/90%-ot én is tartom ha tudom és nem felejtem el levenni, de szerintem ez csak placebo manapság. Lehet, hogy azért töltött olyan irgalmatlan lassan, mert a PC első USB aljzatába dugtam, ami azt hiszem 5V/500mA-t tud. Egy szintén 9V/2A töltővel (P30 lite), mint amilyen a gyári, ugyanannyi idő mire feltölt, nálam valamivel több mint 1 óra, 70-80 perc.
[ Szerkesztve ]
-
chros
őstag
En egy Samsung S5 5,3V/2A-es toltovel toltom, irgalmatlan gyorsan (~1 ora) feltolti (5V a gyari, de 5,3-al sincs baja).
Arra figyelek (par eve olvastam akku meritos-toltos tesztet), hogy altalaban (persze van olyan, hogy nem sikerul):
- 20% ala ne menjen az akku, tehat mehet a toltore (ne meritsuk tul)
- 90%-ot eler toltesnel, akkor mar veszem le is (ne toltsuk tul) -
FistXL
senior tag
válasz bontabela73 #6827 üzenetére
Tölti itt valaki a telefonját egyébként a gyárinál lassabb töltővel? Én próbáltam, egy éjszaka alatt 40%-ot töltött, úgyhogy hagytam a francba...
-
bontabela73
aktív tag
9.1.0.220 a németeknél. [link]
Da pacem, Domine!
-
gazso75
aktív tag
Hali, valami jóféle kijelzőt tudtok ajánláni. Egyszercsak nemérzékeli az érintést
-
qltsar
veterán
válasz bontabela73 #6823 üzenetére
Wow ! Ez nagyon jó hír - főleg a secupatch része - , reménykedjünk, hogy tényleg megkapja a Honor 9 is!
[ Szerkesztve ]
-
rob2174
tag
Older Huawei and Honor Phones will get updated with Huawei Assistant, Browser and Smart Charging...ez még 04.hó végi infó, miszerint emui 9.1re is érkezik majd...
Honor 9re kapott már valaki ilyen OTA frissítést? -
Szala0504
csendes tag
A problémámra találtam megoldást. Ha esetleg valakinél ugyanez a hiba áll fenn, akkor
Beállítások - Alkalmazások - Alkalmazások- jobb felső sarokban 3 pötty - Alapbeállítások -Visszaállítás -
Szala0504
csendes tag
Sziasztok!
Valahogyan sikerült úgy elállítanom a Honor 9-em, hogy a nem fogadott hívásokat nem jelzi ki a telefon.
Többször végignéztem a beállításokat és semmi olyat nem találtam ami megoldaná a problémámat.
Ha már valaki találkozott ezzel a problémával és sikerült megoldania annak megköszönném, ha megosztaná velem, hogy mit és hogyan kell beállítani. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz <Adamsky> #6815 üzenetére
Közben ezt találtam: Are you receiving the 230KB software update on your Huawei/Honor smartphone? Here’s what it means
Szóval gyakorlatilag, semmi. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz bontabela73 #6811 üzenetére
Update. Ami "vicces", hogy maradt a 2019 július 5-i sec. patch level. Vagyis a P9 - amit írtál - most frissebb.
[ Szerkesztve ]
-
bontabela73
aktív tag
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz bontabela73 #6809 üzenetére
A felsoroltak közül - elsőre legalábbis - a Smart Charge tűnik érdekesnek (számomra legalábbis). Ugyancsak a HC oldalán utána olvasva viszont az egész elég nagy humbuknak tűnik.
Pl.: " ... if a user leaves the charging overnight or for a long time. The charger keeps supplying the power to the battery, a state called overcharging. Repeating this process causes battery aging."
Ne szórakozzanak már, hogy ez eddig így működött, és most majd ez az "Okos Töltés" fog ezen a mesterséges intelligenciával javítani." ... slow down the battery to charge 100% when required." - ez is. Szerintem ez már most is így működik. Nem azonos tempóban tölt mondjuk 20%-ról indulva, mint pl. 85%-on.
Ezt meg nem is értem: "While working, the smart charging mode disables the charging icon automatically. But if users want to charge the phone to 100 percent, disabling the feature is necessary."
Mi van? Eltünteti a töltés ikonját? És, akkor nem is tölt tovább? Mennyin áll meg, 80%-on? És, ha ezt ki akarom kapcsolni - akár csak ideiglenesen is - akkor kavarjak le ide: Settings > Battery > More battery settings > Smart charging mode ?Hááát... nem tudom. Ilyen "fejlesztéseket" inkább ne adjanak. Én spec. azzal tökéletesen elégedett lennék, hogy amíg a garanciám tart (2021) jönnének rá a sec. update-ek.
A P9-en egyébként frissült a sec. patch level? Kapott ilyen "okos töltést" vagy csak az AppGallery-vel lett gazdagabb?
-
bontabela73
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Nemrég olvastam egy cikket a Huawei Central oldalán. [link]
A cikk arról szól, hogy korábbi Huawei és Honor készülékek, amelyeken EMUI 9.1 fut, fognak kapni egy OTA-frissítést, amelyben a készülékek megkpaják a Huawei Asszisztenst, a Huawei Böngészőt és az Okostöltés (Smart Charge) funkciót. Ezek rendszeralkalmazásként lesznek telepítve, bár a Huawei Böngésző már most is elérhető az AppGallery-ben (az Asszisztens és az Okostöltés nem).
A frissítés májusban indul, de a cikk szerint még nincs konkrét információ arról, hogy mely készülékek kapják meg ezt a frissítést.
Szerintem lehet rá esély, hogy még a Honor 9 is belefér a frissítési hullámba. Ezt azért gondolom, mert a családban van egy Huawei P9, amelyik kb. 2 héttel ezelőtt egymás után 2 OTA-frissítést is kapott 2 év kihagyás után. Utoljára 2018. augusztusában volt egy security patch frissítés, most pedig egy újabb security patch volt és egy teljes csomag, amellyel hozzáadták az AppGallery-t, mint rendszeralkalmazást, illetve a Galéria kapott javításokat.
Majd meglátjuk, hogy lesz-e frissítés a Honor 9-re vagy sem.
Da pacem, Domine!
-
bontabela73
aktív tag
válasz undercover #6805 üzenetére
Szia!
Erről a problémáról írtak a huaweiblog.hu oldalon. [link]
Az egyik hozzászóló azt írta, hogy a Galéria app adatainak törlése megoldotta a problémát. Nálam nem volt eddig ilyen gond.
[ Szerkesztve ]
Da pacem, Domine!
-
plck
tag
Sziasztok.
Valaki járt már úgy, hogy a galériája egyik pillanatról a másikra folyamatosan összeomlik?
Ha belépek egy albumba ús úgy próbálok megnézni egy képet, akkor visszalép az albumválasztóhoz. Viszont nem mindig, ritkán sikerül menyitnom egy képet, de olyankor ha léptetnék egyet megint visszaugrik.
Ha a "Fotók" fül alatt nyitok meg egy képet, kilép az alkalmazásból.
Valakinek ötlet? -
undercover
őstag
Köszönöm a választ.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz undercover #6802 üzenetére
Én a helyedben megnéznék pár review-t a YT-n (pl.). Nagyon sok jó fülest lehet rendelni "kintről". Nekem pl. egy ilyen 1More van (még 63$-ért vettem, most 60$).
A review-kat pedig azért ajánlom, mert általában kitérnek rá benne, hogy milyen a füles karakterisztikája. Tud-e wireless töltést, milyen a csatlakozója (a "háznak"), stb. Nincs igazán "legjobb" cucc, csak jó vétel, és az "kintről".
Egyébként jókat hallottam a Sabbat E12-ről és az EDIFIER TWS5-ről is. Mindegyik másban, ill. máshogy jó. Ja, egyébként mindegyik Aptx-es, amire szerint nem árt "költeni". -
kuk@c
tag
válasz undercover #6802 üzenetére
Szia!
Ebben az árkategóriában Én tuti nem a Huawei/Honor párost választanám...
Valami ilyesmit keress:
https://focuscamera.hu/sony-wf-1000x-vezetek-nelkuli-bluetooth-fulhallgato-fekete-p473404
Próbáltam Őket, a Huawei "fapados" a Sony mellett...
@
"Csak a Puffin adhat Nekem erőt és mindent lebíró akaratot..."
-
undercover
őstag
Sziasztok! Szeretnék egy bluetooth füllest vásárolni. Szerintetek mi érné meg jobban 45k huf-ig? Huawei freebuds 3 vagy honor flypods lite? Vagy teljesen más?
A segítséget előre is köszönöm.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest