2019. január 17., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Ismét csajos színt kapott a Honor csúcsmodellje

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: AndroidHeadlines

Mármint nem állítjuk, hogy kizárólag nekik lehet szimpatikus, de a hivatalos képek nagyon erősen behatárolják a célközönséget.

Hirdetés

A Honor most már rendre előáll alternatív színvariációkkal, a tavalyi Honor 8 az ünnepekre öltözött cseresznyevirág (kábé rózsaszín) színbe, amivel nem titkoltan a hölgyek tetszését igyekeztek elnyerni. Az idei csúcsmodell ezüstben, kékben és feketében mutatkozott be, de sejtettük, hogy ez nem marad ennyiben. Az első hónapban, mondjuk nem alaptalanul rekordeladásokat produkáló Honor 9 új megjelenése azért kevésbé egyértelműen csajos, a hivatalos sajtóanyag képei viszont nem nagyon engednek másra következtetni.

Luxusapróságok között a Robin Egg Blue Honor 9 (Még egy halom kép a galériában!)
Luxusapróságok között a Robin Egg Blue Honor 9 (Még egy halom kép a galériában!) [+]

Az új színváltozat hivatalos megnevezése Robin Egg Blue, és tényleg, a vörösbegy tojása is hasonló árnyalatban pompázik, de ez igazából még mindig nagyon menta. És már akkor is az volt, amikor Kínában bemutatták. De legyen neki cifra neve. A vörösbegy-tojás kék szín ugyanis nem teljesen új, az viszont igen, hogy limitált példányszámban Európában, először pedig Nagy Britanniában is forgalomba kerül. A specifikációban nem lesz változás, az árban viszont igen, 400 font helyett ugyanis 460 fontot (152 ezer forint) kell fizetni a Tiffany-dobozkára emlékeztető árnyalatért. (Mellesleg nagyon finoman sulykolják a luxus érzetét, kezdve ugye a Tiffany & Co. ikonikus árnyalatával, és a telefon mellé pakolt Hermès parfümmel, ami szintén nem kispálya a luxusmárkák között.)

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.