- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szszabo
csendes tag
Mindkettő Telekom
Egyiknél ki tudok választani Automatikus 4G/3G/2G-t (Ha az "előnyben részesített hálózati üzemmód"-ra gondolsz) a Aut 2/3G - csak3G - csak2G mellett, a másiknál, amelyik inaktív, ott ilyen lehetőség nincs. De emlékeim szerint ez korábban is így volt.
Már a szolgáltatót nem választja ki automatán, kézi beállítás esetén pedig Voda és Telenor választható, Tré nincs is...Közben még bújtam a beállításokat, azt találtam, hogy az a SIM aktív, amelyik ki van választva az "alap mobiladat" menüben a két kártyás beállításokon belül.
-
cseptomi
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.
Csak feltételezés, de mi van akkor ha más egyéb hibája is van a telefonnak ami miatt visszaküldöm és mondjuk nincs alkatrész? Csere utalványt vagy csere telefont adnap plusz ki kell fizetni egy hátlap cserét is?
Ilyen még létezik amúgy? Mert én anno a honor 7 helyett kaptam a 9-est. :) -
svgyula
addikt
Hát olcsó az igaz de kb annyit véd, hogy nehezebben csúszik ki a kezedből. Én a sok próbálkozás után egy ilyet vettem Van hozzá üvegfólia is. Eddig ez a legjobban kézreálló tok(nálam).
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Lackooo84
nagyúr
Működik persze. De nekik nincs rá szükség, mert ahogy néztem a leguccsó H9 oreo romot kibontva abban benne vannak a magyar profilok, pie-on meg tuti megy. Max a kapcsolót kell előcsalni, ha nem jelenik meg magától, és kell mennie.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
bontabela73
aktív tag
Helló!
Pár nappal ezelőtt emailben érdeklődtem a Honor Support-nál, hogy előreláthatóan mikor lesz EMUI 9 és a következő választ kaptam:
"A frissítéseket egy automatizált rendszer küldi ki ügyfeleink készülékeire, IMEI szám alapján. A frissítések megjelenési dátumával, elérhetőségével kapcsolatban sajnos nem rendelkezem pontos információval, a zárt rendszer sajátosságai miatt.
Kérem kövesse hivatalos csatornáinkat, hogy mihamarabb értesülhessen a legújabb frissítések megjelenéséről."
Da pacem, Domine!
-
snakebait
senior tag
Kisérletezgettem kicsit és arra jöttem rá, hogy mégis csak az utolsó frissítés csinálhatott valamit. Eddig az értesítések ott maradtak a zárképernyőn még meg nem néztem vagy ki nem húztam őket. Most meg ha feldom a kijelzőt annélkül, hogy megnézném az értesítést, majd lezárom vissza a képernyőt, akkor többet nem jelenik már meg a zárképernyőn
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
svgyula
addikt
Igen! Mert akkor legalább tudnám azt, hogy lesz@rják az egész HONOR részleget a telefonokkal együtt! Így meg ír valamit aminek semmi értelme és el akarja hitetni, hogy foglakozik a feltett kérdéssel, pedig nem!
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
Szia! Megtörtént! Megformáztam exfat-ra és felraktam a frissítést. Eddig sajna 8 "frissítés" futott faliorára vagyis mindet látta el is kezdte aztán hibával kilépett. Kezdtem a 368-tól (mert az van fent ez jött OTA-n utoljára) és sorba az összeset kidobta hibával. Nem a megtalálással volt a gond hanem a frissítés közben.
-
hawkfoto
tag
Megpróbáltam kilőni de mindenáron frissíteni akart, felidegesitett, igy visszaraktam a 366-ot. Ott viszont van egy olyan gondom, hogy vezetekes headseten es bluetooth kihangositon is s playerpro zendlejatszo par másodperc mulva leáll. Eddig nem csinalt ilyet. Esetleg a 368-ot hogy lehetne kipréselni belole?
-
nonsen5e
veterán
Este vagy holnap megpróbálom összeszedni a gondolataimat, hogy hogyan is volt, mert nagyon egybefolyik minden. Másfél napig nem nagyon ültem fel a gép elől, amíg nem működött minden. Az alatt vagy 10x softbrickeltem / bootloopoltattam a telefont, és az összes custom rom is tiszteletét tette a készüléken.
Végül Oreo-ra találtam meg a megfelelő dolgokat vagy fél tucat XDA thread-ből összetallózva.Lényeg, hogy a Magisk és a TWRP-nek is talán valami kicsit Honor-ra megpiszkált verziója kellett. A nem megfelelő TWRP flashelés okozta a vaku és a kapacitív gombok nem működését, és ez a TWRP törlése után is marad, amíg nem teszi fel az ember a patchelt TWRP-t. Működő funkciós stock FW-re rátéve már a customok (RR / AOSP) is normálisan mennek Oreo-n. Nougaton lehet velük x y gomb nem működik probléma.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
akibor000
aktív tag
-
ForRedGlory
félisten
Koszi az infot. Kar, azt hittem jar, mert a sajat Mate 10 Pro-ban is volt. Mondjuk az mas kategoria.
Ennyi szemetet, amit elotelepitenek vicc kategoria. Tripadvisor, booking.com Asphalt es tarsai. Nem is ertem... Mind1, leszedtem neki a sok hulyeseget.
A telefon amugy eleg jo. Nekem jobban bejon, mint a P10. Az ara meg nem csucskategoria, pedig majdnem abban versenyez.
-
-
vasi89
addikt
Én iphone 7et használok, édesapámnak 1 hónapja vettünk honor 9et. Igaz túl sokat én nem használtam, csak az elején pár napot, hogyha bármi kérdése van tudjak válaszolni mert régen láttam már droidot. De határozottan azt mondom, hogy honor 9, főleg 6s-el szemben. Azt nem tudom, hogy a használat során mennyire lassul be vagy mennyire nem az android de jelenleg nekem is nagyon tetszik. Főleg úgy, hogy tervezem a droidra váltást jövőre. De nagyon sok szempontból jobb a honor, talán annyi h a kamera automata módban az ios-en jobb. Viszont mint fentebb is linkelte valaki, lehet nagyon szép fotókat csinálni a honorral.
-
watador600
senior tag
Értem, de a helyzet az az, hogy GPS nélkül 700km-re van a legközelebbi, nem tudok közelebbit állítani. GPS-t bekapcsolva látom csak a Budapestit, a tényleges legközelebbi szervert.
Viszont a tényen még mindig nem változtat, tegyük fel ha Play áruházból töltök le, akkor wifivel 50-100 kb/s-el szed le, mobilnetre váltva 10 mb/s-re is képes vagyok, nekem ez a nagyon fura.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
watador600
senior tag
GPS nélkül a legközelebbi szerver az 700km-re van. De a speedtest csak szemléltető példa volt. Egyébként ugyan az az eredmény a többi szerverrel is.
(#1917) kislaci
Két router működik otthon, mind a kettővel nem okés. Én a router problémát kizárnám jelen esetben, mert az előző telómmal (Xiaomi Redmi Note 3 Pro) tökéletesen megy minden.
De hétvégén megnézem jobban a routert is. Jelenleg éjszakás vagyok, szóval nappal nem élek
Esetleg valami tipp, hogy a routeren mit nézzek?
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest