- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
Szerintem most már 99%, hogy búcsúzhatunk a hivatalostól: [link]
#Kirin 970[ Szerkesztve ]
-
bedibazsa
senior tag
válasz zsinnyegtet #4996 üzenetére
Nem tudod kikapcsolni, használj Gboard-ot, ott ki tudod.
-
zsinnyegtet
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy miként lehet kikapcsolni (ha már törölni nem lehet) ebben a kib@szott SwiftKey-ben a automatikus javítást/javaslatokat? Hiába veszem ki a pipát semmi sem történik...továbbra is okádja magából a javaslatokat.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
A rock and roll az nem egy tánc...
-
snakebait
senior tag
válasz gergo.dobos #4991 üzenetére
Szia!
Nagyon szépen köszönöm Erre nem is gondoltam,meg sem találtam volna.
Üdvözlet!Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Most vettem észre, hogy bármilyem értesítés kapok, legyen az email, meszenger, viber, bármi, felvillan a kijelző és mutatja a zárképernyőn, hogy melyik alkalmazásba jött, a beálított hangok is OK-ék, viszont mindég mindegyiknél azt, írja, hogy a tartalom elrejtve. Viszont én minden értesítést engedélyeztem, megnéztem újra. Restart, vipe cashe is volt recovery - ből, viszont az értesítések tartalma nem jelenik meg továbbra sem. Mi lehet a gond szerintetek? Emui 8.
8.0.0.368(C432)Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
zhorvath
aktív tag
-
Fr0z3n
őstag
Sziasztok
Az automatikus frissítést hogyan lehet kikapcsolni? -
svgyula
addikt
válasz Gabonetta #4980 üzenetére
Szia! Na még egyszer! A megoldással tisztában voltam! DE eddig a telefon menüben be volt állítva a "szám megjelenítése" és működött! A honor9-nél is, mindaddig amíg újra nem indult, akkor megint be kellett állítani! Kísérlet képen visszaraktam egy bővítővel a Honor 6-ba és lőn codda az pár napos állás után sem felejtette el a beállítást és elküldte híváskor a számot mindenféle szolgáltatós állogatás nélkül. Tehát ha a teló megtartaná újraindítás után ezt az opciót akkor nem kellene a szolgáltatóhoz rohangálni!
Ráadásul a feltöltőkártyával van egy olyan opció is ha lefogy a pénz róla 300ft alá nincs szám kijelzés tehát megcsengetni sem tudsz. Ez ilyenkor az alapbeállításra vonatkozik a menüben "hálózati alapértelmezett". Ha viszont a feltöltéssel nem kapcsolja vissza a rendszer automatikusan akkor lehet megint bemenni a szolgáltatóhoz. Mert az email semmit nem ért!!!! Azt válaszolták "megnéztük és minden rendben a rendszerünkben!? A helyi terminátor meg egyből mondta "ja, ez nem volt bekapcsolva, most már minden ok" szerinte.............NA BRAVÓ
Az egész csak ezért érdekes mert a droid 6 már az alkalmazásokat is visszadobta egy újraindítás után nemhogy a beállításokat! Tehát ez már biztosan a ROM hiba. Lehet egyedi de azért megpróbálom valahogy jelezni a gyártó fele, Ha(?) még foglalkoznak vele és jön rá frissítés talán ez is belefér.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
akibor000
aktív tag
használ valaki RBiker progit ezen a telon(hon9)??
nekem valamiért nem akar jol dolgozni és utvonalat rögziteni, mi lehet a gond??? -
svgyula
addikt
Hát pont ez a kérdés! A régi kártyámmal nem volt soha gond kijelezte a számot állandóan. Most azt nem tudtam eldönteni(mivel a régi kártya már inaktív és nagy is volt) melyik csinálja a hibát a teló vagy a kártya.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
Urak van egy kérdésem. Ma vettem észre, hogy a hívószám kijelzést nem menti el a telefon! Beállítottam, hogy jelezze ki mindig a számomat erre ma megint nem jelezte amikor hívtam a fiamat. Neki meg úgy van beállítva a telója, hogy ha szám nélküli hívás van azt egyből kidobja.
Eddig egyik telómnál sem volt ilyen gondom. Mondjuk kártyát cseréltem mert a régit nem lehetett ekkorára lefaragni. Volt már valakinek hasonló gondja? Ja ami még fontos én minden este kikapcsoltatom a telefont és amíg nem kelek fel nem is megy! Ezen nem akarok változtatni! Évekig így használtam a honor 6-ot és soha nem volt gondja.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
madhat911
tag
Sziasztok!
Jelzett a telefon, hogy letöltötte a B183-at és újraindítás után telepíti is. Ezt meg lehet valahogy akadályozni? B150 van rajta és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Nem olvasom napi szinten a fórumot, de nem hiszem, hogy ez kell nekem...
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
svgyula
addikt
válasz gazso75 #4958 üzenetére
Szia! Aki ezek nélkül nem képes értelmezni annak nem írok többet. Majd hív ha fáj a hasa.......Nem lexikont vagy értelmező szótárt akarok írni csak sima üzenetet. De ez még így is értelmesebb mint amiket a sok 1bit-es elmebeteg a fosbukon egymásnak üzen. Ha azt megérti bárki ezzel sem lehet gondja.
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
válasz Divinity #4955 üzenetére
Szia! Hát amióta lehet "beszélni" a telefonhoz nem kézzel írom/pötyögöm az sms-t hanem csak elmondom és tudja és tudja....... ha nincs nálam a szemüvegem még beszél is hozzám ha megkérem a szövegolvasásra. Azért ezek a funkciók nálam is kellenek. A felhő jó ha esetleg pofán vágják a telót legalább a munkámról a képek megmaradnak és nem kell újra esetenként több száz km-t utazni egy új képért.
-
chros
őstag
válasz Divinity #4955 üzenetére
Jo latni masok hogy csinaljak Nem tartom magam maradinak, habar old school vagyok, de ami sok az sok mar nekem
(#4952) chros: "Uj 2.5R verzio a Proto8 kernelbol"
No, ettol most indult ujra a telo magatol, ugyhogy ezt a verziot csak eros idegzetueknek ajanlom Megyek vissza 2.0R-re.[ Szerkesztve ]
-
Divinity
őstag
Nekem a szinkronizáció miatt elsődleges a Chrome, mindenem is levan benne mentve.
Drive-ot elég aktívan használom, Duo-t hébe hóba de jó Face Time alternatíva.
Igen én beszélek a telefonomhoz, sőt Google Home és Google TV is van amikhez szintén beszélek.Persze ahány ember annyi használati mód csak hirtelen fura volt, hogy ilyen alap alkalamzások mennek a levesbe nálad.
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
chros
őstag
válasz Divinity #4953 üzenetére
- Chrome helyett Brave-et (Chromium-ra epul) hasznalok (es Via browser masodikkent)
- Drive, Duo: soha nem hasznaltam oket, igy nemtom, hogy szivjak-e az aksit
- Google: ez biztosan kell? beszelsz a telohoz? En inkabb a fenti 2 browser-rel keresek googli-ban (egyebkent ez biztosan szivja az aksit, plane ha a Feeds be van kapcsolva, en ruhellem)Arrol nem is beszelve, hogy par ev ota, ha tehetnem, egyik nagy ceg termeket (Alma, M$, Gugli, arckonyv, whatsapp, stb.) sem hasznalnam, ha nem lennek ennyire lusta beuzemelni alternativat helyettuk.
[ Szerkesztve ]
-
chros
őstag
Jopar beepitett appot leinstallaltam, s a kovetkezoket deaktivaltam (vagy nem kellenek vagy hasznalok masikat helyettuk):
- Chrome, Drive, Duo, Email, Google, Google Play Movies, Google Play Music
- HiCare, WeatherUj 2.5R verzio a Proto8 kernelbol.
-
chros
őstag
Vegigolvastam a topikjat, s vannak meg hibai (kb 2 hetes a GSI), igy hanyagolom egyenlroe.
Akkuido beszamolo Proto8 kernellel:
- 2n 0o up, 4o 30p sot, 61% akku hasznalat (39% a maradek) (battery profile, manualis brightness, wifi/mobile-data mindig megy, 1o 10p youtube video-val, location high-accuracy-ra allitva, nincs jatek, nincs navigacio, adaway installalva).@(#4849) bedibazsa: es koszi a reszletes akkuleirast, ez gyozott meg anno
[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
Tisztelt Urak/hölgyek!
Megjött a teló ma délben. Már letöltötte a STF-L09 8.0.0.368(C432) frissítést. Belaktam, nem is gondoltam volna, hogy ennyire egyszerű lesz! A honor 6 mentést simán felraktam rá és "lőn codda" mindent felismert és telepített is...... Most már csak használni kell! Remélem ez is megy 4 évig hiba mentesen.[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
veterán
Én teljesen biztos vagyok benne, hogy nem lesz hivatalosan új frissítés.
Évről évre rövidül a telefonok supportja.Kijött a Treble, és végre 3-4 évig lehetne kb. idő és energiabefektetés nélkül támogatni egy telefont - nem várná már 1.5 év után is a user a hűség lejártát, hogy végre vehesse az új telefont, mert használhatatlanságig lassult a régi - véletlen egybeesés, hogy a huawei pont most lezárta a bootloadert?
Unofficial rom biztos lesz.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Dtomka
veterán
Android 9 Pie update roadmap for all devices
Huawei Honor 9 and V9 Eligible Q1 2019 -
Stanbacsi
tag
válasz novakalex #4933 üzenetére
Érdemes lenne. Nem értem, én egész nap nyomom. Facebook, youtube, twitter + Waze (GPS használat)... és este 20% körül rakom töltőre. De akkor már nagyon lemerültnek számít nekem. Alap esetben 30-40 % estére. Vagy egy nagyon jó darabot kaptam, vagy tényleg odaver az akksinak a full lemerítés...
U.I.: Csak fél éves, de ugyan olyan az akksi.
[ Szerkesztve ]
-
novakalex
aktív tag
Nekem zsír új teló és 2 - 2,5 óra kijelző időnél többet nem tudok elérni mert lemerül teljesen... Érdemes visszaküldeni gariba?
-
Bailey
senior tag
Nekem sem lett semmi baja a régi Honor 9-nek 1 év alatt. Remélem az újjal sem lesz ilyen gond. Viszont az egyik youtube tesztben mutatták, hogy a hátlapi üveg egyik sarka megrepedt 1-2 nap után, pedig állítólag nem ejtették le, nem ültek rá, vagy hasonló. De lehet, hogy az a készülék anyaghibás volt, ezt tippelték ők is. Én a régi Honor 9-re Nillkin H+ üveget tettem előre. Előtte kipróbáltam többféle üveget, vagy fóliát, de egyik sem passzolt rendesen. A fullos fajtát nem szeretem, mert sok helyen írják, hogy az csak a széleken tapad, és egy idő után feljön. A többinél meg levegős a széle, és én nem bízom a folyadékokban. Viszont a Nillkin üveg szinte tökéletesen passzolt rá, nem lógott bele a kijelzőbe a széle, így nem zavarta a képet, ráadásul, csak az alsó sarkán volt alig láthatóan levegős a széle, talán mert bénán tettem fel, de egyébként szinte tökéletesen passzolt. És több mint fél év alatt sem ment bele semmi kosz a levegős részen. Az új Honor 9-hez is rendeltem egy ilyen üveget, de még nem jött meg. Remélem azt is fel fogom tudni ugyanúgy tenni.
[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
Lehet ott valami anyag hiba lehetett. Én eddig kétszer ejtettem le. Egyszer mell magasságból csak egy szilikon tokkal és egyszer WC kő padlóra tok nélkül pofára. Mindkétszer 2 évet öregedtem míg lehajoltam. Utána 1 évet fiatalodtam mert semmi baja nem lett. (kopp kopp kopp). 2 év viszont oda az életemből.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest