- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
Megérkezett végül hozzám is a 377.
-
adabra
senior tag
válasz akibor000 #5597 üzenetére
Esetleg ellenőrizd az APN beállításokat.
Vodafone-nál pl az alapértelmezett az "internet.vodafone.net" tömöríti az adatforgalmat, ami bizonyos applikációknak esetleg nem jó. A "standardnet.vodafone.net" nem tömörít.
Nekem évekkel ezelőtt volt gondom egy VPN eléréssel, akkor átállítottam, és az megoldotta.
Nem mondom, hogy nálad is ez okozza, illetve nem tudom, hogy a Voda még mindig így működik...Feltöltős kártyánál esetleg más lehet az APN...
-
svgyula
addikt
válasz akibor000 #5595 üzenetére
Szia! Ez a jelenség összefüggésben van az energiagazdálkodással. Szinte biztos, hogy a képernyőzárral a mobilnet is lekapcsol. Én erre keresnék rá az engedélyek között. Ha van mentésed a rendszerről akkor csak ~15perc a factory reset után a visszaállítás! Már írtam, hogy én a honor 6 mentését raktam fel a honor 9.re és megvolt egyszerre minden beállítás. Apró kiigazításokkal működött minden!
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
akibor000
aktív tag
válasz bontabela73 #5592 üzenetére
nem csináltam meg. nincs rá időm
-
akibor000
aktív tag
ma ujrakezdte azota nem javult meg.
-
imi290
aktív tag
Képernyő felvételnél van választási opció a hangfelvételre.Média,mikrofon,és nincs lehetőségek közül.
Eddig nem volt.377-es frissítéssel jött. -
akibor000
aktív tag
beteges a telo az uj update ota.
mesenger meg viber üzenetek ugralnak, vagy elmegy vagy nem.
irja h ellenörizzem a net szolgáltatást.
waze hol jo hol nem. katasztrofa.
faxbuk is vagy jelez vagy nem h van valami. -
jim bcs
nagyúr
377-es frissítés megjött, tavalyi telenor vásárlás.
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
qltsar
veterán
válasz barisssa #5579 üzenetére
Nem, ez tovabbra is fennall, viszont en attertem a normal messenger ertesitesekre a chat-head-ek helyett, igy nincs problema, de ha valami a kijelzon eloterben rajuol, akkor ottmarad az eltuntethetetlen ertesites. Ezt a 'feature'-t, 8.1-tol megint nemithato, de ugy e nalunk 8.0 az alap.
-
barisssa
tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam hogy ismét frissítsek e 8-ra, mert jelenleg 7-es van fent, amivel többé kevésbé meg vagyok elégedve. Még év elején volt fent az oreo, de vissza is álltam nugát-ra az értesítési problémák miatt. Megoldották már azt hogy véglegesen el lehessen tüntetni egy értesítést, az értesítési sávból? (Annak idején is volt szerintem téma) Messengernél volt egy állandó értesítési sáv amit nem lehetett sehogy eltávolítani.
Köszi az infot!
-
titankahn
tag
válasz bontabela73 #5573 üzenetére
Kéne hogy legyen benne egy gaming suite app ami nincs sajnos 😟
-
mar_tin
tag
Mondjuk mindegy is, hogy benne van e vagy sem mert össz vissz két játékot támogat a PUBG MOBILE -t és Mobile Legends: Bang Bang -ot.
-
bontabela73
aktív tag
válasz titankahn #5571 üzenetére
Helló!
Nos, igen, a 377 újdonságainak listáján (changelog) nem szerepel a GPU Turbo. Azonban, ha feltételezzük azt, hogy egy újabb verzió magában foglal mindent, ami a korábbi verziókban megvan, akkor igen valószínű, hogy a 377 tartalmazza. a GPU Turbo-t. Nekem még nem jött meg, de ha megjön a frissítés, keresgélni fogok, hogy valahol meg van-e említve.
Esetleg a Project Menu-ben meg lehetne nézni, ott vannak szoftverrel kapcsolatos infók. A tárcsázóba be kell pötyögni a *#*#2846579#*#* kódot.
Da pacem, Domine!
-
akibor000
aktív tag
most kerestem rá, nekem is feldobta a 377et.
-
titankahn
tag
megjott az uj frissités de nem látok a menuben semmi nyomot a gpu turbora, illetve semmi javulast se, sztem kimaradt, honnan lehet tudni hogy ha benne van?
-
DaDa
senior tag
ígértem egy Samu S9 / Honor 9 összehasonlítást. Lassan 5 napja van meg a telefon. Ennyi idő kevés persze de az én szubjektív véleményemhez talán elég.
-A kijelző persze fenomenális az Oled miatt azonban nem mérföldekkel jobb a H9-nél. De a kontrasztja földhöz vág valóban.
- nekem nem tűnt lassúnak a Honor de mint később kiderült ez azért volt mert nem volt összehasonlítási alap mellette. Persze mindennapi használatban bőven elég a h9 de a Samu sokkal fluidabb bármely menüben. A galéria több 100 képét az első alkalommal is olyan gyorsan betöltötte, hogy nem hittem el. Ezen kívül a programok elérése a képszerkesztés és szinte minden rendkívül gyorsan jön be Samun.- a Sw az emuihoz képest nekem jobban bejön. Nagyon hiányzott a mappazasi lehetőség app drawerben. Talán ezen a téren tetszik sokkal jobban a Samu. Érezni, hogy minden egyes funkción gondolkodtak a készítők és olyan jó launchert hoztak össze, hogy eddig nem tudtam belekötni. Olyan apró nüanszok, beállítások vannak ami egyértelműen a felhasználókért van. Féltem a Samu felületétől de nagyon bejön. Az edge panelt imádom.
-ujjlenyomat olvasó sokat fejlődött, pillanat alatt és eddig tévesztés nélkül működött az hátrány, hogy hátra került de ezt az előlapi felélesztő gomb megoldja ha beállítom a BiP-em biztonságos eszköznek akkor szembőlis feloldható egy gombnyomással.
-es akkor az üzemidő. Ez eddig vegyes..ha nyomogatom folyamatosan akkor wifin első nap 6 órás SOT jott össze. Aztán volt 2 nap készenlétes nap 4g-vel és apró használatokkal. Úgy 4 óra SOT jott össze merülésig. Talán a H9 szintjét hozza és a Pie csak segít ezen majd ami január végen jön ki
- a másik ok amiért belevágtam a cserébe, hogy hamarosan érkezik rá a Pie igy egy főverzió váltást igy is megélek míg nem hinném, hogy a h9 megkapja..
Úgy érzem megérte a BF os 170ezres ár.
Röviden ennyi jut eszembe.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
bossvico
senior tag
Hali, nekem csak a 375 öt dobja fel, azt is csak akkor ha rákeresek a teljesre. Asszem azt nem töltöm le. Most 368 van rajta.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
bedibazsa
senior tag
Másnak is jelzett frissítést a teló? Nekem most dobta fel a 377-et. 3,24gb, egész nagy.
-
akibor000
aktív tag
nekem is samu galaxy fut a honor9 mellett.
valamikor nyáron cseréltem le a honor9-et s7re, majd pár hétre rá s8 lett belöle.
jobban tetszett, könnyebb használni.
pár napja meloban kihajoltam az ablakon(1.emelet) a mellzsebböl kicsuszott az s8, pont az élére esett betonra, volt rajta szilikontok,de nem védte meg, totál betört a kijelzöje,be sem kapcsol. ujra elöszedtem a h9et, szokatlan,menüje logikátlanabb. -
-
qltsar
veterán
Ez igen...! link
[ Szerkesztve ]
-
Gabonetta
aktív tag
válasz Fordos Laci #5545 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod!
-
DaDa
senior tag
-
bedibazsa
senior tag
Engem érdekelne, nagyon is. Szerintem nyugodtan jöhet itt offba is, lehet, hogy sokunkat érdekelne, hogy megéri-e a kb. 100 ezer forintos többletet.
#5545 - Én 11 hónap után végre találtam olyan üvegfóliát, ami tökéletesen illeszkedik, nem jön fel. A majd' egy év alatt hajszálkarcok sajnos keletkeztek, egész sok, de nem zavaró egyáltalán. Sosem volt a telón kívül más a zsebemben.
[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
válasz bedibazsa #5543 üzenetére
csak megvettem az S9et. Ha valakit érdekel írok majd egy összehasonlító írást pár nap múlva.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Gabonetta
aktív tag
Milyen tapasztalatok vannak a kijelző karcállósságát illetően? Így egy év után már levenném a fóliát. Ne tegyem?
-
bedibazsa
senior tag
Tegnap ismerős S9-ét kipróbáltam, gyorsabb, mint a H9, meg nem annyira fluid, és igen, merült, mint a búvár. Marad a Honor, még az egy év gari alatt kicserélhetik egyéb részeit és akkor lesz egy kvázi új telefonom. Egy év múlva meg majd valami aktuális csúcs jöhet. Csak bajban leszek, mit vegyek a számlás csomagomhoz. A H9 67 ezer forint volt, ennyiért nem hiszem, hogy újra lesz deal.
-
DaDa
senior tag
válasz bedibazsa #5541 üzenetére
Igen pont ez ami aggaszt. Párom S8 át nyomkodtam, hogy még is milyen. 20 perc alatt 15%ot merült és az S9 rosszabb üzemidőben mint az S8. A H9 mindig hozza a minimum 4 óra SOT-ot. Még alszom rá egyet de valószínű marad az H9.
-
DaDa
senior tag
Lehet, hogy elcsábulok ma egy S9 felé. Most 169ert egész jó ár. Megy a dilemma. Szeretem ezt a telót de az újdonság varázsa is erős. Nehéz az élet
-
Toto00
tag
Viszont ha rámegyek a rendszerfrissítés menüben h a "legfrissebb teljes csomag letöltése" ott felajánla a 375-t, de a "frissítések keresése" gombra kattintva azt írha, h nincs frissítés.....
-
Toto00
tag
sziasztok! 368as romon vagyok és nem ajánlja fel a frissítést. ff-el nem telepítettem még ezért várom h hivatalosan jöjjön. mi lehet az oka h nem ajánlja fel?
-
qltsar
veterán
Csak egy érdekesség: nem is tudtam, hogy megoldották az új Kirin-ek nyitását. FunkyHuawei támogat minden Kirin modellt, egy csekélyke összegért cserébe: ~16k HUF (55$) !
-
nrg_52
addikt
Megjott a telo szervizbol, nem jart pesten vegul. Tokeletes az eredmeny. Uj elolap, hatlap, keret, akksi. Szinte uj megint a telefon.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
DaDa
senior tag
válasz martonz #5528 üzenetére
Én is próbáltam de szintén csak pörgött a win frissítés. 😀 Hagytam a fenébe.
-
svgyula
addikt
válasz martonz #5526 üzenetére
Szia! Egyszer megnéztem de nem látott semmilyen telefon amikor rádugtam így ezt a windows-os "ötletet" elvetettem.
Miért nem a hisuite-ot használod? Az működik rendesen a win áruházas alkalmazásai hááát na. Ha rádugod a telót egyből indul még azt is mutatja, hogy mit kell csinálnod a telóval a sikeres kapcsolathoz.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
martonz
csendes tag
Sikerült már valakinek működésre bírni a Windows 10 1809-es Your Phone alkalmazást?
Nálam csak folyamatos "Refreshing" van, de nem jelenik meg se egy kép, se egy sms.
Verziók: PC 1.0.12964.0, Android 3.3.4_51620
Már mindent próbáltam, de sehogy se akarja a tutit. :-/ -
nrg_52
addikt
Na igy egy het utan elkeszult a telom, holnap megyek erte. Ezek szerint megjavitottak. Kivancsi leszek...😀 Remelem legalabb a keretet is kicsereltek, mint a multkor.
-
istibond
tag
-
-
istibond
tag
Annyival meg kiegeszitenem hogy ahogy bekapcsolom a kijelzot rogton megjelenik az ertesites a zarkepernyon.
Bocsi a duplaert. -
istibond
tag
válasz svgyula #5519 üzenetére
Nincs kikapcsolva, mar mindent at bogarasztam,tegnap este csinaltam egy FR t is, de most se jonnek meg az ertesitesek idoben.
Pl a vibernel ha jon uzenet valamikor fel perc vagy 1 perc kesessel szol a telefon, valamikor rogton mikor milyen kedve van vagy nem jelez egyaltalan...
A gmail pedig ha hosszab ideig kb 10 percig nem nyulok a telohoz nem jon ertesites az emailekrol.
Nagyon hektikus hol jelez a telo hol nem .... pl messengernel is azt tapasztalom mint a vibernel, probakep felraktam tegnap azt is....
Nem tom mi lehet a gond.. -
-
bedibazsa
senior tag
Igen, azt hiszem, tavasszal valamikor jött be, ami egy hasznos funkció.
#5516: Nálam csak 7.0 Android alatt csinálta ezt, de akkor beraktam védett alkalmazások közé, így nem lőtte ki a háttérből. Most kerestem, 8.0 alatt nincs ilyen funkció, de szerencsére nekem nem is csinált Oreo alatt ilyet a Gmail.
[ Szerkesztve ]
-
G_N
csendes tag
Láttátok már, hogy mobilnetnél lehet fordulónapot állítani végre?
"Valószínűleg mindenki életében az a legnehezebb pillanat, amikor meg kell ölniük az egyik szerettüket, mert azt megszállta a sátán..."
-
istibond
tag
Sziasztok! A telekomtol beszereztunk a csaladba egy ilyen telefont.
Egy problemank van hogy a gmail alkalmazas ertesitesei nem jonnek meg ha hosszabb ideig(kb 10 perc) nem nyulok a telefonhoz.
Mar mindent neztem a beallitasokban,engedelyezve van az ertesites,szinkronizacio,az alkalmazas lakat alatt van hogy ne zarja be..
Valami tipp hogyan lehetne megoldani ezt a problemat?
Koszonom -
nrg_52
addikt
Nem tudom eldonteni, hogy orulnek neki vagy sem, szeretem a 9-et. Viszont ha tenyleg csereutalvany lesz, aklor lehet, hogy kiprobalok egy mi8-at. Vagy marad a honor 10. Nincs mit tenni mar elkuldtek. Kivarom.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Uhhh basszus, reszvetem. Remeljuk kapsz egy cserejegyet, mondjuk H9 mar nincs is a piacon szerintem :S...
En megkernem oket, ha nem ok csinaljak meg akkor adjak vissza. Inkabb rendelek alirol kijelzot / lapot es belerakom ahelyett, hogy treemikszhez felmenjen.
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
Ne hozd, most kikeszit a firstphone. Elozetes erdeklodesemre azt mondtak van alkatresz. Kedden leadtam. Ma kivancsisagbol bementem erdeklodni wtf. Hat azt se tudtak mi ujsag hany ora, de valoszinuleg felkuldtek pestre. Azt mondja a srac kaptam sms-t? Mondom nem. Akkor nincs kesz. Mondom ezt tok egyedul is kitalaltam.Hat pestre en is fel tudtam volna kuldeni, mit ne mondjak. Kivancsi leszek mi lesz a vege... Legutobb reggel bevittem, delutan hivtak, hogy kesz, most meg benaznak.
[ Szerkesztve ]
-
bedibazsa
senior tag
-
svgyula
addikt
válasz bedibazsa #5509 üzenetére
Szia! Ez érdekes! DE biztosan nem a telefon hanem az apk hibája! A számológép alkalmazását kellene újrakni. Ezt pl a hisunyi-val pc-n keresztül is eltávolíthatod és utána újratelepíted. Ilyen bármelyik telefonnál előfordul. Nekem volt több gyártótól több verzió de ez a legstabilabb. A környezetemben van több szifon is de azok egyike sem bír elszakadni a fali konnektortól.......... A samukról pedig hááát amit adnak és amennyibe kerül........ Persze ki lehet fogni gagyi C, D, brand-ból is "occón" jót de az mindig kockajáték.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
DaDa
senior tag
válasz zsinnyegtet #5507 üzenetére
ájfónt leszámitva hasonlóan gondolkodunk. 😀 Párom Samu s8-a is tetszik de a hátsó ujjlenyomat nagyon rossz, én meg azt imádom a H9ben. S9 meg valóban több mint amit telefonért adnék. A one-okat nem ismerem (személyesen) de most már utánuk olvasok.
[ Szerkesztve ]
-
bedibazsa
senior tag
Nekem nincs ilyen problémám szerencsére. Szimplán lefagy a telefon, ha a számológépet akarom használni, majd újrarajzolja az UI-t, mint anno az 1-2 GB RAM-os telók. Mondtam már máskor is, most is: soha többé Huawei/Honor. Egy év múlva jár le a hűségem, majd előtte 3 hónappal cserélek, de bajban leszek, olyan drágák ezek a sz@rok.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Nalatok nem tunik el a messenger az alkalmazasvaltorol egy bizonyos ido utan? Nem ertem egyszeruen, de egyszer mar vegig kellett jatszanom a teljes adatok torleset az alkalmazasban. 368-on nem csinalt ilyet, de persze lehet, hogy az alkalmazas orul meg.
Most pl fut a hatterben, de nincs az alkalmazasvalton
[ Szerkesztve ]
-
zsinnyegtet
aktív tag
Bár én még csak kb. fél éve használom a H9-et de pont a héten néztem jobban körül, hogy ha esetleg black friday vagy egyéb karácsonyi akcióban belebotlanék valamibe akkor mi lenne az...annak ellenére, hogy az én igényeimet szinte teljes mértékben kielégíti. Szerencsére a munkahelyemen lehetőségem van aktuális android illetve iOS modelleket nyomkodni, kézbe venni mivel van pár szintén tech "függő" kollégám.
Fogtam a kezemben Xiaomi Mi8-at mert az öcsém arra tekeredett rá a H9 után...nem szeretnék MIUI-t...semennyire sem.
Fogtam kézben Xiaomi Mi A2-őt...vagyis csak próbáltam 1 kézzel használni de nem nagyon ment pedig 198 cm vagyok. Viszont az android one nekem tetszett.
Fogtam kézben S9-et...ennyi pénzt egyenlőre nem adok telefonért pedig a samu amoled cucca nekem még mindíg nagyon tetszik.
Fogtam kézben Iphone XS-t...valószinűleg a sok év iOS miatt fogott el újra az érzés, hogy KELL...most, hogy már van eSIM a dual dolog sem lehet akadály...de az ára
Konklúzió...nagyon tetszene valami android one cucc kezelhető méretben de egyenlőre maradok a H9-el és inkább elköltöm a 2 gyerkőcre a pénzt...de az ördög nem alszik.[ Szerkesztve ]
A rock and roll az nem egy tánc...
-
chros
őstag
En is nezegettem az ujakat, de a root-ot mar el lehet felejteni rajtuk ...
-
kuk@c
tag
Én erre simán lecserélném ha arról lenne szó...
Bár sokat nem olvastam róla, de rossz nem lehet.
@
"Csak a Puffin adhat Nekem erőt és mindent lebíró akaratot..."
-
DaDa
senior tag
A fene enné meg ezt a telefont. Mivel több mint egy éves így az újdonság varázsa miatt nézegettem, hogy mire is cserélném le. És nem találtam olyat, ami jobb lenne. (keret 130e). Az előlapi, pontos ujjlenyomat olvasó és az átlagos SOT alap lett volna. Sebesség meg kamera nem érdekel mert ez is röccenés mentes. Mondjuk egy picit nagyobb kijelző, kisebb káva jó lett volna. De hát vagy nagyon drága vagy nincs ilyen. A fene enné meg. 😀
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest