-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dixhorn
csendes tag
válasz
tamáspapa #4461 üzenetére
Nem tudom, az ebayről rendelem a cuccokat. ott előre 500 kb, hátra 1800 volr egyelőre, gondolom majd ez is lemegy.
Egyébként most itt eléggé beakadt sokaknak ez az 1 mm kimarad, vagy kettő na, de mit számít ez, most őszintén? Tok vagy alukeret nélkül, ha leejted akkor jó eséllyel kampó. Aki nem akarja elrondítani ilyenekkel, az hordja úgy, aztán vigyázzon rá.Tényleg túl van lihegve ez a védelem dolog.
Kb mikor megkaphatsz egy fulloska nőt, te meg folyamatosan azon agyalsz, hogy rücsisz gumit húzzál, vagy simát, vagy esetleg kettőt mert akkora ribanc.
Engem egyáltalán nem izgat, a mostani ideiglenes fóliám 5-6 mm van a szélektől, na ez szar, mert ott még nyomkodni is kell.De megjön az új, talán jó lesz és addig érdekelt ez a mese.
-
-
Dixhorn
csendes tag
válasz
tamáspapa #4410 üzenetére
Huh, az aki ezt írta eléggé sarkított. A telefon szélei, kb 1 mm kissé felhajlik, vagy domborodik. Ezt a az alu keret kb le is takarja. tehát lesz kb fél mm rés közötte, talán. De erre sem esküdnék, csak nekem elöl kisebb fólia van, tehát nekem kb 2 -3 mm is van az. Nyilván hermetikusan lezárni csak nem akarja senki, ez csak egy telefon, nem atombunker.
A kíváncsiaknak ha kell, otthon lövök róla képet este, ha nem felejtem el,hogy hogy néz ez ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lightyear - befektetési app
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EA Sports WRC '23
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (hibás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest