-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
Nem egészen értem, mit jelent az, hogy "mennyire lehet indokolt?"
Nekem egy olyan kártya van benne (mármint UHS-3-as) és tökéletesen működik, az Evo+-nak ezt írja a leírása:
"Class 10 and UHS-3 data speeds up to 95MB/sec Read (100MB/sec for 64GB or above)
UHS-I, compatible to HS interface
Excellent performance for 4K UHD video and broad compatibility across multiple applications.
Backed by 4-proof protection, the EVO memory cards can withstand up to 72 hours in seawater, extreme temperatures, airport X-ray machines and magnetic field equivalent to an MRI scanner." -
zzola
titán
Milyen jogszabály módosításra gondolsz?
A Huawei jótállási feltételeit kell alapul venni.
Ott számlát kér IMEI számmal (pontosabban az is elfogadható). Arra nem tér ki, hogy Magyarországon kellett vásárolnod a készüléket."1. Amennyiben a helyi törvények lehetővé teszik, a garanciát kiterjesztjük a készülékre huszonnégy (24), a beepített akkumulátorra huszonnégy (24), az akkumulátorra tízenkettő (12), valamint a töltőre és egyéb tartozékokra tízenkettő (12) hónapra a vásárlástól számítva. Ugyanez a garancia kiterjesztés vonatkozik az Európai Unió tagállamaiban, Izlandon, Norvégiában vagy Svájcban megvásárolt készülékekre is."
-
cozmo
őstag
És megvan. Még tölthető direkt linken a swype!
Aki mint én, nem tud élni nélküle, az töltse gyorsan lefele.
[SWYPE ORIGINAL LAST -
dussy
őstag
Nekem nyár végén volt hasonló cserém, komplett új telefont kaptam.
Én is dilemmáztam akkor, de megtartottam végül. Ma lehet váltanék, de nem a tudása miatt. Tökéletesen teljesít minden téren, nagyon stabil (562),nem fagy le.80 körül volt a kifutó ára, szerintem többet nem tudnál érte kérni... (Persze ez számlás ár.)
Most 110 körül Honor Play -t vennék. (Engem nem izgat a dual sim kérdése, mindig 1 kártyával használtam.) -
cozmo
őstag
Ma átvettem az elöl hátul fóliás fehér telefont, ezüst oldallal.
Akkor megválaszolom magamnak a kérdéseim.A lista szerint a készülékbe épített elemekre 2 ÉV TOVÁBBI GARANCIA van. Ezt a Huawei vonalon, és a szervizben is megerősítették.
Kvázi új telefont kaptam.Tehát az akkumulátorra, kijelzőre, alaplapra, ujjlenyomat olvasóra, is megdöbbentő de újraindult 2 év a gari.
Nagy most a dilemma. Érdemes lenne így most eladni, hisz többet kapok érte. Vagy használom további 1,5évet és akkumulátort cseréltetek garanciában. És utána adom el másfél év múlva?
Ti mit tennétek?
-
Sanki
addikt
-
cozmo
őstag
Szerencséd
Végül most a kétszeri (ügyfélszolgálati) elutasítás után, harmadszorra megjavították a telefonom.
Még nem tudtam átvenni, mert pénteken 16-kor zártak.
A javítás munkalapját letöltve az alábbiakat cserélték:"Kiadott alkatrészek
Alkatrész kód/Megnevezés/Db:
03032EGT/Fődarab(*HP-3-C11/12*), FRD-L09,Midnight Black ,CEE&Nordic European,Channel,FOXCONN/1
02350XYU/Akkufedél + Ujjlenyomat olvasó, FRD-L09Pearl White,Spare Parts for Assembly/1
02350USJ/Előlap+Akku, White, FRD-AL10,Front Cover LCD FPC Assembly,Battary/1
51660YAH/Frd-Battery-Cover-Deco-Assy(White)-CY,White,Frd/1"Fehér telefont adtam le. Mit keres ott a "Black". Nagyon remélem, hogy nem fekete középrészes telefont kapok vissza fehér elő és hátlappal. Ti a fentiekből mit olvastok ki?
Érdekesség: Mivel a telefonom új IMEI-t kapott. Lekérve itt garancia ellenőrzés azt írja a garancia új vége 2021-01-19. Akkor ezek szerint , két évig él a garancia a teljes telefonra? Ezt most hogy értelmezzem?
Kvázi új, valószínűleg fóliás telefont kapok?
Ja és amit a garanciáról tudni kell: garancia állásfoglalás
#33709) Tanczi01 nem kéne IMEI számot megosztanod
-
Micsurin
nagyúr
Ügyfélszolg olyan hülye idehaza mint a sötét s3gg, kijelző 3 hónap prémium gariról nem is hallottak mikor anyám véletlen betörte a kijelzőt.
Szervizesek a József körúton rögtön szóltak no para ez meg az ő kontojukra megy.
Első körben mindig a szervizt érdemes huaweijel zargatni.
Max postáztál egyet. -
Lackooo84
nagyúr
Az ügyfélszolgálat megtagadja, de azok összevissza beszélnek minden hülyeséget. TMX-be nem egy emberkének javították már, amúgy is ha jól tudom, akkor van vmi olyasmi, hogy egy márkának EU országban vett cuccát kötelező itthon javítani, így is logikus, ha már EU tagok vagyunk nem...
-
cozmo
őstag
Azt lépték hogy felhívtak és sűrű elnézést kértek. Mert történt ugyan egy jogszabály változás valamikor a vásárlást követően, de az rám még nem vonatkozik.
ui: Mostantól senki ne vegyen szürkeimportos készüléket mert a szerviz törvény adta jogánál fogva elkerget vele. Nézzetek utána melyik törvény lehet ez. (lehet amire ők hivatkoztak korábbi posztomban)
Most elfoglalt vagyok. Próbálom olyan állapotba hozni a készüléket hogy adatokat tudjak róla menteni.
-
cozmo
őstag
Simple Solutions to Fix Android SystemUI Has Stopped Error
Ez mennyire működhet? Esetleg kártékony ez drphone PC-re telepíthető alkalmazás?
-
Corsa02
őstag
Kollégám 2017-ben a "kiváló" mobilcorner webshopban vette a Honor 8-at. Akkor mondtam neki, hogy baj lehet ezzel mert nem fogja javítani a huawei. Rá pár hónapra besárgult a kijelzője, felhívta a huawei-t és ugyan azt mondták neki mint neked. Írtunk a TMX-nek, hogy ez van mi legyen...válaszuk: küldjük be...
Telefont Huawei ponton feladtuk, 1 hét múlva visszajött a teló, hibátlanul megjavítva. Azóta 3 hónapja akksi baja is lett, akkor el lett küldve, javították, teló hibátlan!Tehát én azt mondom, hogy egy próbát megérhet a dolog, szerintem a tied is javítják.
Mellesleg az én Németországban vásárolt huawei tabletem is szó nélkül javították a TMX-ben, holott a huawei ügyfélszolgálat azt mondta, hogy KIZÁRT dolog!
-
Corsa02
őstag
De igen, kb 2-3 hetente Győr-Pécs vonalon megy egy oda-visszát. Mondjuk én úgy csinálom a legtöbbször, hogy indulás előtt feltöltöm, aztán a 3 órát kihúzza egyben Pécsig. Persze volt már olyan, hogy nem jött össze a feltöltés, akkor az autóban a gyári AP38-as töltővel töltöm.
Persze ezek nem "extrém" esetek, azért csúnya is volna ha havi 2x-i autós töltés megölné, gondolom Te jóval többet használod navinak.
@Sragi
Igen, úgy tűnik az éjjelre fent maradást és a nem gyári töltőt nem annyira szereti.Azt sem tartom kizártnak, hogy egyik napról a másikra egyszer csak nekem is előjön a hirtelen merülés és eddig csak szerencsém volt
-
Igaz az én telóm csak 7 hónapos,de lekopogom,nekem az akkuval nincs bajom (egyelőre).
A klíma nálam nem gond ha hűti,kocsiban max fényerőn megy a kijelző+ mindig töltőn lóg,szóval termeli a hőt.
Amúgy ha túl hidegnek érezném a telót (főleg az A1 fém hátlapja tudott durván áthülni),akkor csak elfordítom a szellőzőt a másik irányba,ugyebár nekem nem a szellőző lamelláin van,így ha akarom kap hideget,ha akarom nem. -
fant0mi
őstag
Csak akkor kell neki, ha ujra kell terveznie valami miatt (pl nem kovetted az utasitasait). A tervezes online, a megtervezett navigacio nem. Ez nem a telefon hibaja, a technologia ilyen. Vagy adatot forgalmaz, vagy beszelsz. Ha ez suru problema, javaslom tegyel be egy masik simet, amirol netezel es tedd azt alapertelemezett adatforgalmi kartyanak a telefonban. Akkor, mivel dual active a Honor 8, amig beszelsz (2G-n), a masikon fut a net mondjuk 4G-n.
A Volte technologianak mar nincsenek ilyen korlatai, de az meg gyerekcipoben jar. -
Corsa02
őstag
Ha a éppen ahol jártál csak 2G lefedettség volt telefonálásra, tehát nem volt 3G, akkor a telefonnak muszáj leváltani 2G-re, 4G-ről. 4G-n a VoLTE még csak a T-nél működik, de az se mindenhol, minden telefonnal, és csak akkor ha mind a két telefon tudja a VoLTE-t.
Mondjuk nekem a Waze simán navigál tovább,ha bejön egy hívás...
-
rozsi71
tag
Ezzel én is szívtam sokáig. Végül arra jutottam, hogy vettem egy olcsó Sa..ung telót, és azt használom a STRAVA-hoz.
Az okosórás problémámra úgy néz ki, hogy született megoldás, így egyelőre megúszom a rollback-et. Mivel MTK chipes az óra, leszedtem a "Mediatek Smartdevice" nevű progit, ezzel úgy néz ki működik a BT értesítés. Igaz, hogy csak a küldő alkalmazás nevét jeleníti meg az óra, a tartalmat nem, de legalább jönnek az értesítések. Ezt még az EMUI is szeretheti, mert hajlandó futtatni a háttérben. Legalábbis több, mint fél napos próba után ez a helyzet.
-
dave0825
őstag
Nekem is kikapcsolt 2x mostanában úgy, hogy egyszer csak szinte bevillant a szöveg, hogy 30s múlva kikapcsol, igaz, ez szobában volt. A másik úgy kapcsolt ki, hogy láttam a szöveget, de mire megnéztem volna a %-ot, kikapcsolt. Gondoltam, jól van, majd föltöltöm (kocsit szereltem kint, a hidegben, és teló ledjével világítottam), majd mikor 1-2 óra múlva föltettem tölteni, valami 30% fölött volt még.
-
törölt tag
Ó nem akarom széthekkelni hidd el, azon már túl vagyok, volt sony sp telóm. Ezt kifejezetten csak használni vettem és nem buherálni arra ott a másik. Csak olyasmire gondoltam mint az MS telefonoknál egy pöcc lefele eltünt egy pöcc felfele előjött de mint mondottam megszokom és eddig nagyon jó kis telefonnak tűnik.
-
-
ORCA58
addikt
Nekem is van olyan app, amiben benne van a kapcsoló, hogy állandóan fusson, az fut is ha be van kapcsolva.
A másik megoldás, hogyha az apphoz tartozik minialkalmazás, és egy ikon ki van téve az asztalra, azt nem zárja be. Legalábbis az aCalendart így tudom csak állandó futásra kényszeríteni.
A harmadik, amikor úgy van megírva, hogy sehogy se álljon le. A Sygic nálam ilyen. Ha használom kézzel kell kilőni a végén, mert az bizony az idők végtelenségéig ragaszkodik a már egyszer elfoglalt helyéhez. -
Bass
addikt
Dehogy nem Te nem érted 😁 Egy pár dolgot már cseréltem ,köztük akkut,hátlapot,kijelzőt
stb,telefonon és tableten is. 5000forintért meg1x mondom nem csingadzsukk akkut lehet venni ahogy Te írod hanem gyárit méghozzá magyarországon is de mi a baj azzal ha az ember pl ebayről szerzi be a cuccokat,manapság már nem nagy dolog . A hátlapot sem kell cserélni,aki ilyet ír az vagy barbár és lebarmolja róla vagy esetleg elszámolja és nem cseréli ki. Másik ,Én nem a Te 45000-s ajánlatodra reagáltam,az spec nem is érdekel kit hogyan húznak le esetleg a márkaszervizek. Egy másik dologra reagáltam. Szerinted Én nem értem Te meg valsz nem értesz hozzá ha hátlapot is akarsz cserélni. De nekem tökre mind1 hogy ki fizeti ki a 45000-s akkucserét akár hátlappal akár a nélkül. Hasonló a szitu az autószerelőkhöz. De kérlek nézz szét a magyar neten fogsz találni akkut és ha ügyes vagy ki is tudod cserélni. -
rosejbli
senior tag
Ha ezekkel a trükkökkel lényegesen meg is emeled az akksi élettartamát, akkor sem használod annyit a telefonod, hogy ki tudd használni. Ha meg mégis, akkor nekem bőven megér egy akksicserét mjkor beszarik, minthogy folyamatosan azon idegeljem magam, hogy most éppen hol jár a telefon töltöttsége. Nem mi vagyunk a telefonokért, hanem fordítva!
-
tdhenry
tag
Szerintem se véletlen ez. Csak meg kell nézni meddig tölti gyorsan (80% körül belassul). Vagy a Teslákban is van ilyen funkció, hogy 80 vagy 90%-ig töltse. Autóknál alapszabály, hogy ha nem szükséges akkor nem töltöd teli.
A másik dolog, hogy a gyártótól függ, hogy mennyi a 100% (amit te latsz) és mennyi a tényleges kapacitása az akksinak. Tehát mennyi a tartalék amit soha nem használsz mert nem tudsz. Pl: a prius akksik azért bírják ilyen jól mert soha nem merülnek le teljesen, és soha sem töltődnek fel teljesen. -
Quqesz
nagyúr
Nekem az a tapasztalatom, hogy ez közel sem a valóság. G2(2014.04), G4(2015.11) és mind a kettő úgy volt használva, hogy este 2-4% megy töltőre aztán reggel lehúz. G2 nincs használva, de még nem kellett töltenem 1 éve(csak időnként előveszem lefrissíteni). G4 meg megy online sim kártyával+wifi(egy másodlagos telefonszámmal) és ma raktam töltőre 5,5 nap után 1:24h kijelzőidővel......tehét ha ez a cikk igaz lenne, akkor nekem már mind a 2 telóban ki kellett volna finganiai az aksinak.....
-
malnabokor
senior tag
Mindegyik cikk ugyanazt a forrást idézi, ennek kiderítésében sokat segít a “via” és “source” szavak a cikkek alján (magyarban “forrás”), amelyet minden magát valamire tartó híroldal feltüntet. Ha azokra rákattint az ember, akkor vissza lehet követni az eredeti bejelentésig, ami igen, ugyanaz a kínai Honor fórum. (Remélem a megfelelő tájékozottságot is legalább annyira fontosnak tartod, mint a biztonságot - Huawei Watch topik
)
És hogy is van az általad idézett mondás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Drón topik
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest