Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolanddd
tag
Az már nem rossz, de még mindig több picit, mint a 350 € a vmall-ról Mondjuk ha ott postát is kell fizetni akkor ugyanott vagy, és mégis helyben intézed a garit.
Még mindig nem tudom hogy melyiket vegyem majd meg, a 16-ost vagy a 64-est. Bár lehet hogy csak januárban szerzek be egyet.
-
Rolanddd
tag
válasz Protector #232 üzenetére
Szia, korábban említettem két kérést, de eddig nem volt rá jelentkező Egy kis kameratesztet szeretnék valakivel megcsináltatni:
- két szelfi kéne, kevés fénynél (szóval aránylag sötétben) egy vakuval és egy anélkül, kíváncsi vagyok a megvilágítására (mindegy ki van a képen)
- egy tetszőleges nappali téma ugyanabból a pozícióból 20 és 8 megapixelben
Akár privátban is jó lenne, de amiatt jobb lenne ide, hogy hátha mást is érdekel.
Tudom hogy ha megveszem akkor ezeket magam is ki tudom próbálni, de szeretném előre látni az eredményt és ilyen összehasonlítást még sehol nem láttam. -
Rolanddd
tag
válasz coldfirexx #212 üzenetére
Én is reméltem... de kénytelen leszek kínait venni vagy még nem tudom... mert Németben használtan már 300 euróért is láttam a 16-ost, csak áhh, nem tudom hogy elég lenne-e a 16... Az 10 GB szabad helyet jelent. Még várok picit, aztán majd meglátjuk. Igazából ha jó 3G van, akkor annyira nem szükséges az LTE, whatsappra, mailre, instagramra meg némi böngészésre elég a 3G is, youtube-ra meg ott a wifi.
-
Rolanddd
tag
válasz coldfirexx #210 üzenetére
Mármint az LTE band dolgok? A neten fellelhető infók alapján igen.
-
Rolanddd
tag
válasz coldfirexx #208 üzenetére
64 GB-os modellben csak kínai van (tehát B1/B3) és például az oppomart-ról lehet eu raktárból is rendelni.
-
Rolanddd
tag
válasz coldfirexx #205 üzenetére
- Kínai verzió: B1 / B3
- EU verzió: B1 / B3 / B7 / B8 / B20 -
Rolanddd
tag
válasz petya2012 #118 üzenetére
Arra, hogy lezárt képernyőnél ne kelljen kódot beírni vagy ilyesmi, hanem odaérinted az ujjad az olvasóra és már fel is oldotta a képernyőt. Ezen kívül be tudod állítani hogy például valami app-ot csak akkor tudj megnyitni ha odatetted az ujjad, vagy be tudsz állítani olyat is hogy egy bizonyos mappában lévő dolgokhoz csak akkor férsz hozzá ha előtte hitelesíted magad az ujjelenyomatoddal. Mindemellett nagyon gyorsan működik, gyorsabban mint a többi telefonon.
Szerk.: a tapipadként való használatról nem is beszéltem, de megtalálod mindezt az infót a cikkben
[ Szerkesztve ]
-
Rolanddd
tag
válasz feketepeti #114 üzenetére
Tudnál postolni (vagy bárki akinek megvan a teló) néhány teszt fotót? Ami konkrétan érdekelne:
- ugyanarról a témáról ugyanonnan egy 20 MP-es és egy 8 MP-es (tehát mindkettő 4:3-as) fotó, optimális esetben állványról vagy valahova lerakva, hogy minél jobban össze lehessen őket hasonlítani
- szelfi aránylag sötétben vakuval és vaku nélkül (mindegy hogy ki van a képen) -
Rolanddd
tag
Az ujjlenyomat olvasóról könnyen el tudom képzelni hogy sokan vágynak rá hiszen nagyon gyorsan fel lehet vele oldani a telefont pötyögés nélkül, ráadásul más dolgokat is le tudsz biztonságosan zárni vele. Az infra viszont szerintem sem annyira fontos, de ha valaki sokat TV-zik, annak könnyen jól jöhet. A GPU szerintem csak azért nem tűnik olyan kecsegtetőnek mert van nála gyorsabb is (és így az ember mivel látja a jobbat, akarja a jobbat), de ha a használhatóság szempontjából nézzük, akkor bőven elegendő ez is.
-
Rolanddd
tag
válasz Black&White #64 üzenetére
Nem csak gold-ban van 64 GB-os: [link]
-
Rolanddd
tag
Frontkamera LED-es vakuja mennyire használható? Tudna valaki posztolni egy képet ami sötétben front villanóval készült?
-
Rolanddd
tag
válasz janeszgol #43 üzenetére
Hát ha a Mate S kapható lenne 5" vagy 5,2" méretben akkor azért szívesebben választanám azt mert az még jobban néz ki de így marad ez. Kár hogy a legjobb telefonok szinte már kizárólag phablet formájában vannak jelen. Ettől még persze nem hibázott a Huawei, csak követi a trendet.
-
Rolanddd
tag
válasz maximilian4 #26 üzenetére
Az esetek 90%-ában felesleges is a 20 MP, csak azt nem tudom hogy ha lejjebb van állítva mondjuk 8 MP-re, akkor csak crop-ol, vagy kihasználja a teljes szenzort, és abból méretezi le? Mert ha az utóbbit csinálja akkor már csak a képek mérete miatt is jobban megérné azt a módot használni (instagramra elég a 8 MP és úgy nem 10 MB egy kép)
-
Rolanddd
tag
Én az NFC hiányát nem értem miért probléma, persze magamból indulok ki, de 2 éve NFC-s telefonom van, és összesen egyszer használtam, azt is csak arra, hogy kipróbáljam valóban működik-e.
A GPU nem érdekel mert úgysem játszom, persze nem baj ha nem röcög a UI, de arra bőven elég ennyi kraft.
-
Rolanddd
tag
Háhh, tegnap este döntöttem el hogy ezt fogom mevenni, erre itt a teszt
Eddig reménykedtem a HTC-ben, hogy valami jó kis M9 utódot kidobnak, de a pletykák alapján bemutatott A9 sajnos a felejtős kategóriába került... Így az M7-em utódja valszeg ez lesz, viszont kell a 64GB-os modell mert szükségem van mindkét SIM helyre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Xbox Series X|S
- Farming Simulator 22
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fali konzol lapos tévékhez
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest