- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
77Kilroy #691 üzenetére
Nálam ez nem oldotta meg a problémát, pedig minden alternatívát kipróbáltam. A telepíthető névjegyzékek nekem sem jöttek be, így más megoldás nem lévén, átírogattam egysorosra a neveket, és így már rendben is lett az ügy. Kicsit macerás volt, de szép lassacskán helyére került minden.
-
Black&White
addikt
válasz
77Kilroy #509 üzenetére
Neked a 64-es, kínai variáns van, ugye?
Tiszta telepítés után próbáld meg úgy, hogy App Center->Google Play->Google naptár és névjegy sync.
Aztán Playből, egy tetszőleges Google alkalmazás (pl. Gmail, YT, vagy Maps) telepítésénél frissítsd a Google Play Services-t, amikor kéri. -
paolinho
őstag
válasz
77Kilroy #453 üzenetére
Erre csak az tudja a választ, aki kipróbál más színt is. De mint azt az autók esetében is tudjuk, a sötétebb autókon mindig jobban látszik a por, valószínűleg ennél a telefontoknál is így igaz. De azt is hozzátenném, hogy pikk-pakk letörölhető akár az ingeddel is.
Viszont az időjárási beállítást (és még ott néhány mást is) én is köszönöm.
(#458) szente egész biztos, hogy mágnes van a tokban, és arra reagál a képrnyő behajtáskor
Betenni nagyon egyszerű a telót a tokba, kivenni se túl bonyolult. Ujjal, körömmel óvatosan ki lehet lehet billegtetni, de azért csak óvatosan, ne hogy elpattanjon valami.
Ami különösen tetszik még benne, hogy 180 fokos visszahajtásból is úgy hajlik vissza előre a helyére, mint ha rugó húzná. Ergo nem fog kinyúlni és lifegni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged