- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
77Kilroy #691 üzenetére
Nálam ez nem oldotta meg a problémát, pedig minden alternatívát kipróbáltam. A telepíthető névjegyzékek nekem sem jöttek be, így más megoldás nem lévén, átírogattam egysorosra a neveket, és így már rendben is lett az ügy. Kicsit macerás volt, de szép lassacskán helyére került minden.
-
Black&White
addikt
válasz
77Kilroy #509 üzenetére
Neked a 64-es, kínai variáns van, ugye?
Tiszta telepítés után próbáld meg úgy, hogy App Center->Google Play->Google naptár és névjegy sync.
Aztán Playből, egy tetszőleges Google alkalmazás (pl. Gmail, YT, vagy Maps) telepítésénél frissítsd a Google Play Services-t, amikor kéri. -
paolinho
őstag
válasz
77Kilroy #453 üzenetére
Erre csak az tudja a választ, aki kipróbál más színt is. De mint azt az autók esetében is tudjuk, a sötétebb autókon mindig jobban látszik a por, valószínűleg ennél a telefontoknál is így igaz. De azt is hozzátenném, hogy pikk-pakk letörölhető akár az ingeddel is.
Viszont az időjárási beállítást (és még ott néhány mást is) én is köszönöm.
(#458) szente egész biztos, hogy mágnes van a tokban, és arra reagál a képrnyő behajtáskor
Betenni nagyon egyszerű a telót a tokba, kivenni se túl bonyolult. Ujjal, körömmel óvatosan ki lehet lehet billegtetni, de azért csak óvatosan, ne hogy elpattanjon valami.
Ami különösen tetszik még benne, hogy 180 fokos visszahajtásból is úgy hajlik vissza előre a helyére, mint ha rugó húzná. Ergo nem fog kinyúlni és lifegni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged