Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- A középkategória ásza lehet a Dimensity 8400
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz 77Kilroy #691 üzenetére
Nálam ez nem oldotta meg a problémát, pedig minden alternatívát kipróbáltam. A telepíthető névjegyzékek nekem sem jöttek be, így más megoldás nem lévén, átírogattam egysorosra a neveket, és így már rendben is lett az ügy. Kicsit macerás volt, de szép lassacskán helyére került minden.
-
Black&White
addikt
válasz 77Kilroy #509 üzenetére
Neked a 64-es, kínai variáns van, ugye?
Tiszta telepítés után próbáld meg úgy, hogy App Center->Google Play->Google naptár és névjegy sync.
Aztán Playből, egy tetszőleges Google alkalmazás (pl. Gmail, YT, vagy Maps) telepítésénél frissítsd a Google Play Services-t, amikor kéri. -
paolinho
őstag
válasz 77Kilroy #453 üzenetére
Erre csak az tudja a választ, aki kipróbál más színt is. De mint azt az autók esetében is tudjuk, a sötétebb autókon mindig jobban látszik a por, valószínűleg ennél a telefontoknál is így igaz. De azt is hozzátenném, hogy pikk-pakk letörölhető akár az ingeddel is.
Viszont az időjárási beállítást (és még ott néhány mást is) én is köszönöm.
(#458) szente egész biztos, hogy mágnes van a tokban, és arra reagál a képrnyő behajtáskor
Betenni nagyon egyszerű a telót a tokba, kivenni se túl bonyolult. Ujjal, körömmel óvatosan ki lehet lehet billegtetni, de azért csak óvatosan, ne hogy elpattanjon valami.
Ami különösen tetszik még benne, hogy 180 fokos visszahajtásból is úgy hajlik vissza előre a helyére, mint ha rugó húzná. Ergo nem fog kinyúlni és lifegni.
[ Szerkesztve ]
-
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Ukrajnai háború
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mozilla Firefox
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest