Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Most jelenleg a telefonomat (elvileg szerda - csütörtök megválok tőle és cserélem redmi 3 pro-ra .. - de azért ez is meg marad :3) CM11 + XCelerate bld 28-al használom (frisebbek bootloopot okoztak folyton
- vagy a wifi nem volt jó) és azt tapasztaltam ,hogy miután a GPS Status & Toolbox nevű progival a helyet beállítottam (tök mind1, hogy nagyon pontos [internettel + gps-el] vagy csak készülék [ugye csak gps]) átszoktam váltani a Runtastic Road Bike PRO nevű program-ra , ami jelzi is ,hogy a GPS az a helyén van - fogott be helyet.
Eddig mind szép és jó , leszoktam zárni a képernyőt zsebre teszem a készüléket és elindulok az utamra.. De sajnos amikor a telefont lezárom akkor a GPS Status & Toolbox programot (itt beállítottam ,hogy fusson)+ még a Runtastic-ot (ennél meg nem találtam ilyen beállítási lehetőséget) is nem futtatja a háttérben - az az megöli. Onnan lehet tudni ,hogy a helyet mindig újra akarja keresni .. Ami elég zavaró mert így fals táv (km) értékeket kapokÉrdekesség ,hogy eddig (rom reinstall előtt) tökéletes volt!
És most még a Runtastic kis bicikli ikonkája sincs ott a felső állapot soron ha a Runtasticbol átváltok egy másik-ra (pl PowerAMP ,hogy zenét váltsak)...Nem tudom ,hogy mi tevő legyek
Valaki nem tudja ,hogy mit felejthettem el beállítani ? :3 - Előre is köszi :3
Új hozzászólás Aktív témák
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest