Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
persze, pont ezt mondom én is, egy kis humor kell, ezért is vicces hogy milyen bakit követtek el.
jó is lett volna ha átállok droidra a note 7el, és este rámég az egész ház.
ezentúl csak öngyulladó samsung telefonokat fogok vásárolni. lesz mivel tüzelni. 
-
icemad
nagyúr
Nem a többlet árammal van a baj, hanem a melegedéssel. Ilyen vékony vezetőkön ekkora áramerősség nagyon sok. Hőt termel, ami ellen nem véd a töltőelektronika. Ez itt a baj. Legalábbis szerintem, de egy villamosmérnök biztos jobban tudja, mint én. Jó lenne megkérdezni egyet.
-
gerii
addikt
Az első Samsung ami teszik, erre visszahívják, kár hogy a többi nem tetszett ennyire
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
buvartacsko
üzenetére
Tyűha és akkor most majd becsődől az Apple vagy mi?

ne vedd mar fel,hogy mit mondott valaki a Samsungnál
egy kis humor mindig kell,és abba bele fér a konkurenciának való odaszólás is -
Nem akarok senkit meggyőzni,de a toyota,meg a mazda példája is jól mutatja,hogy mire lehet számítani!
Ja,és az iphone 4 et akkor még nem is említettem...
A negatív reklám is reklám! -
w333
félisten
válasz
pusszycat
üzenetére
Ez semmiképp sem egy jó megoldás !

Illetve ha tényleg az akku hibás, még a zsebben is elrobbanhat ... semmiképp sem kockáztatnék, vissza kell vinni és adják vissza a pénzt (ilyen egyszerű)

(#91) icemad
Na de a töltőelektronika pont ezért felelős hogy ne kapjon többletáramot és leszabályozza, de még a végén kiderül hogy a töltőelektronika a hibás !
-
icemad
nagyúr
Annyira nem egyértelmű. Én inkább az új USB csatlakozót hoznám hibásnak. A mérete alapján a vezetők 0.2mm körüliek, és adott esetben 2-3 ampert is leadhatnak a töltőfejek. Csak összehasonlítás képpen egy családi házban pl. a 16amperes kismegszakítókhoz 4mm-es ereket szoktak használni.
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
hogy a fenébe ne történhetne meg azzal is ilyen, szokott is. csak olyankor valahogy nem az van mint itt, hogy jaj de nagyon jófej a samsung amiért visszahívja a telefonokat, fel fognak lendülni az eladások! juhu! hanem épp az ellenkezője, de ahogy látom még így is az apple a szemét, holott ők nem fikázódtak ellenben a samsunggal:
"Tudni akarjátok mivel együtt érkezik a Note 7? Egy audió jack csatlakozóval… Csak mondom…"
ezt a note 7 bemutatóján mondta a samsung, csak mondom.

-
Közben megtaláltam a megoldást, aki úgy dönt,h mégsem küldi vissza a telefont az víz alatt töltse abból nagy baj nem lehet.

-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
buvartacsko
üzenetére
Szerinted egy ilyen hiba nem történhetne meg az Apple Telefonjaival?
Ennek mi köze van a Jack csatlakozohoz? -
RSteve
tag
Több mint kétmillió autóját hívja vissza a Mazda
Szerintetek hogy hogy a Mazda? Megmondom. Viszik mint a cukrot. Nem tudják kielégíteni az igényeket, mert egy jó és szép autó. Ha van valami hiba akkor kijavítják. Ennyi.
A Note 7-nél is ez lesz. Szerintem azért állt így bele a Samu, mert a hivatalos értékesítés még nem kezdődött el, és így a legegyszerűbb, hogy esetleg csak az előrendelésben kiment telokkal kell kezdeni valamit.
Vinni fogják ezt is mint a cukrot, és sem cserélem le az enyémet. Ja és tuti hogy majd lesz megint zsebbe elgörbülő I7 meg egyebek, a nagy felhajtásban ez mindig benne van.
-
iSonic
addikt
válasz
buvartacsko
üzenetére
még azért így is többen mint a Te vicceden
-
laci_csk
senior tag
válasz
buvartacsko
üzenetére
de most tobbnek fog fajni.
-
zazenke
őstag
ekkora versenypiacnál amikor már a kínaiak is szorongatják a nagy márkákat ez be is fog tenni a note 7 -nek. de nekünk ez csak jót tesz majd mert pár hét múlva újra megindul az árusítás de szerintem úgy 40 ezerrel kevesebbért
-
iSonic
addikt
válasz
buvartacsko
üzenetére
Senki nem gondolta, hogy vicces lesz. Elsütötték ÉS vicces lett, ellenben a Te poénoddal amit már a 3-ik cikk alá írsz és mindenki csak fetreng a fájdalomtól, mert annyira nem vicces és nem is lényegre törő.
-
w333
félisten
Ez kemény !

Egyértelmű hogy az akku a hibás, különben lehet ezeket bármilyen töltőkkel és kábelekkel tölteni hiszen ezért van a telefonban a beépített töltőelektronika

-
andrew_87
csendes tag
Én előrendelésben vettem, még probléma nem volt vele, de úgy értesültem, hogy minden embernek aki megkapta cserélni fogják a hetekben. Nem tudom nélkülözni a telót munka miatt, szóval remélem rögtön hozzák az újjat, mert napokkal előtte nem tudom elküldeni/leadni ami most nálam van.

-
hunter84
aktív tag
Gondolom Raveforce már agyvérzést kapott, lévén megint "ok nélkül bántsák szeretett márkáját..."
-
András.
tag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Te komolyan képes vagy ezt beírni minden Note 7-ről szóló cikk alá, többször is?

A cikkhez: kiváncsi vagyok, így mikorra csúszik a készülék megjelenése. Előrendelésem van, de a cég jelenleg azt sem tudja, mi lesz a sorsa, ahány alkalmazottal beszélek, annyi féle választ kapok.
-
lexter00
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Azért egy 300eft-os cuccnál ezt nem lehet ennyivel elintézni.Gondolom a Samsungnál komoly tesztelés/egdelyélyesztetés van,és egy ilyen hiba még a Kínai gyártóknak is kínos lenne.
-
t72killer
titán
Itt mondjuk a user oldalán már hatóságok is állnak. Nem adhatsz r=1 ember kezébe olyat, ami szabvány felhasználás közben kigyullad (nálunk egyszer tette egy kenyérpirító, szerencsére ki tudtam vele szaladni a házból
- ha a (társas)ház leég, a biztosítónk elég jó valószínűséggel ráküld egy sereg ügyvédet a gyártóra). Pláne, ha ez az eszköz jellemzően éjszaka, felügyelet nélkül lóg az áramon és mellette alszik a család.Egyetlen igazolt haláleset totális katasztrófa lenne még egy nagy cégnek is, sőt, tartok tőle, az egész mobilteló-biznisz megsínylené.
#61: amerikában, ha jó ügyvéded van, akár új házat is építenek neked
Hungarisztánban: mérkötötterossztöltőre?! -
Siffredi
senior tag
Vajon cserélik a tűz közben kiégett kanapét is?

-
iSonic
addikt
válasz
buvartacsko
üzenetére
még kétszer süsd el ezt a poént és akkor talán nevetni is fog valaki

-
válasz
randras_83
üzenetére
itt nem arról volt szó:
"az biztos, hogy a szériatartozékként biztosított Type-C - microUSB átalakító minden esetben része volt az egyenletnek"így az utángyártott usb c kábeleknek semmi köze ehhez.. (akár jogos hogy sok a sz@r, akár nem)
amúgy a következő note már lehet tűzálló is, fejlesztve az IP68 védelmet

-
Kleroo
veterán
Iphone 4 vételi problémája legalább ekkora blama volt.
Jó ideje kapható a N7. És mégsem zúdult a netre ez a probléma. ergo annyia azért nem általános.
Szimpatikus ez a hozzáállás, hogy kőkeményen magukba rúgnak és beleállnak.Más mit tett volna: buta user, nem jól használja a user......ja hoppá tényleg van vmi icipici baj. hozd vissza és a hibás részt megcsináljuk. Ez egy simán és könnyedén asztal alá söpörhető könnyen orvosolható hiba (mindenkinek csak az akksit cserélnék aki visszaviszi, közben sunyiban szept közepétól pedig már a rev2.0 note7ek mennek ki a piacra...kész...)
-
laci_csk
senior tag
akkor jo.
En nem a toltok szaman akadtam fent, hanem inkabb azon hogy nem annyira elterjedt ez a fajta, hogy ilyen bakikat lehessen csinalni, mint pl egy micro usb eseteben. es plane hogy ezzel a telefonnal (note7) ami nem olcso es akkor illik ugyelni ra, legalabb az elso heten.
-
embe
nagyúr
Nekem igen. Vagy 10 éve valamelyik Nokia akksi produkált hasonlót töltés közben. Sőt az robbant is.

-
buvartacsko
addikt
válasz
pusszycat
üzenetére
egyébként pont a samsung rejszolt meg kárörvendett a note 7 bemutatóján az apple kárára, mert hogy az i7-en valszeg nem lesz jack csatlakozó, tessék, ezt úgy hívják karma.
a note 7 nem jack csatlakozóval érkezik hanem sehogy.
akinek megérkezett, küldheti is vissza. 300 ezer forintért, de ilyenkor is az applet szapuljátok. -
randras_83
addikt
-
stewe780
őstag
"A Note7 esetében a gondot alighanem egy adag, vélhetőleg kis számban érintett akkumulátorhiba okozta"
Vélhetően... nem, vélhetően minden egyes note 7 terméket érint!. Inkább az a feltételezhető, hogy a hibát előidéző körülmények fennállása viszonylag ritka, és mondjuk ezért csúszott át a tesztelésen is.
-
macskea
őstag
Dehogynem értettem. Azon sápítoztál, hogy ugyan ki lehet az, aki nem a telefonhoz adott kábelt használja. Hát... akinek egynél több töltőre van szüksége. Vagy úgy képzeled, hogy az emberek a töltőt bennehagyják a konnektorban, de a kábelt minden esetben gondosan odacsomagolod a telefon mellé?! LOL

-
nem értem ezt az utángyártott usb c kábel témát.
másik hírben szerepelt, hogy a hozzáadott usb átalakító is szerepelt a kigyulladt telefonoknál.
akkor milyen utángyártott usb c kábel a téma?
(amit régebben a Google-s gyerek is tesztelt az usb-c usb-c ről szólt) -
icemad
nagyúr
válasz
MaXimiliam
üzenetére
Rátapintottál a lényegre. Ilyen vékony vezetők egyszerűen nem bírják el az ilyen nagy áramerősséget. (egy USB csatlakozóban szerintem a vezetők kb.0.25mm-esek de ez csak tipp.) Gyanítom ezzel lesz a gond.
-
Halkow.
senior tag
Kellett nekik kapkodni...

-
-
xmaas
őstag
Hat baromi nagy indokod lehet orvendeni gondolom masik mobilgyartonal vannak reszvenyeid vagy valami es most nagyott fogsz kaszalni a samu reszveny zuhanasa miatt , gondolom azok taboraban tartozol akik azert utaljak a samut mert az divatos de komoly indokod nincs.
Amugy meg igen nagy hibat kovettek el stb. de attol meg azzal nem lehet vitatkozni hogy utolso 2 generacio amit lettetek az asztalra ott volt rendesen a szeren (az arazastol fuggetlenul mert az borsos teny),meg a Note 7 is egy baromi jo keszulek, ha majd kijavitottak a hibakat egy rossz szot se lehet mondani plane hogy osszeset visszahivjak es majd uj problemamentes keszuleket fognak kapni a vasarlok korektul ahogy kell.
Ha majd le fog menni az ar 200 ezer ala nagyon mefontolando keszulek mondhat barki amit akar ,utaljuk a markat mert csak azert is de ami jo az jo azzal nem lehet vitatkozni

-
macskea
őstag
Egy telefonom van, és négy töltőm. Sőt, tulajdonképpen öt. Egy az ágyam mellett éjszakára, egy az otthoni íróasztalomon (na ezt mondjuk kifejezetten ritkán használom), egy benn a cégnél, szintén az asztalomon, és egy powerbank a táskában, végül pedig egy szivargyújtós töltő a kocsimban. Nyilván ez egy véglet, de az is az, hogy egy ember csak egy töltőt használ.
-
ugyanezt mondta el DJ Koh,
Ok, az név, végem.

-
macskea
őstag
Igazán felnőtt viselkedés más kárának örülni. Például azoknak a vásárlókénak, akiknek kigyulladt a telefonjuk tönkretéve ki tudja meg mit, azoknak akiknek majd ki fog gyulladni, mert nem értesülnek időben a gondról, és vígan használják a készüléküket, meg minden további Note 7 vásárló kárának is, akik hosszabb-rövidebb időre telefon nélkül maradnak...
-
laci_csk
senior tag
Ha megveszed a telefont es adnak vele toltot es kabelt + ez a type C nincs is regota, ki az a hulye aki mas kabelt olcsot/dragat vesz es hasznal, ha a teloval adtak eredetit? Nem adnak vele kabelt, csak toltofejet? Nem ertem hogy jon ide a felteves, hogy masik kabelt hasznaltak, miert hasznaljanak masik kabelt? Ez nagyon zuros es zavaros.
Me'gha a regi csatlakozo lett volna, amihez evek alatt mindenkinek felgyult a fiokjaba kabel ertheto lenne, de ez egy uj szabvany ami el sincs meg terjedve..... -
RudY
addikt
válasz
pusszycat
üzenetére
Nekik se tejfeles a fenék Kijelző- és érintésérzékelési probléma az iPhone 6 és 6 Plus készülékek esetén
-
atikó
őstag
Nem ugrik be, hogy más gyártó bakizott e valaha ekkorát.
Én nem csípem a samut, ezért ennek örülök. -
Most lesz mire rejszoljon az Apple év végéig...

-
Bone123
HÁZIGAZDA
A Type-C a jövő, sőt: lassan a jelen. Nagyobb adatsebesség kapcsolódik hozzá (USB 3.1-es szabvánnyal társítva), támogatott a biztonságos gyorstöltés (az USB-IF előírásokat követve), alapvető opció a visszafele töltés (ha szoftveresen engedélyezve van) és praktikusabb a csatlakoztatás. Ettől független, bár fennálló probléma a netes filléres utángyártott kábelek némelyikének rossz minősége (elsősorban az ellenállás alacsonyabb a szükségesnél, ami galibákat okozhat nagy áramfelvétel esetében), a gyári kábeleket használva ez nem állhat fenn. A Note7 esetében a gondot alighanem egy adag, vélhetőleg kis számban érintett akkumulátorhiba okozta, és valószínűleg nincs köze a Type-C csatlakozáshoz. Személy szerint, ilyen és olyan kábelt is használva, én már a Type-C csatlakozást preferálom, mert vakon csatlakoztatni lehet, karc vagy fordítva behelyezés esetleges deformációja nélkül. A microUSB és az USB 2.0 felett eljárt az idő.
-
törölt tag
Mennyivel egyszerűbb lett volna meghagyni a kivehető aksit.
-
t72killer
titán
Gondolom megvárják, míg vége a cirkusznak. Szívás annak van, aki már kézhez kapta, átköltözött rá és eladta az előző telóját, az elvileg cseretelót kap a bevizsgálási időszakra.
#17: no ez egy jó kérdés, mert állítólag ez a mostani csak formára USB-c, sebességnek megmaradt a régi, ráadásul kérdéses, hogy kompatibilis lesz-e a HDMI-vel. Utóbbi mondjuk értékelhető plusz lenne.
#19: a szabány az USB 3.1, usb-c csatit elvileg kiadhatnak 2.0-s sebességgel is. Most nézem, igazad van amúgy a sebességgel, a note 7-é 3.1-es (gondolom persze gen1,azaz 3.0...)
-
kerekfej
őstag
Miért cserélték le a viszonylag bevált MicroUSB csatlakozót?
-
boeing
őstag
Részvétem.
-
laci_csk
senior tag
Es azok akik azt mondjak a telojukrol (buszkesegbol, nemhozzaertesbol, gondolok itt a forumtarsakra), hogy jo , azoket hogy cserelik ki? Ok hogy fognak a statisztikaba belekerulni? marad a 35/24?
(#13) Lecs@ : "alszanak nyugodtan" igy mondtak nekem a masik topikban.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Most lett a hír frissítve a Samsung Magyarország sajtóközleményével, illetve beleírtam, hogy az előrendeléseket már sok helyen elkezdték teljesíteni.
Ez ettől még mindenképpen külön hírt érdemelt, hiszen a hivatalos közlemény alapján íródott, de köszönjük a mindenkori visszajelzéséket.
-
zoo8800
veterán
Ennél nagyobb iparági oboa nem jut eszembe...

-
Lecs@
addikt
300 000 Ft

-
RaveForce
veterán
vicces, hogy nem lehet egy hírt frissíteni, inkább kihozunk egy rakást, a kattintások miatt....

-
icemad
nagyúr
Magyarországon is sokan megkapták már, ebből a szempontból a cikk pontatlan.
-
Elismerésre méltó hogy utánna járnak a dolognak és nem söprik a szőnyeg alá.
-
enginev3.0
félisten
Csak az nem hibázik aki nem dolgozik
-
fairi
őstag
Komoly hiba és ahelyett hogy a kábeleket hibáztatnák, utánajárták a problémának és kiderült náluk van valami bibi és visszahívják.
Elhagyta őket a szerencse.... -
Inkább most vállalják be, később sokkal többe kerülne.
-
Na, akkor az előrendelők nyugodtan tesztelhetik a GG5 karcállóságát, mert nekik is cserélik majd.

-
adise
őstag
GÁZ

Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
jó is lett volna ha átállok droidra a note 7el, és este rámég az egész ház.
ezentúl csak öngyulladó samsung telefonokat fogok vásárolni. lesz mivel tüzelni. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak aktuálisan és részlegesen érint, ezért volt éppen kéznél. Sajnos náluk se minden tökéletes és hibátlan, de nekik is ezt kívánom, mindenki jobban járna
- ha a (társas)ház leég, a biztosítónk elég jó valószínűséggel ráküld egy sereg ügyvédet a gyártóra). Pláne, ha ez az eszköz jellemzően éjszaka, felügyelet nélkül lóg az áramon és mellette alszik a család.