- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci_csk
senior tag
Hivatalosan is bejelentette a Samsung, hogy mivel mar megjelent az ifon 7, aki akarja arra cserelik a notejat, hogy ne a 7-es szamon muljon.
-
laci_csk
senior tag
-
laci_csk
senior tag
Milyen galaxisban tortenhet meg hogy felrobban az akksi? Ez lehet az uj kerdes. Valasz a Note7 Galaxy-sban
-
laci_csk
senior tag
Akkor ezek szerint csak jo lesz valamire a Sony azon fejlesztese, ami nem tudom mi a neve, arra hivatott hogy kimelje az akksikat.
Szerintem is ez a Quickcharge nem sok jot tesz az akksiknak, ezentul mind tobb ilyen tortenettel fogunk talalkozni.
A fiam gyari toltofeje is kiment a Note4-nel, vett masikat most az akksi nem jo ki kell cserelje, az en telom is forrosodik mikor a toltore van dugva stb. Nem lesz ennek jovege. -
laci_csk
senior tag
válasz
buvartacsko #78 üzenetére
de most tobbnek fog fajni.
-
laci_csk
senior tag
akkor jo.
En nem a toltok szaman akadtam fent, hanem inkabb azon hogy nem annyira elterjedt ez a fajta, hogy ilyen bakikat lehessen csinalni, mint pl egy micro usb eseteben. es plane hogy ezzel a telefonnal (note7) ami nem olcso es akkor illik ugyelni ra, legalabb az elso heten. -
laci_csk
senior tag
Ha megveszed a telefont es adnak vele toltot es kabelt + ez a type C nincs is regota, ki az a hulye aki mas kabelt olcsot/dragat vesz es hasznal, ha a teloval adtak eredetit? Nem adnak vele kabelt, csak toltofejet? Nem ertem hogy jon ide a felteves, hogy masik kabelt hasznaltak, miert hasznaljanak masik kabelt? Ez nagyon zuros es zavaros.
Me'gha a regi csatlakozo lett volna, amihez evek alatt mindenkinek felgyult a fiokjaba kabel ertheto lenne, de ez egy uj szabvany ami el sincs meg terjedve..... -
laci_csk
senior tag
Es azok akik azt mondjak a telojukrol (buszkesegbol, nemhozzaertesbol, gondolok itt a forumtarsakra), hogy jo , azoket hogy cserelik ki? Ok hogy fognak a statisztikaba belekerulni? marad a 35/24?
(#13) Lecs@ : "alszanak nyugodtan" igy mondtak nekem a masik topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged